reklama

Zakupy dla mam ;)

reklama
wreszcie kupiłam zlew....:tak::tak::tak: ale nigdzie go nie ma na necie...:sorry2::sorry2: bo to model z 2006roku.

i w sumie kasa na zmywarkę sie znalazła, ale maż i tak bardzo przeciwny :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: nie chce by mi później ciągle wyrzucał

mysia zmywarka to super sprzet ja moja marysie kocham kocham kocham po imprezie fiku myku nic nie ma nie ma walki kto zmywa i kiedy my mamy 40cm i na nas starczy całkowicie.
naprawde polecam polecam a zwłaszcza facet ja powinien polubic bo nie ma gdakania o zmywaniu wycieraniu wszystko idealnie suche błyszczące czyste

mysia zmywarka to super sprzet ja moja marysie kocham kocham kocham po imprezie fiku myku nic nie ma nie ma walki kto zmywa i kiedy my mamy 40cm i na nas starczy całkowicie.
naprawde polecam polecam a zwłaszcza facet ja powinien polubic bo nie ma gdakania o zmywaniu wycieraniu wszystko idealnie suche błyszczące czyste

muszę mu to pokazać...on uważa, ze jest wiele innych wydatków i na co inne bardziej sie przyda...mówi "poźniej sobie kupimy"..ale jak ja już zamówię meble to nie wiem gdzie wstawię..chyba na dach..bo u nas tylko do zabudowy wchodzi w gre

mysia to sama oszczednosc mniej wody mniej plynow mniej szmat a wiecej czasu
moj maz tez sie do niej przekonałzwłaszcza jak zostałsam i zacierał ślady po imprezce wszystko idealnie umyte

naprawde to dobry sprzet wiec męży Mysi polecam i sam bedziesz zadowolony:-D

muszę mu to pokazać...on uważa, ze jest wiele innych wydatków i na co inne bardziej sie przyda...mówi "poźniej sobie kupimy"..ale jak ja już zamówię meble to nie wiem gdzie wstawię..chyba na dach..bo u nas tylko do zabudowy wchodzi w gre
A u anas było odwrotnie,mąż chciał,a ja nie(wolałam nową kanapę).No ale sie uparł.Argumenty-mało wody idzie i prądu.Kumpel sprawdzał ile wody potrzebuje do zmycia 9 kompletów w zlewie(mycie w misce,płukanie pod bieżącą) i wyszło 2,5 raza więcej.No i my kupiliśmy taką zwykłą,nie pod zabudowę,mąż ucioł jedna szafkę,zdjoł górę od zmywarki(wszystkie maja zdejmowany blat)i ja zamontował,a na niej blat.:tak:

zadzwoniłam do tej firmy z ive Roshe bo ileż mozna czekac na paczkę z kosmetykami? Miesiąc -stanowczo za długo... a oni wyslałi mi ją dopiero 27 lutego a zamówienie wysłałam 11 :confused:
więc teraz musze czekac jeszcze z tydzień ...siet:wściekła/y:

Oliweczka nic nie mowi ja na moje zamowienie z OTTO tez czekam jakas laska zadzwoniła i powiedziałą że dopiero teraz jest dostepna ta sukienka i czy ja ja dalej chce wiec czekam dalej to w sumie o 12 lutego czekam a telefon mialam 27lutego :szok::szok::szok:mam nadzieje ze warto bedzie czekac

Oliweczka nic nie mowi ja na moje zamowienie z OTTO tez czekam jakas laska zadzwoniła i powiedziałą że dopiero teraz jest dostepna ta sukienka i czy ja ja dalej chce wiec czekam dalej to w sumie o 12 lutego czekam a telefon mialam 27lutego :szok::szok::szok:mam nadzieje ze warto bedzie czekac

no mi dzisiaj przysłali :tak: czekaj karola cierpliwie:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry