reklama

Zakupy dla mam ;)

reklama
u nas niestety nieromantyczne :no:

dwojka dzieci w domu, drzwi bez klamek, szkoda gadac:tak:

dzis nadrobimy, oba maluchy odwozimy do lodzi i hulaj dusza...:tak:

kupowalyscie kiedys ubrania z katalogu?? ja wlasnie zamowilam cos sobie z katalogu OTTO i teraz mysle po czasie czy dobrze zrobilam.
Z siostrą kupujemy czasem z Quelle i jestem zadowolona(choć rozmiar tam mam mniejszy niz normalnie).Siostra i mama moja kupują też z Bonprix.Trzeba uważnie patrzeć na tabelki z rozmiarami,bo sie różnią.:tak:

Z siostrą kupujemy czasem z Quelle i jestem zadowolona(choć rozmiar tam mam mniejszy niz normalnie).Siostra i mama moja kupują też z Bonprix.Trzeba uważnie patrzeć na tabelki z rozmiarami,bo sie różnią.:tak:

kIEDYS ZAMAWIALYSMY Z SIOSTRAMI Z BON PRIXA...ALE POZNIEJ ZACZELY SIE TE ROZMIARY BARDZO ROZNIC....KILKA RAZY DOSTA;LYSMY NIE TO CO CHCIALYSMY I POSZEDL TEN SPOSOB ZAMAWIANIA W ODSTAWKE;-)

reklama
kIEDYS ZAMAWIALYSMY Z SIOSTRAMI Z BON PRIXA...ALE POZNIEJ ZACZELY SIE TE ROZMIARY BARDZO ROZNIC....KILKA RAZY DOSTA;LYSMY NIE TO CO CHCIALYSMY I POSZEDL TEN SPOSOB ZAMAWIANIA W ODSTAWKE;-)
Dokładnie o Bonprixie też słyszałam,ale moja siostra zamwia bluzeczki i jest zadowolona.Ja też,bo raz mi oddała za dużą.:-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry