Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
mysia zmywarka to super sprzet ja moja marysie kocham kocham kocham po imprezie fiku myku nic nie ma nie ma walki kto zmywa i kiedy my mamy 40cm i na nas starczy całkowicie.
naprawde polecam polecam a zwłaszcza facet ja powinien polubic bo nie ma gdakania o zmywaniu wycieraniu wszystko idealnie suche błyszczące czyste

A u anas było odwrotnie,mąż chciał,a ja nie(wolałam nową kanapę).No ale sie uparł.Argumenty-mało wody idzie i prądu.Kumpel sprawdzał ile wody potrzebuje do zmycia 9 kompletów w zlewie(mycie w misce,płukanie pod bieżącą) i wyszło 2,5 raza więcej.No i my kupiliśmy taką zwykłą,nie pod zabudowę,mąż ucioł jedna szafkę,zdjoł górę od zmywarki(wszystkie maja zdejmowany blat)i ja zamontował,a na niej blat.muszę mu to pokazać...on uważa, ze jest wiele innych wydatków i na co inne bardziej sie przyda...mówi "poźniej sobie kupimy"..ale jak ja już zamówię meble to nie wiem gdzie wstawię..chyba na dach..bo u nas tylko do zabudowy wchodzi w gre

mam nadzieje ze warto bedzie czekacOliweczka nic nie mowi ja na moje zamowienie z OTTO tez czekam jakas laska zadzwoniła i powiedziałą że dopiero teraz jest dostepna ta sukienka i czy ja ja dalej chce wiec czekam dalej to w sumie o 12 lutego czekam a telefon mialam 27lutegomam nadzieje ze warto bedzie czekac
czekaj karola cierpliwie:-)