reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

aga- dziewczyny extra zdjecia, az wam zazdroszcze ja sie z maja wybieram i wybieram do sopotu i jakos sie zebrac nie moge ehhhh, musze zmobilizowac mojego m!!!

moniqsan- super wyglada mała, a na fotelu to normalnie prezes jak sie patrzy!

anetka551- no prosze jak slicznie siedzi Zuzanka a jaka mina powazna

reklama
kurczę ale mam nadrabiania....

m&m's ależ Majka jest pięęęękna ...jakie oczy, a jakie ustka ...no kurczę ślicznotka Ci rośnie...:rolleyes:
synek też śliczny chłopak...no ale czemu się dziwić po takich rodzicach?

Ankzoc no następna Majeczka i następna ślicznotka...piękna dziewuszka. A jak pięknie sama je...cudo. W ogóle majowe dziewuszki wyjątkowo urocze są nie uważacie? :-)

Jola
Twoje kobietki wymiatają po prostu, ja chyba do ogólnego głosu zachwytu nie musze nic dodawać. Masz cudowne córeczki i patrząc na te zdjęcia czasem załuje się ze ma się tylko jedno dzieciątko :-D:cool2:

Nina2003 Julianek jest słodki, a na pierwszym zdjęciu wygląda najlepiej :tak:

Moniqsan no padłam jak zobaczyłam te minki Lili przy jedzeniu :-D:-D:-D
ślicznota jedna...a jako szefowa prezentuje się oszałamiająco :-D pasuje jej ta funkcja. Zasuwaj na te castingi mówię Ci :tak::tak::tak:

Anetka Zuzanka jest przeurocza , słodziak mały :tak:

Tsarina
...weź kobieto rób jakies wyraźne zdjecia...aż szkoda prezentować taaaaką córę tak niewyraźnie :-p
Iza Mira rządzi :-D poczekajcie parę latek a będziecie biegać jak na sznurku :-D:-D:-D

Malgoss świetny ten Twój śmieszek :-D aż nie mogę sie doczekac jego reakcji na wode w basenie .zaśmieje się chyba na śmierć :-D:-D:-D

Kornasia.
..no kolejna śliczna majowa dziewuszka...a zdjecie "mamo co mi dajesz" jest the best :-D:-D:-D
czym Ty ją karmisz ze taka nieufna? :-D

Monika no faktycznie Twój Tomaszek takim chucherkiem był ,a teraz...zobacz jaki chłop z niego :tak: super

Mmatysia no jak się na Fifiego patrzy to morda się sama śmieje :-D:-D:-D
no nie mogę. Cudny, pogodny synuś....

AgA :-D:-D:-D:-D no jak sobię przypomne jak Damian chlapał Zofikowi w oczy :-D rozbójnik. Ja zdjec z basenu na razie dorzucać nie będę bo same wielorybie mi zostały...chociaż może jakieś z naszymi dziećmi się znajdzie :-p

Załączniki

• basen 191109 23.jpg
    basen 191109 23.jpg
    31,8 KB · Wyświetleń: 103
  • Damianek 058.jpg
    Damianek 058.jpg
    26,9 KB · Wyświetleń: 121
  • Damianek 087.jpg
    Damianek 087.jpg
    29,8 KB · Wyświetleń: 95
  • Damianek 093.jpg
    Damianek 093.jpg
    24 KB · Wyświetleń: 125
  • Damianek 113.jpg
    Damianek 113.jpg
    18,7 KB · Wyświetleń: 122
  • Damianek 106.jpg
    Damianek 106.jpg
    20,2 KB · Wyświetleń: 90
  • Damianek 122.jpg
    Damianek 122.jpg
    19,3 KB · Wyświetleń: 145
  • Damianek 105.jpg
    Damianek 105.jpg
    20,5 KB · Wyświetleń: 120
  • Damianek 088.jpg
    Damianek 088.jpg
    26,1 KB · Wyświetleń: 89
  • Damianek 114.jpg
    Damianek 114.jpg
    17,8 KB · Wyświetleń: 85
Jeeej... ale mnie u Was dawno nie było, aż mi wstyd:zawstydzona/y:
Co do naszych, majowych szkrabów, to każde jest przecudne. Wybaczcie, ze nie odpiszę każdej z osobna, ale nie jestem w stanie:zawstydzona/y:
A oto i my, minęło pół roku już tydzień temu prawie:-D

Confi
Hahaha ... Migdałki Damianka na 4-tym djęciu mnie dosłownie rozwaliły :-D:-D:-D
Ale z niego radosny chlopczyk. Widać że szczęśliwe dziecko :tak:
Natomiast na zdjęciu nr 7 ... no cóż, Damian to już nie niemowlak, nie dziecko nawet, a prawdziwy amant z miną mówiącą "hej bejbe"

Wybaczcie, ze nie odpiszę każdej z osobna, ale nie jestem w stanie:zawstydzona/y:

Nie szkodzi ... Jedna opinia mniej lub więcej nic nie zmieni :rolleyes:
My za to ocenimy Twojego Tomusia :-p
Zuch chłopak, bardzo ładnie już sam siedzi. Widać że mama dba o synka :laugh2:
A nie masz jakichś nowych filmików z poczynaniami Twojego dziecka?

Ostatnia edycja:
A my dziś uczyłyśmy się pić z niekapka ...Bożeszzzz :sorry: Lili traktowała go jak grzechotkę, trzymała na wyprostowanych łokciach i machała wyrzucając w powietrze :sorry: Kilka razy przez przypadek coś się udało do pyszczka wlać a reakcję widać na załączonym obrazku :rofl2: A soczek był słodki, słodziuteńki (robiłam różne warianty mieszająć jabłkowo-winogronowego gerbera z wodą)

Załączniki

• IMG_3217.jpg
    IMG_3217.jpg
    27 KB · Wyświetleń: 84
  • IMG_3206.jpg
    IMG_3206.jpg
    23,8 KB · Wyświetleń: 87
  • IMG_3219.jpg
    IMG_3219.jpg
    28,5 KB · Wyświetleń: 77
  • IMG_3222.jpg
    IMG_3222.jpg
    27,5 KB · Wyświetleń: 77
  • IMG_3227.jpg
    IMG_3227.jpg
    26,5 KB · Wyświetleń: 88
Moniqsan-Lilia jak zawsze słodziutka,uwielbiam te jej minki:-D.A co do kubka to dobrze,ze się nim bawi,musi sie jej dobrze kojarzyć.Małymi kroczkami i najdalej za tydzień będzie piła

motyla noga, ale mam nadrabiania!! Zaczynam od strony 84 :-) Już się nie mogę doczekać aż zobaczę jak zmieniły się majowe dzieciaczki :-)

Confi widzę, że Damianek zabiera się do raczkowania, silny chłopczyk, a na ostatnich zdjęciach wygląda zajefajnie, normalnie nie mogę z jego min. Śliczny chłopczyk. Zdjęcia z aqua super, zazdroszczę wypadu! Gdy będę w 3mieście na pewno się odezwę i wezmę strój kąpielowy! Zdjęcie w sztucznych włoskach mnie powaliło...

anetka Zuzia jest śliczna i taka silna, ładnie już siedzi. A naczyniaczek na pewno szybko zniknie, a co najmniej zbieleje

monika Tomuś jest śliczny, a jak bardzo urósł! Super minki :-)A fotki z bratem podobają mi się najbardziej.

aneteczko Miłoszkowi bardzo ładnie jest w kapturku, a i w zielonym mu do twarzy, uwielbiam ten kolor!

K.M. zdjęcie Filipka z piłką jest boskie, rośnie Wam mały reprezentant Polski, może podbuduje naszą reprezentację? :-)

tsarina nie no zdjęcie Izy Mirki jako prezesa mnie powaliło, aż mężowi pokazałam! Widzę, że huśtawka się podoba, super :-)

ewka Adrian jest śliczny, zdjęcie w wanience roczulające, super minka. Ładna z Was rodzinka :-) A jaki z niego myśliciel....

florencja ale masz śliczną rodzinkę! Krzysiu to rodzyneczek pełną gębą :-)Zdjęcia w górach bossskie! Uwielbiam góry!

tikanis Kubusiek zawsze mnie roczula, śliczny chłopczyk i zdaje się, że p odobny do Ciebie, prawda?

moniqsan Lilijka to niezły diabełek! A widać, że interesuje się zdobyczami XXI wieku :-) mała internautka. Fotki przy jedzeniu niesamowite, super pamiątka. A co do maty to masz rację, jej ogromnym plusem jest to, że można ją prać - wielokrotnie ! :-)

isabela Mia jest śliczna, ładne zdjęcia. A ten chodzik to dla zabawy tak? Szkoda takiego młodego kręgosłupa i stawów biodrowych...

ankzoc Majeczka ma niesamowite spojrzenie, jest taka pogodna. Rzeczywiście rzadko się pokazujecie! TRzeba to zmienić! Ale Majeczka wcina sama, świetnie!!

