reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

reklama
A to Nadusia:-)

Załączniki

• Naduska2 013.jpg
    Naduska2 013.jpg
    25,5 KB · Wyświetleń: 106
  • Naduska2 045.jpg
    Naduska2 045.jpg
    22,4 KB · Wyświetleń: 103
  • Naduska2 054.jpg
    Naduska2 054.jpg
    25,5 KB · Wyświetleń: 104
  • Naduska2 094.jpg
    Naduska2 094.jpg
    24,8 KB · Wyświetleń: 109
  • Naduska2 099.jpg
    Naduska2 099.jpg
    25,8 KB · Wyświetleń: 98
  • Naduska2 115.jpg
    Naduska2 115.jpg
    21,6 KB · Wyświetleń: 103
  • Naduska2 101.jpg
    Naduska2 101.jpg
    31 KB · Wyświetleń: 96
jola- jak mi sie podoba jak ty malutkie ubierasz, zawsze slicznie ubrane:-)

roxy- jakie ma sliczne oczeta:-D

mamstud- wida cze fajnie masz w domku.. no i mala ksiezniczka cudna zwlaszcza w tym koszu:-D

Nasze majowe dzieciaczki najpiękniejsze ze wszystkich:tak:
Roxy Nadusia ma piękne oczy nie jeden na nie poleci;-)
tikanis a Kubusiek to próbuje pod szafę wejść może 5 miesięct temu by mu się udało urósł ci chłopak fajniutkie ma poliki:laugh2:
I troszkę mojego pana
DSC00944.jpgDSC00955.jpgDSC00948.jpgDSC00952.jpg

Kasiu Ty wiesz co? Nie?

Tikanis ślicznie razem wyglądacie. Kubuś taki radosny na tym zdjęciu. A Twojemu męzowi się nie dziwię, że taki zazdrosny:tak:!

Marzena,ach ja to niefotogeniczna jestem:zawstydzona/y:,nastepnym razem sie ujawnie:-DMnie sie wydaje ze to moje dziecko ciagle takie samo ale ja z nia dziennie to nie zauwazam:-)
Tikanis,slodkie to twoje malenstwo,slicznie razem wygladacie. No i ja tez sie nie dziwie ze ten Twoj mezczyzna taki zazdrosny,ma o kogo byc,niezla babeczka z Ciebie:-):tak:
Kasia,Twoje dzieciaczki sa przefajne:tak:starsza jest sliczna dziewczynka,pewnie sie mocno kochaja,slodziaki:-)
Dziekujemy za mile slowa:-)

reklama
Roxy - ale fajna ta Twoja Nadusia!!! Cała jest śliczna:tak::-)!!! a 2 fotka - rewelka!!!

Tikanis - Ty wiesz, że jesteś mega laską, co:-)?? Kubusiek idzie w ślady mamusi!!!

Kasia - po pierwsze - Wiktoria jest piękną dziewczynką, po 2 - tak miło się patrzy jak starsze rodzeństwo opiekuje się młodszym, po 3 - ależ Filipek pięknie siedzi, no i ...raczkuje:tak::-):-):-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry