Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Chudzinka?Dzieki.
Joanna,ale Ty jestes chudzinka.

te spodnie to rozmiar 44 a zanim urodziłam dzieci mialam 36 u mnie to jak kupuje spodnie to problem brzuszek po dzieciach i dlatego szukam spodni wysokich w stanie tak żeby brzuch schować a powiem szczerze że teraz to wszystko biodrówki dla mlodych szczupłych co jeszcze nie rodzily a ja uważam że mnie jako matce trójki dzieci nie wypada pokazywać pępka i muszę miec wygodę do biegania za Gabi dziękuje za komplementy
:-)ja mam tylko jedna nowa bluzke...ale moze kupie z tego samego rodzaju ninny kolor i wtedy obie wklejefajne rzeczy
susudawaj fote swoich nowych cudów

a ja w ta niedziele mam komunie i zakupiłam sobie takie krótkie spodenki czarne do kolan i kamizelkę do tego czerwoną bluzkę ubiorę i chyba będzie ok byle tylko pogoda dopisała![]()

po komunii wkleje tam narobie zdjęć sobie bo teraz to len straszny we mnie siedziMadzia pokazuj co kupiłaś ;-)![]()
chyba ze jutro sie zmobilizuje
ja przed chwila tezdostałam zaproszenie na wesele...... i muszę sobie jakieś ciuchy kupić![]()