reklama

Zakupy dla mam ;)

Też sobie dziś zakupiłam bluzeczkę na krótki rękaw, w moim ulubionym brązowym kolorze w drobne beżowe kropki:-), nie pokaże jednak jaką, bo A. zabrał aparat:baffled:

reklama
Ten fiolet,to podpasowal mi tylko na forum.Akurat ten ,w ktorym pisze bardzo mi sie podoba;-):-).
Jak teraz pomyslalam o moich zakupach,to zdalam sobie sprawe,ze 3 bluzki kupilam z dodatkiem fioletu:szok:.Odruch warunkowy???:szok:

Tycia superowa ta bluzeczko-tuniczka! Ładny i odważny kolor. Właśnie sobie zdałam sprawę z tego, że ja ostatnio kompletnie nic sobie nie kupuję... tylko wszystko Milence... pora też pomysleć o sobie :sorry2:

Dzieki.
Agusia,o rozmiar bylaby na ciebie za duza;-).
Ja generalnie mam malo ciuchow i nie mialam za bardzo gdzie ich kupowac:baffled:.Odkrylam jednak w warszawie sklepy z dyzmi rozmiarami i moge sie ubrac jak czlowiek.Kupilam sobie tez dwie pary spodenek 3/4(rybaczki sie chyba na to mowi;-)),ale takie bardziej do biegania na co dzien:tak:.no i 3 bluzki z fioletem:szok::-D i jedna prosta z zielenia,ni to oliwka:sorry2:.

mowisz ,ze za duza;-):laugh2:
własnie przed godzina usłyszałam od 4 latki ,ze nie jestem ksiazniczka dlatego ,ze jestem duza (jestem królowa;-))
a ja tzn gruba a ona wcale nie jestes gruba:laugh2::laugh2::laugh2: tylko duza dlatego jestes krolowa

bawiłysmy sie na grilu;-)
ale mi dziecko humor poprawiło normalnie po raz drugi dzies to usłyszałam:-p:rofl2::rofl2::rofl2::laugh2::laugh2::laugh2:

Tycia superowa ta bluzeczko-tuniczka! Ładny i odważny kolor. Właśnie sobie zdałam sprawę z tego, że ja ostatnio kompletnie nic sobie nie kupuję... tylko wszystko Milence... pora też pomysleć o sobie :sorry2:

Tycia bluzeczka bardzo fajniusia!!!

Joasiek
, ja to samo zauważyłam..sobie to bardzo rzadko kupuje..ostatnio miałam wyskok z płaszczem i butami...ale to konieczność...niestety nie przypuszczam, by to sie zmieniło...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry