reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
Wola placic za wymiane niz sprawdzic przed wysyłka...:baffled:.
Właśnie :confused:
Tak w ogóle to chcieli, żebym za koszt w jedną stronę ja zapłaciła, ale napisałam, że skoro nie sprawdzili butów, to z jakiej racji mam pokrywać teraz choćby połowę kosztów wymiany. Odpisali mi, że w takim razie zwrócą mi pieniądze. Jakby mimo wszystko kazali mi pokryć koszty przesyłki, pokryłabym, ale dostali by odpowiedni komentarz. Myślę, że po tym doświadczeniu będę buty sprawdzać.

Kasiu i dobrze,ze nie dalas sie naciagnac:crazy:,bo niby dlaczego mialabys placic za ich niedopatrzenie:crazy:.

hohoho widzę, że jesienne zakupy w pełni :happy: że tez wam się chce mysleć już o jesieni:dry::-D ja wiekszośc ciuszków na jesień mam, kurteczka jest, spodnie długie mam w duzej ilości, głównie sprezentowane przez odwiedzających nas:tak: więc luz, bluzki z długim rekawem podobnie. jedyne co trzeba będzie zakupic to kombinezon zimowy i butki - ale fundusze juz częściowo mam, bo odkładałam pieniązki co tam dziadkowie i pradziadkowie dawali dla Hubka:tak::-)

Ojej, u nas zakupy jesienne jeszcze daleko w polu...choć co nie co z Walii przywieźliśmy
Głownie ze względu na kase...a jak bedzie potrzena jakiegoś ubranka to na bierząco kupie, buty zimowe jeszcze mogą poczekać, a na jesień może jutro jeszcze coś kupie...nie wiem jak z kombinezonem zimowym, natomiast kurteczka jesienna bedzie ta sama co na wiosne..

Gosia,bardzo fajne:tak:.
Bardzo bym chciala prowadzic swoj lumpeks;-),to takie moje male pragnienie:tak:.Tylko prosze sie nie smiac:sorry2:.

Tycia nie ma co się śmiać ;-) Robert mi mówi ze sama powinnam otworzyć i wyprzedawać tam ciuchy Emilki :-D ale sama osobiście bym chciała jakiś sklepik i nawet mógłby być z odzieżą używaną byle mieć coś swojego :tak:

reklama
Gosia,to widze,ze nie jestem sama;-):-D.Gdybym miala fajny lokal,to chyba bym sprobowała:tak:.Moj braciszek jedzie jutro jakis lokal ogladac,jak fajny to bede miala o czym myslec:tak::confused:.

Do góry