reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

Ja widziałam dziś rajstopki w lidlu za 8zł czy jakoś tak ale rozmiar 134- ... i wydawał mi się taki akurat ale nie wziełam nie wiem czemu mogłam zaryzykować :eek: Emilka ma teraz na 7 lat rajstopki i są ciut duże ale lepsze niż te mniejsze bo wszystkie jej wiszą w kroku a dopiero dobre były

reklama
nasze nowe rajstopki (sztuk 4)od kroku do stopy mają 42cm (nie rozciągając) i maja na metce wymiary ,ze niby na 100-112cm size 6/8:cool2:..zakupione na giełdzie samochodowej co byłoby najśmieszniejsze ....następnym razem kupie o rozmiar większe (5zł):rofl2:

Oliwce muszę kupować rajstopy na 104, bo 98 niby są dobre, ale jak trochę pochodzi, to zaraz wiszą jej w koku, a w rozmiarze 110 z kolei robią jej się obważanki na nogach :sorry:

Ja właśnie muszę kupić też ze 3 pary rajtuz, ale myślę, że rozm. 92-98 będzie w sam raz, bo Victor nie ma aż takich długich nóg:-p;-)
Poza tym muszę Victorowi kupić cieplejszą kurtkę i czapkę:tak:

Tyciu szałowe zakupy zrobiłaś:tak: Będziesz miała modne dzieciaki;-)

nasze nowe rajstopki (sztuk 4)od kroku do stopy mają 42cm (nie rozciągając) i maja na metce wymiary ,ze niby na 100-112cm size 6/8:cool2:..zakupione na giełdzie samochodowej co byłoby najśmieszniejsze ....następnym razem kupie o rozmiar większe (5zł):rofl2:
no właśnie Emilka rajstopy teraz na 5-6 lat ma idealne bo dziś sprawdzałam specjalnie jaki rozmiar jest jej dobry a resztę muszę schować :tak:
a te na 7 są ciut duże ale uważam że lepsze takie niż wiszące w kroku :-D

Ja dziś kupiłam w lumpiku Oliwce bluzeczkę Barbie, spodnie, rajstopy i sukienkę elegancką - sukienka ledwo ledwo, ale nie mogłam się oprzeć :sorry: Ale zdjęcia potem, bo właśnie wszystko wyprałam.

Rajstopki z lumpika to te ciemnoróżowe z serduszkiem, bo te jasnoróżowe w kwiatki i granatowe to kupiłam wczoraj w Lidlu. Najśmieszniejsze jest to, że różnią się długością, a obie lidlowskie pary mają rozmiar 98-104 cm, w dodatku ten sam producent. Ale generalnie obie pary dobre na szczęście, te w kwiatki poprostu się lepiej ciągną.

A poniżej jeszcze buciki z Lidla i dzisiejsze spodnie Barbie z lumpika:

Agusia, kurteczka wydaje się być fajna i ciepła, choć z tego ujęcia kiepsko ją widać ;-)

A ja zapomniałam, że Tomek Oliwce w Pepco kupił wózek - parasolkę za grosze (19 zł), bo Oli cały czas marudziła, że chce wozić lalkę w wózku, a nasz leży na balkonie i czeka, aż się małżonek namyśli, czy wogóle da się go naprawić :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry