Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Tycia te koszulki boskie koniecznie muszę sie wybrac widze do h&m jeszcze;-)
wczoraj odw2iedziłam c&a i kupiłam Hubkowi kilka bluzeczek, ale z długim rękawem, bo przecież do przedszkola to prawie codziennie inna zakłada i niektóre już sprane
no takiej z myszką nie było jak kupiwałam naszą ja kupiłam Szymkowi z kaczorem Duckiem i tą niebieską garfild był jakiś bardzo rozciągniety koło szyji to zostawiłam pamiętam że była jeszcze jakaś mega błękitna ale już nie wiem z czym.
a widziałaś takie szare bluzy ze stójką z wyszytem garffildem no boskie dla mnie ale cena 70zł z hakiem.ale pika bello pewnie i tak rozeszł się szybko.
my wczoraj pojechaliśmy na zakupy i kopiliśmy kilka rzeczy dla Hubka w H&M:
dwie pary trampek (bo Hubek koniecznie chciał czerwone;-))
i koszulki z Myszką Miki i Grooverem
i w Smyku kopiliśmy jeszcze czerwona kurtkę na wiosnę, lekko ocieplaną cienkim polarkiem
Musiałam pomyslec już o wiośnie, bo jak urodzę przez jakis czas będę uziemiona a po co ma sie mąż stresowac i sam jechac wybierać ciuchy;-)