reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

no to teraz mój skarbek :***

No gdzie nie podnosi??? No jak nie podnosi??? :eek:

A w ogóle to z Twojego skarbka śliczne dziecko. Taki mały amancik ;-)
I jaki z niego już duży chłop! :tak:
No i na skazowe dziecko też nie wygląda, piękna cera (tfu tfu)
Wycałuj szkraba :-)

K.M.
A z Twojego Filipka to będzie chyba jakiś model :tak: Patrzy tak ładnie w obiektyw :tak: Też wycałuj :-)

Ostatnia edycja:
reklama
No gdzie nie podnosi??? No jak nie podnosi??? :eek:
kochanie raz mu się udało podnieść tak wysoko (ale to było tylko raz :zawstydzona/y:) bo wiedział że mama cyka fotki, zresztą zobacz ten wysiłek na jego twarzy :baffled: (biedny pewnie z tego wysiłku klocka zrobił jak nic :rofl2: ale grunt że pokazał mamusi że potrafi :-D)
dziękuje za komplementy :****
zaczerwienienie z szyjki już nam zeszło (prawie), sucha skóra z policzków zeszła, uszka już nie pękają. Teraz walczymy z suchą skórą na przedramionach i udach, ale i z tym sobie poradzimy :tak:

zresztą zobacz ten wysiłek na jego twarzy
Myślałąm że to mina mówiąca: "no i co cykasz? :evil: Wyda się że umiem dźwigać tę głowę i już niczym się na forum nie pożalisz :realmad:" ;-);-);-)

Teraz walczymy z suchą skórą na przedramionach i udach, ale i z tym sobie poradzimy :tak:
Trzymam kciuki za walkę i polecam Emolium. Ze schodzącą u nas z uszek skórką poradził sobie w 2 dni. Byłam w pozytywnym szoku :tak:

K.M ale Filipek ładnie do zdjęć pozuje :tak:słodki maluszek

barmanka79 no z Twojego Skarbka to juz kawał chłopa rośnie :-) super fotki ...

a tu uśmieszek mojego małego mężczyzny
aub1at.jpg

i filmik z foszkiem :-D rozwala mnie na łopatki
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=EwZeIANN2nw"]YouTube - Foszek :)[/ame]

Confi - ja już pisałam w innym wątku, ale tu też pochwalę - ślicznego rampersika ma twój synek :-) a foszek wymiata ;-) ale z ciebie niedobra mamuśka - tak nad synkiem się pastwić :-p:rofl2:
a swoją drogą to jak słyszę tą melodię z karuzeli to nerwicy dostaje :szok: ile można słuchać tego samego :eek: mam nadzieję że do czasu jak zdecydujemy się na drugie dziecko producenci wymyślą inną melodie do karuzel, bo drugi raz tego nie zdzierżę :sorry:

Słodki Damiś :-) i bez niedrapków :tak:
A filmik już widziałam na youtube przy okazji oglądania innego :tak: Moja Lilianka robi identyczne podkówki, szczególnie jak pojedziemy do rodzinki - nauczyła się już, że są swoi i obcy i że zanim się przyzwyczaisz do nowych twarzy musisz popierożkować troszkę (bez płaczu ... albo z delikatnym kwękaniem).
Ale foszki są piękne. Dolna warga idzie tak słodko do przodu (skąd one to umieją :rolleyes2:)

Na forum mamy samych przystojniaszek.
Miłoszek też będzie rwał panny :tak:
Nie ma co, zakładamy agencję modeli ;-)

A my przesyłamy misz masz Liliankowy.
Lilia u Prababci na wsi (zdjęcie1), u Babci Ani-mamy mojego M. (zdjęcie 3), w kąpieli zobaczyła, że ma stopy i parę z szykowania na podryw ;-) niestety nie spotkała żadnego kawalera dorównującego naszym forumowym :-D

Załączniki

• IMG_9098.jpg
    IMG_9098.jpg
    34,5 KB · Wyświetleń: 101
  • IMG_9102.jpg
    IMG_9102.jpg
    30,5 KB · Wyświetleń: 102
  • IMG_9103.jpg
    IMG_9103.jpg
    24,5 KB · Wyświetleń: 94
  • IMG_9117.jpg
    IMG_9117.jpg
    20,9 KB · Wyświetleń: 105
  • IMG_9121.jpg
    IMG_9121.jpg
    19,7 KB · Wyświetleń: 101
  • IMG_1974.jpg
    IMG_1974.jpg
    18 KB · Wyświetleń: 104
  • IMG_1989-1.jpg
    IMG_1989-1.jpg
    31,9 KB · Wyświetleń: 96
  • IMG_1995-1.jpg
    IMG_1995-1.jpg
    22,6 KB · Wyświetleń: 106
  • 22072009(005).jpg
    22072009(005).jpg
    45,2 KB · Wyświetleń: 100
  • 18072009.jpg
    18072009.jpg
    20,1 KB · Wyświetleń: 84
moniqsan-świetna mała, a zdjęcie z brababcią super:-)ja też musze małemu z pradziadkiem cyknąć fotkę, ale gdzieś dopiera za 1,5 m-ca go odwiedzimy, bo mieszka 700km od nas.

Confi my tez mamy takiego rampersa z biedrony ;-):tak:;-)
KM Twoj synek jest tak charakterystyczny ze rozpoznala bym go wsrod setki dzieci ;-) jest suuuuuper :tak:
Bermanko jaki Marcelek juz duzy chlopak :tak: bardzo fanie prezentuje sie w tych ogrodniczkach :tak:
Aneteczka ale masz malego patriote :tak: bodziak POLSKA jest git :tak:
moniqsan- fryzurka i minki Lilianki sa nie do podrobienia :tak:

reklama
pierwsze zdjecie "chwilowa pozycja siedzaca" z tatuskiem:tak: a pozniej zdjecia usmiechu :-)

Załączniki

• Obraz 022.jpg
    Obraz 022.jpg
    14,4 KB · Wyświetleń: 75
  • Obraz 035.jpg
    Obraz 035.jpg
    23,1 KB · Wyświetleń: 73
  • Obraz 041.jpg
    Obraz 041.jpg
    25,7 KB · Wyświetleń: 80

Nowe wątki

reklama