reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

jola, dzięki za podpowiedź jak wstawić fotki :tak:

kasia, zdjęcia super. Jaga rulezzz :rofl2::rofl2: i też najbardziej uśmiałam się przy ostatniej fotce - zastanawiałam się czy Jaga chce zrobić cacy-cacy, czy też chce Filipkowi włoski powyrywać ;-):-D

reklama
Na wstępie podziękuję Kasi za umieszczenie fotek :-):-):-)

Alez super razem wygladacie.....ale najlepsza ostatnia focia az sie usmiechnelam od ucha do ucha...:tak::tak::tak::tak:
No i na zdjatkach widac ze Jagodka zadzila....:-)

tiaaa - ZADZIORA... a za kompelment dziękuję... I wiesz co jeszcze powiem - nie słuchajcie Kasi gdy będzie marudziła na swój temat :-p:tak:!!!

kasia, zdjęcia super. Jaga rulezzz :rofl2::rofl2: i też najbardziej uśmiałam się przy ostatniej fotce - zastanawiałam się czy Jaga chce zrobić cacy-cacy, czy też chce Filipkowi włoski powyrywać ;-):-D

no Jaga cacy-cacy robiła... tylko tak dośc specyficznie - trzeba było kontrolować jej ruchy :-D:-D:-D

Jaga to takie grzeczne i słodkie dziecko,że tylko cacy Filipkowi robiła:-D:tak:.

Grzeczna - Ona się pięknie popisywała... Zresztą dziwię się, że nas z Efeza nie wywalili :-D:-D:-D
A co do cacy - to fakt... Sama bym zacacała Filipka - w realu jeszcze słodszy - i naprawdę - MEGA GRZECZNY :tak::tak::tak:

Confi - ostatnia fotka extra - widać, że Dami jest w swoim żywiole :tak::tak::tak: Wodny Amant normalnie :-D
Piękną tworzycie Rodzinkę. A Ty Kochana... wyglądasz bossko - tylko dlaczego się tak "chowasz" za Damim co?? (zaslaniasz się) Ja na basenie mogę za straszydło robić (bez makijazu, w stroju... mało "przyjazny widok :szok::zawstydzona/y::-D)

Barmanko - wowww - pięknie Ci w tym ceglastym szaliku!!! To jest naprawdę Twój kolorek (sukienka na chrzest tez była boska). Marcelek w krawacie jest the best!!! Kurteczka rzeczywiście świetna, ale i tak najbardziej chwycił mnie za serce na 1, 3 i 7 fotce

no to teraz ja dodam troszkę fotek z dzisiejszego spotkania z Kasią i Filipkiem:-)

(P.S. rzeczywiście dziwacznie się te fotki wstawia...wcześniej było o niebo lepiej :dry:)

Załączniki

• DSC03817..jpg
    DSC03817..jpg
    27,4 KB · Wyświetleń: 124
  • DSC03820..jpg
    DSC03820..jpg
    22,8 KB · Wyświetleń: 117
  • DSC03815..jpg
    DSC03815..jpg
    24,3 KB · Wyświetleń: 116
  • DSC03824..jpg
    DSC03824..jpg
    29,4 KB · Wyświetleń: 119
  • DSC03823..jpg
    DSC03823..jpg
    23,8 KB · Wyświetleń: 120
  • DSC03818..jpg
    DSC03818..jpg
    27,8 KB · Wyświetleń: 115
jola466- zdjęcia superaśne, faktycznie pierwsze zdjęcie jak kloniki :-D

confi- Asiu Damianek, kurcze plywak pełną gębą hahah :-D:-D, profesjonalny strój...... zdjęcia super, mina małego na ostatnim zdjęciu extra :-D

barmanka79- nie no wiedziała, ze wszystkie laski w piaskownicy będą lecieć na Marcelka ale teraz to jestem już przekonana na 100 %, w tej kurteczce wyglada super no i zdjęcie w krawaciku rewelka!

agakm, kasia1208- super wyglądacie dziewczynki, dzieciaczki słodziutkie i starsznie wam zazdroszczę spotkania.... tak pozytywnie :sorry2::-p;-)

Confi....świetne fotki aż Wam pozazdrościłam tego basenu:zawstydzona/y: Damiś to jest mały artysta,cudny a jaki ma świetny kostium kąpielowy:tak: Pierwsze zdjęcie-ekstra:tak: No i musze napisać że bardzo ładna z Was para:tak::-)

Barmanko....Marcelitko to jest piekniutki....jakie ma cudne niebieskie oczęta:tak: Zdjęcie w kurteczce debeściarskie,cud-miód;-):-) A z Ciebie to też niezła laseczka:tak:

Kasia,Agakm....cudowne mamusie i śliczne dzieciaczki:tak: Super że się spotkałyście,fotki są niesamowite....no i Filipek zdominowany przez Jagódke,nie da sobie kobieta w kasze dmuchać:-D;-):-)

Jolu uwielbiam twoje córcie:tak:.Pierwsze zdjęcie zaje.....Normalie jak na ksero odbite;-).
Gąsieniczki spełniają swoje zadanie dziewczynki lubią się na nich huśtać?
Confi zdjęcia Damiana po raz kolejny mnie rozbroiły.Jak on cudasnie wygląda w tej piance:-D.Świetna ta wasza rodzinka a ty ani sie waz narzekać na swój wygląd, wyglądasz ślicznie.Szkoda,ze nie mieszkamy blizej siebie bo wspólne wypady nabasen byłyby ekstra.
Barmanko z małego Marcelka robi się dorosły Marcel.Strasznie się zmienia.Fajne ma zdjęcie z tym miśkiem większym od siebie:-D. Bardzo ładne fotki z mamusią i piękne białe zębolki;-)
Kasiu,Ago fajowe zdjęcia z waszego spotkania.jakbym widziała moje spotkanie z Marzenką:-D.
Jagodziance najwyraźniej spodobał się kolega-gesty mówią same za siebie:-D.

mam nadzieję,że kiedyś dojdzie do spotkania"majowych mam" i strzelimy sobie rodzinna fotkę:-)

reklama
Confi ale super zdjecia na basenie :-) ostatnie jest najlepsze super maly wyglada i ta minka :-) widac ze bardzo zadowolony

Barmanka slodziak z Twojego synka, a na zdjeciu nr 2 jaka ma swietna kurteczke :-D zdjecie nr 6 super, jaki przejety :-)

Kasiu, Aga super fotki, ostatnia poprostu boska :-). Kasiu jeszcze raz gratuluje pierwszych kroczkow

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry