• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

zakupy dla mamy i maleństwa

reklama
Modlisia - cudne te ubranka, pewnie już się nie możesz doczekać aż zobaczysz w nich Zuzię :-) a kuzynka też niezła ...
mi mama ostatnio powiedziała, że dostała dla mnie mnóstwo ubranek, bo jak jej koleżanki się dowiedziały, że zostanie babcią to jej zaczęły znosić ... mówiła, że ubranka są w różnym stanie ale na pewno wybiorę sobie sporo do takiego zakładania na codzień żeby się za bardzo nimi nie przejmować, a te które kupiłam będą na specjalne okazje :-) chociaż jak znam siebie tez mnóstwo jeszcze kupię bo po prostu uwielbiam te zakupy dla mojego skarba, a jak już poznam płeć to się zacznie ... :-)

modlisiu - ubranka przesłodkie naprawdę ;D Ale będziecie się dziewczynki stroic :D

Dziękuje za rady odnośnie becika :*:*:*

Co do ubranek to ja mam 3 siostrzenice ;) Siostry nazwoziły mi wory pełne ciuszków :D I mimo ze to po dziewczynkach naprawdę nazbierałam sporo niebieskich i uniwersalnych śpioszków, ogrodniczek, spodenek itp :) ze 4 wielkie siatki już mam :) Przy czym sama też kupuje ale juz większe rozmiary jak 74 np... Żeby było na przyszłosc :) To sie nie zmarnuje a po siostrzenicach mam same malutnie rozmiary w bdb stanie :)

modlisiu nie jesteś sama też nie wiem, czemu lubię nowe ciuszki dla maluszka, nie że używane gorsze tylko chciałabym mu wszystko kupic, co najlepsze i nowiutkie, żeby było tylko jego. Teściowa kupuje w secon handzie, ale jakoś nie mogę się przemóc, żeby dzidziul nosił ubranka po nieznanych mi maluszkach, a ich stan niestety też daje wiele do życzenia.

Ja sobie nie kupuję rzeczy z second handu tak tym bardziej nie kupię i nie założę maleństwu-cóż dziwactw ciąg dalszy... Ciuszki, które dostałam wiem po kim są, a więc jestem tak jakby spokojniejsza.
Dzisiaj byłam w hm i kupiłam dzieciaczkom po parę ciuszków...Dla Zuzi fajny komplecik 6 ciuszków był w promocji za 40zł. :)
Dla Mikołaja kupiłam super bluzeczki i spodnie :). Jakoś mi dziwnie kupować tylko jednemu dziecku a więc po równo na każdego wydałam po 100zł ;). Juz sie zaczyna ;).
Jutro wstawię foty :)

no ja jeszcze nic zupełne zero ubranek.
Ale widziałam , piękny album dzidziusia i sądzę, że na to już się skuszę. wiecie wpisywanie pierwszych słów, odrysowywanie stóp itp ;-)

wczoraj połaziliśmy po sklepach i w szoku jestem, jak nieźle sobie marżują....widziałam takie kocyki, jak kupiła Paulinka...czy ręczniczki z kapturkiem....a nawet głupie smoczki czy butelki....o prawie 100% droższe niż w necie....
bez przesady!!!,
zaraz spiszę, co mi potrzebne....i wyślę zamówienie:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry