reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

reklama
WOW :-) !
Jakie świetne zdjęcia !!! :tak::tak::tak:
No i ten śmiech na jednym z nich (aż słysze to chyyyiii ;-))
A ona tak sztywno siedzi ładnie sama? Jeju, moja jest taka dętka :confused: Zaczynam się martwić :-(
No śliczna jest, wygląda w tym stroju (poza tym, że pięknie) na bardzo dużą dziewczynkę :tak:

A w ogóle to zrobiłam dziś (specjalnie dla Was :-D) kilka zdjątek telefonem :tak:
Przyjechali moi rodzice i znów połaziliśmy po galerii z Lilią :rolleyes:
Kupiłam jej w mothercare kilka rzeczy (są duże przeceny i naprawdę fajne rzeczy), nie mogłam wytrzymać i od razu przebrałam ją w taką sukieneczke (nie widać na zdjęciach, ale ona od bioderek w dół jest plisowana i ma wszyte majteczki zapinane w kroku) :rolleyes2::tak:
Aha, Lilianka na rękach u mojej mamy :happy2:

Załączniki

• 01082009(003).jpg
    01082009(003).jpg
    31,9 KB · Wyświetleń: 102
  • 01082009(002).jpg
    01082009(002).jpg
    30 KB · Wyświetleń: 104
  • 01082009(004).jpg
    01082009(004).jpg
    32,9 KB · Wyświetleń: 94
Moniqsan, no nareszcie jakieś zdjątka, bo już sie ztęskniłam.;-)
Lilianka ma super włoski.:-D:-D
a sukieneczka urocza i fajny ten patent z tymi majteczkami!! bardzo mi się podoba bo trzyma pieluchę i sukieneczkę na miejscu!!:tak:

śliczne te Wasze dziewuszki!! moniqsan ta sukienka to świetne rozwiązanie do tej pory wkurzało mnie, że malutkiej podwija się sukieneczka przy każdym ruchu. Nie widziałam nigdy takiej z majteczkami, a teraz będę się baczniej rozglądać :-)
Dziś Gabrysia kończy 3 miesiące!! :-)

Załączniki

• DSC00076.jpg
    DSC00076.jpg
    22 KB · Wyświetleń: 72
  • DSC00118.jpg
    DSC00118.jpg
    11,9 KB · Wyświetleń: 89
Jaka poza :-D Nie mogę :-D Gabrysiu, jesteś słodka malutka :tak: Ciekawe co tam takiego dziwnego zobaczyła.

Dziękujemy dziewczyny za komplementa. Wiedziałam że włoski nie zostaną przemilczane :-D:cool2:
A patent z tymi majteczkami też mi się od razu spodobał. Nawet jak ta część od bioderek się podwinie to i tak zamiast pieluchy widać te majteczki :tak:
Dołączam zdjęcie drugiej (bo to był dwupak). Niestety telefon przekłamuje kolory, sukienka jest w sumie taka sama, ale to co jest pod nią ma kolor ciemno beżowy :oo:

Załączniki

• 02082009.jpg
    02082009.jpg
    27,2 KB · Wyświetleń: 59
  • 02082009(001).jpg
    02082009(001).jpg
    28,8 KB · Wyświetleń: 56
hejka
tez mialam podobna ale taka z kolei na krocej starcza bo moze byc szybko za mala tak bylo u nas ...ja kupilam kilka sukienek co byly odrazu z majteczkami pod kolor osobno ale fajnie to wyglada:)
przyznam ze sukienkeczki i skarpetki u malych dzieci to czesto niewypal:)
slicznie wygladaja i nie mozna im sie oprzec ale przez chwile...
skarpetki spadaja chyba ze maja jakis super sciagacz unas wiekszosc spada ale mamy dwie pary co sie trzymaja i te sa najczesciej noszone:)
a sukienki to zawsze sie podwijaj tak samo jak bluzeczki........najpewniejsze zawsze body spodenki i spiochy:)pajacyki:)
pozdrawiam

reklama
m&ms mala jak zwykle przepiekna:)!!!!!
i te spodenki boskie!!!
moniqsan wloski super...moja to maly lysolek:)ale rosna jej blond juz od spodu takie biale:)krociutkie.....
mamstud ladne forki maluszka:)
pozdrawiam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry