Bohaciefka ja już widziałam zdjęcia Twoich dziewczyn na nk ale i tu się pozachwycam, normalnie Twoje babki są śliczne, a Gabrysia jest na bank podobna do Ciebie. I w ogóle nie wiem dlaczego marudzisz, że masz nadwagę! Wyglądasz świetnie!
m&m's zdjęcie Mai w śmiesznej czapie bosskie :-) Fotka z pieskiem i z wywalonym jęzorem wymiata :-) Filmik to dopiero coś! Jaka ona jest silna i odważna! No i zazdroszczę Wam wypadu na basen, a Tobie figury :-) Dobrze wyglądasz, dobrze wyglądasz, dobrze wyglądasz :-)
Jolu dziewczynki w czerwonych wdziankach pięknie wyglądają, w ogóle mają śliczne ubranka! Uwielbiam na nie patrzeć i zawsze pokazuję M co nas ominęło, za każdym razem pilnie się im przygląda :-) Zdjęcia, na których wyrywają sobie jakąś foremkę rozbawiły mnie do łez! Sesja dzisiejsza to już w o góle mnie powaliła, jakie one są śliczne, no i te ubranka! Ja też takie chcę!
kasia1208 widzę, że Filipowi nóżki smakują! Ładnie siedzi, śliczny chłopczyk.
anetka Zuzia ma niezły zestaw min pod ręką :-)
ankzoc ale masz gadułę w domku! Super filmik
moniqsan ale macie ładną matę! gdzie kupiłaś? :-) A tak serio, Lilianka ładnie rośnie i ładnie wygląda ten Twój kwiatuszek pośród kwiatków :-) Fotka w łóżeczku rozczulająca... Sesja w słoneczku piękna, ja też obstrykuje moje dzieci gdy tylko się da, a metka zawsze jest najlepsza
mamamatysia ale z Filipa to niezły kawał chłopa, co? Ostatnia fotka z leniuszkiem mnie powaliła!
tsarina Iza Mirka z tą maskotką wygląda fajnie, zrób jej bluzeczkę np Kat albo Vader :-)
monika Tomuś śliczny, a jaki poważny, no no no :-) W rajstopkach na pleckach jest taki słodki...
Confi Damiś też fajnie sypia, z zdjęcia z pomarańczowym noskiem mnie powaliły, jakie on miny strzela, a jakie ma boskie ubranka, filmik to już w ogóle powalił mnie na łopatki :-)
Aga_k_m ale Jagodzianka jest radosna! Chyba z leżaczka Wam wyrosła, co? Śliczna dziewczynka i bardzo ładnie jej w zieolnym.
aneteczka śliczne fotki i jaka radość w oczkach!
m@dzia dupuś jest boski! Kamilek to też k ruszynka, ładny chłopczyk i jaki silny. A na filmiku to dopiero dał popis!
ela Twój maluszek jest jakiś taki... przerośnięty :-) Fajny chłopczyk.
K.M. Filipek to słodziak, a jak się zmienił. Ty też niczego sobie :-)
monika M. fajnego masz pyzolka