reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

reklama
hihihi Moniqsan , piękne mój syn ma migdałki co? :-D:-D:-D
Ja za każdym razem jak patrzę na to zdjęcie to się śmieję.A 7 zdjęcie...jak dla mnie jedno z ładniejszych...Damis tam w ogóle nie wyglada na półroczniaka ( niebawem ;-))
Lilka natomiast rozwala mnie minkami, widać ze smakowanie nowych rzeczy sprawia jej niebywałą frajdę :-D
Po kim ona ma takie czarne oczyska? Chyba po mężu Twoim co? No napatrzeć się w te ślepka nie mogę :tak:

Mamstud tak , tak , tak kochana zabieraj kostium koniecznie :tak::-)
a Gaba w wannie rozwalająca :-D żabolek mały

aga_k_m a co to za post bez fotek mojej synowej??? Ale już nadrabiać :-p

a ja teraz będę wredna...przepraszam z góry....
otóż Imagination...nie odbierz tego źle,ale przywykłam ze nigdy nic nie piszesz na temat naszych fotek...dla ciebie forum jest tylko do promowania Tomcia..niby fajnie bo każda mama jest dumna ze swojego dziecka ,ale my także chciałybyśmy być potraktowane przez Ciebie indywidualnie a nie na odwal się. Ten wątek ma to do siebie ,że każda z nas daje coś i sama coś chce dostać. Sama wiesz jak budujące są pochwały więc nie szczędź nam ich. Tłumaczenie ,ze nie dasz rady nadrobić jest mętne bo rzadko próbujesz...o ile choć raz to zrobiłaś.

a ja teraz będę wredna...przepraszam z góry....
otóż Imagination...nie odbierz tego źle,ale przywykłam ze nigdy nic nie piszesz na temat naszych fotek...dla ciebie forum jest tylko do promowania Tomcia..niby fajnie bo każda mama jest dumna ze swojego dziecka ,ale my także chciałybyśmy być potraktowane przez Ciebie indywidualnie a nie na odwal się. Ten wątek ma to do siebie ,że każda z nas daje coś i sama coś chce dostać. Sama wiesz jak budujące są pochwały więc nie szczędź nam ich. Tłumaczenie ,ze nie dasz rady nadrobić jest mętne bo rzadko próbujesz...o ile choć raz to zrobiłaś.

uuuuu uuu uuu, ciepło :-D
Szkoda tylko że nikt nie zrozumiał mojej dygresji w poście pod zdjęciami imagination :sorry:
Chyba byłam za delikatna :zawstydzona/y:

Confi
Dzięki :tak: A te czarne oczy Lilii, są ... dziwne :baffled: Mąż ma piwne, ale wcale nie ciemne :no: Taka ... butelka po żybrze po światło :wink:
A Lili ma ciemno niebiesko-szare dookoła a w środku takie jakby beżowo-brązowe. Widać to w świetle, bo jak jest ciemno to one faktycznie takie czarniutkie.
A tak mamusia chciała żeby miała niebiewskie tak bardzo bardzo :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y
:

Moniq ja zrozumiałam dygresje,ale faktycznie była ona zbyt łagodna a że ja baba prosta to poszło :zawstydzona/y:
za ostro?

No musisz Lili koniecznie zrobic wyraźne zdjecie za dnia...:tak:
tzn oczu :-p...

Ja mysle ze nie za ostro...poprostu prawda....:tak::tak::tak:..

Moniq...no zeczywiscie az cofnelam sie do Twojego postu.....no tak slaboooooo to bylo......
Ja lubie ostry jezyk Confi .....co w sercu to i w palcach....:-D:-D:-D

Ja mysle ze nie za ostro...poprostu prawda....:tak::tak::tak:..

Moniq...no zeczywiscie az cofnelam sie do Twojego postu.....no tak slaboooooo to bylo......
Ja lubie ostry jezyk Confi .....co w sercu to i w palcach....:-D:-D:-D
No bo ja już taka jestem :-p
ale dzieki temu zawsze mam klarowną sytuację, albo ktoś mnie lubi albo nie znosi...nie ma mącenia :sorry::-D

Och Confi jestem całkiem z Tobą!! sama prawda!! ja już wcześniej sobie to pomyślałam, bo to bardzo nieładne zachowanie imagination. Confi nie uważam że ostro, uważam że prawdziwie!

Cudne szkraby! Ja jeszcze fotki nie umieściłam bo nie wiem jak:zawstydzona/y:.
Monisqan - Liliana jest cudna, słodka i te duuuuuuuuuuże ciemne oczy:-).
Confi - Damianek już sam siedzi?????!!!!!!!:shocked2: Silny chłopak:-). A to zdjęcie z migdałami i jęzorkiem jest powalające. No i to towarzyskie, gdzie już dziewczynę zaczepia;-).
mamstud - Gaba słodziutka i zadowolona z kąpieli w dużej wannie :). Jutro też tak spróbuję bo Małgosia nie miesci sę w swojej wanience.

reklama
Confi, Damiś jest przecudny. (aga_k_m - miej się na baczności, bo ktoś ci zięciunia sprzątnie - czyt. ja. ) :-D
I bardzo ładnie prezentuje wszytskim ciotkom z BB że ma język!!! :-D

Moniqsan, Lilijka jest prześliczna!! te ciemne oczętka dą poprostu niewiarygodne!! a minki - cudniaste! nie wiem jak wy z nią dajecie radę. :-D

Mamstud, Od razu widać że Gabie się wanna podoba, moja Mania też się tak kąpie. :tak: i uwielbia to. A Andrzej widać że fajny chłopak. :-) :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry