reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
Tycia fajne koszulki...
No Rosmerta w sumie to trzech panów będziesz miała do ubrania :tak::-) ale tych małych wystroić to bedziesz sie musiała postarać...

Tycia te koszulki boskie:tak: koniecznie muszę sie wybrac widze do h&m jeszcze;-)

wczoraj odw2iedziłam c&a i kupiłam Hubkowi kilka bluzeczek, ale z długim rękawem, bo przecież do przedszkola to prawie codziennie inna zakłada i niektóre już sprane

no takiej z myszką nie było jak kupiwałam naszą ja kupiłam Szymkowi z kaczorem Duckiem i tą niebieską garfild był jakiś bardzo rozciągniety koło szyji to zostawiłam pamiętam że była jeszcze jakaś mega błękitna ale już nie wiem z czym.

a widziałaś takie szare bluzy ze stójką z wyszytem garffildem no boskie dla mnie ale cena 70zł z hakiem.ale pika bello pewnie i tak rozeszł się szybko.

Ale słodkie super ciuszki pokupowałyście dziewczyny! Oliwka w sumie do wiosny przygotowana, ale jak siebie znam, to jeszcze coś dokupię :sorry:

świetne ciuszki :)

Emilka sporo bluzeczek ma na krótki rękawek ale doły raczej muszę dokupić też znając mnie to jeszcze nakupię wszystkiego w nadmiarze ;)

Emilka chciała taką tablice z lidla LIDL jak się uda jutro o 8:00 podjadę na otwarcie ją kupić ciekawe czy w ogóle będzie choć jedna u nas :sorry:

pewnie dokupię jeszcze te minizaki i baśnie i opowieści jeśli będą fajne :tak:

reklama
Gosia no to powodzenia:tak: udało się??

my wczoraj pojechaliśmy na zakupy i kopiliśmy kilka rzeczy dla Hubka w H&M:
dwie pary trampek (bo Hubek koniecznie chciał czerwone;-))
trampki2.jpgtramoki1.jpg
i koszulki z Myszką Miki i Grooverem

grover.jpgmyszka.jpg

i w Smyku kopiliśmy jeszcze czerwona kurtkę na wiosnę, lekko ocieplaną cienkim polarkiem
Musiałam pomyslec już o wiośnie, bo jak urodzę przez jakis czas będę uziemiona a po co ma sie mąż stresowac i sam jechac wybierać ciuchy;-)

Do góry