reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

malinka !
Mamy taki sam sposób trzymania - między nóżkami za pupę(głęboko) i rączki z przodu :tak: Można wtedy drugą ręką dużo zrobić (tak dużo na ile ma się silne mięśnie tej trzymającej :laugh2:)
Ale jak on prosto siedzi! Jejku :surprised: moja przy nim to giętka kluska :hmm:

reklama
malinka !
Mamy taki sam sposób trzymania - między nóżkami za pupę(głęboko) i rączki z przodu :tak: Można wtedy drugą ręką dużo zrobić (tak dużo na ile ma się silne mięśnie tej trzymającej :laugh2:)
Ale jak on prosto siedzi! Jejku :surprised: moja przy nim to giętka kluska :hmm:

mi ta pozycja o tyle sie podoba ze dziecko moze swobodnie poruszac raczkami i nozkami, nie ogranicza jego ruchow :tak: tylko z uwagi na pion krotko ja stosujemy... bo jeszcze za szybko na kregoslup :tak:

aneteczka ale śliczne oczka ma twój synek, miodzio :tak:

moniqsan - zdjęcia z prababcią będą super pamiątka dla córeczki.... ale macie fajną dmuchaną wanienkę, rozumiem że to jest taka "podróżna"? i jak już własnymi stópkami jest zainteresowana :tak:

malinka - synek rzeczywiście super sztywno siedzi :-) a jaki podobny do tatusia - takie dwa łysolki :rofl2:

a mój synek to tylko wydaje się taki długi ;-) ma raptem 62cm więc to nie jest jakaś oszałamiająca wielkość :-D co to odpowiedni ciuszki zrobią z człowieka :sorry: hihihi ale ja uwielbiam go tak ubierać, mój mały przystojniaczek :-D

moniqsan - zdjęcia z prababcią będą super pamiątka dla córeczki.... ale macie fajną dmuchaną wanienkę, rozumiem że to jest taka "podróżna"? i jak już własnymi stópkami jest zainteresowana :tak:

Właśnie, muszę jak najwięcej zdjątek pstrykać. No i uświadomiłam sobie że nie pstryknęliśmy żadnego z pradziadkiem :-( Trzeba to nadrobić przy najbliższej okazji :tak:

A wanienka to 'Onda Evolution Ok Baby' profilowana, nie podróżna, normalna, plastikowa. Super sprawa dla rodzica który ma sam wykąpać dziecko. Ręce wolne i można się z maluchem pobawić :tak:

Moniqsan ...zdjęcia z prababcią świetne. Będzie miała Lilia pamiątke :tak::-)

malinka Twój synuś jest przesłodki i faktycznie świetnie siedzi :tak:

a propos zdjęć sentymentalnych...tu Damianek ze swoją prababcią....czyli moja ukochana babunią

2jctzec.jpg

a tu z pradziadkiem który jest po wylewie i ma sparaliżowaną prawą stronę ciała...mimo to chciał potrzymac Damiego czym wzruszył się bardzo ;-)

2mrays7.jpg

Confi
Ale Damianek ma duże stopy !!! :szok:

Twoja Babcia jest chyba jeszcze młodą babunią ? Zupełnie nie wygląda na prababcię :tak:
Fajne takie zdjęcia. Musimy robić ich jak najwięcej :tak:

Confi
Ale Damianek ma duże stopy !!! :szok:
rzeczywiście, nie zauważyłam tego ;-):-D ale ja wiem po kim on ma takie stópki ;-) po tatuuuusiuuuu :-D:-D
(o ile dobrze pamiętam to Confi kiedyś wrzuciła fantastyczną fotkę dwóch par butów - swojego kochania i synka, fotka super cudno-prześmieszna :tak::tak:)

ja też chce takie zdjęcia :sorry::sorry: mam na myśli z pradziadkami... ale to dopiero w grudniu jak pojedziemy do Polski... ech będzie trzeba zapas baterii kupić :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry