reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

moj maz poszedl sobie pilke kopac wiec z nudow zrobie to co lubie najbardziej czyli powklejam zdjecia nowych rzeczy:-)

to sa te prezenty od tesciowej o ktorych wczesniej pisalam:

reklama
mnie tez sie podobaja, ale tesciowa chyba przesadzila z tym rozem. ja jeszcze mam nadzieje na Franka :-)

wy tez sie chwalcie bo jakos smutno sie tu ostatnio zrobilo!!

Ja wczoraj poreperowałam wszystkie naderwane zatrzaski przy śpioszkach, już tylko wyprać, wyprasować i gotowe :-). Ale z tym się na razie nie spieszę. Mój dzidziuś ma już całkiem niezłą kolekcję ciuszków, choć ja kupiłam na razie tylko jedne śpioszki :-)

Ja jeszcze nie mam ani jednej rzeczy dla maluszka...to mnie dobija, ale w tym tygodniu jak tylko wróce z Łodzi z uczelni to po wizycie u mojej gin wybiorę sie na zakupki...Mąż mi obiecał :-) Nareszcie...
Tylko mama sie smieje

Lil kate chciałam Cię spytać czy znasz jakieś hurtownie i większe sklepy w Łodzi z rzeczami dla maluszków? Ja od tylu lat zwiazana jestem z Łodzia, ale takich danych nie posiadam....:zawstydzona/y:
Pewnie sie orientujesz, które sa godne uwagi....
Będę wdzięczna za wskazówki...

Na pewno moge ci polecic Slonia na Brukowej i jak ci blizej to teraz go otwieraja (bedzie wiekszy niz na brukowej) na skrzyzowaniu smiglego rydza i milionowej przy ordomie. ceny jak na moj gust bardzo przystepne, porownywalne nawet do allegro i masz tam wszystko od a do z dla dzidzi i fachowa obsluge. plus karta rabatowa przy wiekszych zakupach.

i na brukowej jest jeszcze jedna hurtowania (tam sa same stare fabryki i musialabym sie dokladnie dowiedziec gdzie) ale przypuszczam ze nic tam nie ma czego nie ma w sloniu.

a pozatym jest kilka mniejszych sklepikow ale pewnie nie o to ci chodzi.

reklama
Ja juz jestem prawie przyszykowana na przyjscie mojej malutkiej jeszcze tylko drobnica mi zostala jak butelki , reczniczki i pompke elektryczna musze sobie kupic ostatnio mialam z NUK i bardzo sobie ja chwalilam a wy jakie macie zamiar sobie sprawic??

Do góry