reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

reklama
świetne te fotki Jagódki i Filipka,widać że bąble sie dogadały i byla świetna zabawa:-)super dziewczyny,że udało się wam spotkać:tak:
Confi-zdięcia z basenu rewelacja!a jaki pływak z Damisia:tak:widać,że chłopak w swoim żywiole,a te minki na fotce-superaśny chłopak:-)oj mama rośnie Ci przystojniak,dziewczyny bendą szaleć:tak:a ty tak dobrze wyglądasz,że niewiem czego tu się krępować:tak: laska jak niewiem!tylko pozazdrościć:tak:
Barmanko-Marcelek to widze mały przystojniacha!a te oczka jakie piękne:tak:no i super w tej nowej kurteczce wygląda
Kasia-super foteczki!ale fajnie popatrzeć na te pierwsze kroczki Filipka!zuch chłopak!super,że się z nami podzieliłaś tą radością:tak:

no to dodaję, żeby nie było:-D... no i wszystkie są "na jedno kopyto":-D, więc te 5 sztuk chyba wystarczy??? ze mną nie mam:-D:-D:-D mam z Nadie z Roxy, ale nie wiedziałam czy moge...;-)
i przepraszam, że nie nadrabiam. ale czekam, aż mi się dziecko obudzi i biegniemy na spacer!!!

Załączniki

• P2251233..jpg
    P2251233..jpg
    37,3 KB · Wyświetleń: 121
  • P2181130..jpg
    P2181130..jpg
    34,6 KB · Wyświetleń: 122
  • P2181131..jpg
    P2181131..jpg
    31 KB · Wyświetleń: 118
  • P2251234..jpg
    P2251234..jpg
    38,2 KB · Wyświetleń: 116
  • P2251226..jpg
    P2251226..jpg
    35 KB · Wyświetleń: 118
Marzeno - alez Nataszka jest fajniutka (pisałam to też przy fotkach Roxy) - ma śliczniutkie włoski. Podobają mi się foteczki z Fifim - szczegolnie ostatnia, jak się za rączki łapią (żeby tylko Filip i Maja tego nie zobaczyli:szok::-D). No i to zainteresowanie wobec Fifiego i Nadii, widać, że przyjazna duszyczka Ci rośnie :tak:

Kasia...no super:tak: Brawo dla Filipka,fajnie że udało Wam sie to uwiecznić na fotce:tak::-)

Marzenko....piękne zdjęcia:-D Fotka ostatnia z Filipkiem ekstra:tak:
Ja też moja droga mam zdjęcie Twoje z Nataszka i nie wiedziałam czy moge dać,dlatego nie ma:-p;-):-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry