reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

Witam.My wczoraj mielismy chrzciny.Bałam sie ze Filipek bedzie płakał, ale gdy tylko weszlismy do koscioła mały zasnął i obudził sie dopiero w domu.Mąz stwierdził, ze chyba przeprowadzimy sie do kosciola.
A to my i najbliższa rodzina.

Ostatnia edycja:
reklama
m&m's ...śliczna jest Majeczka i wcale nie ma odstających uszek...same czubeczki tylko a to takie słodkie :-D:rofl2:

a mój synuś interesuje się już matą edukacyjną :-)
poza tym jeszcze się nie ślini ale robi piękne bąbelki
na trzecim zdjeciu z dziadkiem ...popołudniowa drzemka :-D

Załączniki

• Dami1.jpg
    Dami1.jpg
    20,4 KB · Wyświetleń: 79
  • Dami2.jpg
    Dami2.jpg
    31,6 KB · Wyświetleń: 89
  • Dami3.jpg
    Dami3.jpg
    23,1 KB · Wyświetleń: 91
Wszystkie bobaski sa takie cacane! Do schrupania!

m&m moja Julcia tez jest takim "cudaczkiem z odstajacymi uszkami". Identik jej odstaja ;-)

Confi my wlasnie tez chcemy kupic mate, prawdopodobnie rainforesta... Jaka ja bylam szczesliwa kiedy polozylam Julke pod karuzele i zapadla bloga cisza ;-) Tylko slychac bylo takie jej charakterystyczne oddychanie, kiedy jest szczesliwa i macha nozkami. Mam nadzieje, ze mata tez ja tak zainteresuje.

k.m zdjęcia z chrzcin super :tak: a powiedz mi wy mieliście synka w beciku jakimś?

m&m córcia wcale nie ma odstających uszów! :-p ma takie fajne spiczaste końcówki :laugh2:

confi synek cudo :-) jakie ma piękne oczka i usteczka...

kasia - widze że synek już bardzo sztywno trzyma główkę, super :tak:

reklama
Barmanka79-trzymalismy go na rożku tak w razie czego jakby chcialo mu sie spac.No i jak widac przydał sie, bo mały całe chrzciny przespal.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry