• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

zakupy dla mamy i maleństwa

Kasiu ja pluć tez nie pluję a kota czarnego mam w domu i ciagle mi wlazi pod nogi ;) ale akurat kokardke przyczepie bardziej ze wzg na tradycje, niz przesad.

ja mam taki wynalazek po moim Agatku:

SS852704.jpg

widzicie jaka ma kreseczke jasną na glowie bez wlosow po jednej stronie? to slad po tym jak przy cesarce jej przecieli skalpelem :/

reklama
śpioszki muuuuuuuu :-D bardzo mi się podobają i sama chciałam takie kupic

bujaczek śliczniutki dla dziewuszki idealny

te kolorowe pajacyki też chciałam dla szkraba zakupic!!

Wszystko śliczniutkie.

Połaziłam wczoraj po sklepach i popatrzyłam na ceny, w porównaniu z allegro na jedno wychodzi, a można dotknąć i wogóle. Kaftaniki są od 8,50 do 23 na maxa. Będę więc w realu kupować, no chyba że coś ekstra wyczaję

Słodkie te wasze zakupki - śpioszki i jakie śliczne lezaczki!!!!!!!!!!
Ja zakupki zacznę po powrocie do Irl, poki co zaopatrzyłam sie tylko w paczkę pieluch tetrowych kolorowych w słoniki i misie, bo tam podobno ciężko dostac a jak są to o wiele droższe.A zresztą dzis wizyta więc może poznamy płeć jak dzidzia się pokaże.
Co do rozmiarów śpioszkowych to siostra urodziła miesiąc temu i połozna kazała jej odrazu pieluszkować dodatkowo małego i jak urodził się z 56 cm to juz w zadne body czy śpiochy 56 się nie mieścił.Więc nie ma co szaleć z malutkimi ciuszkami.

Mam pytanko do dziewczyn ktore kupily sobie pasy ciazowe, jak je nosicie? Zastanawialam sie ze do spodni ciazowych to chyba nie bo byloby za cieplo w brzuszek, wiec jak ja nosic? Sa ladne i chcem kupic ale nie wiem jak je nosic:dry:

mama2010...np. fajnie wygląda do dłuższego t-shirta i leginsów....do spodni jeżeli nie masz wszystego pasa( sa takie z regulacją guzików), albo do spódnicy biodrówki....
ja mam taką fajną białą lnianą falbaniastą biodrówę midi i pas rewelacyjnie się prezentuje........

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry