reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

witam ,dziekuje za mile komentarze do moich fotek,wlasnie wrocilam z miesiecznego urlopu ,wszystkie dzieciaczki sa sliczne!!!ostatnie fotkiz wczoraj jak ma 3 miesiace:-)

Załączniki

• CIMG0499.jpg
    CIMG0499.jpg
    28,4 KB · Wyświetleń: 83
  • CIMG0660.jpg
    CIMG0660.jpg
    28,2 KB · Wyświetleń: 85
  • CIMG0662.jpg
    CIMG0662.jpg
    21,9 KB · Wyświetleń: 81
  • CIMG0668.jpg
    CIMG0668.jpg
    15,3 KB · Wyświetleń: 73
reklama
Dziewczynki śliczne te wasze dzieciaczki.
Ja jestem mamą czerwcową chociaż mój Filip urodził się 1 maja :-D (o 5 tygodni za wcześnie). Wpadłam poczytać o postępach waszych maleństw bo mój Fifi jest o miesiąc -dwa starszy od kolegów i koleżanek czerwcowych i nie bardzo można porównać. Mam nadzieję że nie będziecie na mnie złe. Pozdrawiam cieplutko.:-)

Confi dzięki za miłe przyjęcie do grona :-D
A to moje kochanie:

Załączniki

• Filipek 055.jpg
    Filipek 055.jpg
    21,3 KB · Wyświetleń: 81
  • Filipek 072.jpg
    Filipek 072.jpg
    21,7 KB · Wyświetleń: 88
Confi dzięki za miłe przyjęcie do grona :-D
A to moje kochanie:
Cuuudny :-) nie wygląda na wcześniaczka...pewnie szybciutko nadgonił co?
Ile wazy teraz a ile przy porodzie? Ale ślicznośc, napatrzeć się nie mogę :-D
zapraszam takze na wątek z pogaduszkami, co prawda w nawale obowiązków nie zawsze mamy czas na forum ,ale zawsze któras coś naskrobie od czasu do czasu :tak:

He he skąd ja to znam :-D
Fifi po urodzeniu ważył 3100 i miał podobno 57 cm:-) Teraz waży coś około 6200. Faktycznie podobno szybko dogonił rówieśników, ale nie wiem do końca czy pod względem postępów w innych dziedzinach goni swoich kolegów. Muszę poczytać co potrafią Wasze dzieciaczki, choć podobno wcześniaki do wszystkiego dochodzą później.

He he skąd ja to znam :-D
Fifi po urodzeniu ważył 3100 i miał podobno 57 cm:-) Teraz waży coś około 6200. Faktycznie podobno szybko dogonił rówieśników, ale nie wiem do końca czy pod względem postępów w innych dziedzinach goni swoich kolegów. Muszę poczytać co potrafią Wasze dzieciaczki, choć podobno wcześniaki do wszystkiego dochodzą później.
Łoo Kochana , to niezłego kolosika masz ...co by to było jakby zechciał poczekac do terminu :-D
Mam nadzieję ze nasze spostrzeżenia Ci się przydadza i będziesz mogła porównac swojego synka do naszych dzieciaczków :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry