martalis
mama 24 h
witam ,dziekuje za mile komentarze do moich fotek,wlasnie wrocilam z miesiecznego urlopu ,wszystkie dzieciaczki sa sliczne!!!ostatnie fotkiz wczoraj jak ma 3 miesiace:-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
(o 5 tygodni za wcześnie). Wpadłam poczytać o postępach waszych maleństw bo mój Fifi jest o miesiąc -dwa starszy od kolegów i koleżanek czerwcowych i nie bardzo można porównać. Mam nadzieję że nie będziecie na mnie złe. Pozdrawiam cieplutko.:-)Cuuudny :-) nie wygląda na wcześniaczka...pewnie szybciutko nadgonił co?Confi dzięki za miłe przyjęcie do grona
A to moje kochanie:

Łoo Kochana , to niezłego kolosika masz ...co by to było jakby zechciał poczekac do terminuHe he skąd ja to znam
Fifi po urodzeniu ważył 3100 i miał podobno 57 cm:-) Teraz waży coś około 6200. Faktycznie podobno szybko dogonił rówieśników, ale nie wiem do końca czy pod względem postępów w innych dziedzinach goni swoich kolegów. Muszę poczytać co potrafią Wasze dzieciaczki, choć podobno wcześniaki do wszystkiego dochodzą później.