Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mysia zmywarka to super sprzet ja moja marysie kocham kocham kocham po imprezie fiku myku nic nie ma nie ma walki kto zmywa i kiedy my mamy 40cm i na nas starczy całkowicie.
naprawde polecam polecam a zwłaszcza facet ja powinien polubic bo nie ma gdakania o zmywaniu wycieraniu wszystko idealnie suche błyszczące czyste

A u anas było odwrotnie,mąż chciał,a ja nie(wolałam nową kanapę).No ale sie uparł.Argumenty-mało wody idzie i prądu.Kumpel sprawdzał ile wody potrzebuje do zmycia 9 kompletów w zlewie(mycie w misce,płukanie pod bieżącą) i wyszło 2,5 raza więcej.No i my kupiliśmy taką zwykłą,nie pod zabudowę,mąż ucioł jedna szafkę,zdjoł górę od zmywarki(wszystkie maja zdejmowany blat)i ja zamontował,a na niej blat.muszę mu to pokazać...on uważa, ze jest wiele innych wydatków i na co inne bardziej sie przyda...mówi "poźniej sobie kupimy"..ale jak ja już zamówię meble to nie wiem gdzie wstawię..chyba na dach..bo u nas tylko do zabudowy wchodzi w gre

mam nadzieje ze warto bedzie czekacOliweczka nic nie mowi ja na moje zamowienie z OTTO tez czekam jakas laska zadzwoniła i powiedziałą że dopiero teraz jest dostepna ta sukienka i czy ja ja dalej chce wiec czekam dalej to w sumie o 12 lutego czekam a telefon mialam 27lutegomam nadzieje ze warto bedzie czekac
czekaj karola cierpliwie:-)