Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja wczoraj poreperowałam wszystkie naderwane zatrzaski przy śpioszkach, już tylko wyprać, wyprasować i gotowe :-). Ale z tym się na razie nie spieszę. Mój dzidziuś ma już całkiem niezłą kolekcję ciuszków, choć ja kupiłam na razie tylko jedne śpioszki :-)
Ja jeszcze nie mam ani jednej rzeczy dla maluszka...to mnie dobija, ale w tym tygodniu jak tylko wróce z Łodzi z uczelni to po wizycie u mojej gin wybiorę sie na zakupki...Mąż mi obiecał :-) Nareszcie...
Tylko mama sie smieje
Lil kate chciałam Cię spytać czy znasz jakieś hurtownie i większe sklepy w Łodzi z rzeczami dla maluszków? Ja od tylu lat zwiazana jestem z Łodzia, ale takich danych nie posiadam....
Pewnie sie orientujesz, które sa godne uwagi....
Będę wdzięczna za wskazówki...
Na pewno moge ci polecic Slonia na Brukowej i jak ci blizej to teraz go otwieraja (bedzie wiekszy niz na brukowej) na skrzyzowaniu smiglego rydza i milionowej przy ordomie. ceny jak na moj gust bardzo przystepne, porownywalne nawet do allegro i masz tam wszystko od a do z dla dzidzi i fachowa obsluge. plus karta rabatowa przy wiekszych zakupach.
i na brukowej jest jeszcze jedna hurtowania (tam sa same stare fabryki i musialabym sie dokladnie dowiedziec gdzie) ale przypuszczam ze nic tam nie ma czego nie ma w sloniu.
a pozatym jest kilka mniejszych sklepikow ale pewnie nie o to ci chodzi.
Ja juz jestem prawie przyszykowana na przyjscie mojej malutkiej jeszcze tylko drobnica mi zostala jak butelki , reczniczki i pompke elektryczna musze sobie kupic ostatnio mialam z NUK i bardzo sobie ja chwalilam a wy jakie macie zamiar sobie sprawic??