*Aga* nie no tak dziecko głodzić! Daj jej mleczka! :-) Zdjęcia z aqua super, już pisałam Confi, że zazdroszczę wypadu.

kasia1208 Filipek ładnie już siedzi, a co za uśmiech!

jolu Twoje dziewczynki zawsze mnie rozczulają, a ubranek to im normalnie zazdroszczę, pięknie je u bierasz. Niestety nadal ich nie odróżniam mimo Twoich podpowiedzi...Ale z Ciebie chudzina!!Zdjęcia w czapuchnach cudne. Widzę, że mata do kąpieli się sprawdziła?

nina Julek to ładniutki chłopczyk, ładne fotki

Patik ale z Hani śmieszek! Taka radosna dziewuszka. Sukienka bosska

m&m's Gaba też zawsze sprawdza najpierw metkę :-) Silna dziewczynka, a jaka ładniutka. Super wygląda z bratem, zresztą Mikołaj to też przystojniaka! Za miesiąc wstawisz fotkę, na której Maja będzie chodzić, no.. może za rączkę :-)

Malgoss super fotka, ładnie siedzi maleństwo, a jakie szczęście bije z ocząt

kornasia no niezła z Diany maniaczka tv, pewnie Brzydulę ogląda :-)

mamamatysia Fifi ma fajny dołeczek gdy się uśmiecha, a koszulka - super - ja też chcę taką!! Zdjęcia z bratem super, uwielbiam fotografować dzieci razem

imagination Tomuś rośnie jak na drożdżach, wpadaj częściej!

No nie mogę jak te nasze dzieci rosną! Siedzą, raczkują, same jedzą... Obłęd, a dopiero co w brzuchach siedziały :-)

A tu trochę Gabrysi :-)

Załączniki

• DSC00945.jpg
    DSC00945.jpg
    25,1 KB · Wyświetleń: 82
  • DSC00914.jpg
    DSC00914.jpg
    21,9 KB · Wyświetleń: 79
  • DSC01152.jpg
    DSC01152.jpg
    27,4 KB · Wyświetleń: 85
  • DSC01154.jpg
    DSC01154.jpg
    21,7 KB · Wyświetleń: 81
  • DSC01188.jpg
    DSC01188.jpg
    28,3 KB · Wyświetleń: 79
  • DSC00898.jpg
    DSC00898.jpg
    15 KB · Wyświetleń: 82
confi - no ja po prostu nie mogę z tego mojego Zięciunia. Taki zdolny, taki piękny..A jego minki i ten języczek - super!!!

imagination - brawa dla Tomusia za sztywne siedzenie no i stanie - pieknie. Zawsze mi jakoś tak milutko się robi jak oglądam Wasze fotki

mamstud - fotki z imprezy Anrzejka?? Piekne. Andrzejek to wielki przystojniacha, a Gaba, kruszynka - przeurocza!!! Cóż to za minka na ostatnim zdjęciu - żal, że kąpiel dobiegla końca??

moniqsan - a ja raz jeszcze Ci powiem (a pierwszy raz wyrażę swoje zdanie na forum), że Lili jest podobna do Twojej mamy:tak::-) Prosze zamieść nam tu raz jeszcze fotkę Lili z babcią - mam nadzieję, że i reszta mam zauważy podobieństwo.
Więc co by nie bylo - składam Ci gratulacje, bo to Twoje geny biorą górę (a nie twojego M);-):tak::-D

reklama
Aga_k_m tak, część fotek jest z pasowania na żabkę :-) Gabrysia była grzeczniutka, a Andrzej dumny z siostry. Wrzask w kąpieli z niewiadomego powodu, może się wystraszyła dużej wanny? Następnego dnia było tak:

Załączniki

• DSC00903.jpg
    DSC00903.jpg
    8,5 KB · Wyświetleń: 77

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry