reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

reklama
DZiękuje kochane za miłe słowa:-)a co do śliniaczka to macie racje:tak:w H&M kupiłam,ale to już dość dawno,śliniak wygodny bo ceratkowy fajnie sie go pierze i nic sie z nim niedzieje nie targa się jak inne:-)a tu dam jeszcze bo chce pokazać jaką Niki dostała odemnie fajną zabawke:-D

Załączniki

• IMGP4886domek..jpg
    IMGP4886domek..jpg
    25,9 KB · Wyświetleń: 105
  • IMGP4885buszuje..jpg
    IMGP4885buszuje..jpg
    27 KB · Wyświetleń: 101
mamo Niki, a ty wiesz że ja nie zajarzyłam że na pierwszych fotkach to jest śliniak :-p:zawstydzona/y: myślałam że to jakaś bluzeczka :-D przyznam szczerze że jakoś H&M nie jest moim ulubionym sklepem :sorry2:sama nie wiem dlaczegoo!!:dry:
ale za to oszalałam na punkcie Next :-D:-D już zbieram pieniążki do skarbonki na kolejną wyprzedaż :cool2::-D:-D
a z tym kartonem przerobionym na domek to padłam normalnie :szok::szok::-D:-D ty to masz pomysły kobiet
:tak::tak: rewelacja, brawo!

barmanko- mi z H&M podobają się co niektóre ciuszki dla Niki ,dla siebie tam nie kupuje bo też jakoś nie bardzo mi się ciuchy widzą,a tak jak ty zakochałam się w NeXT,tylko u mnie niema tych sklepów:-(w Opolu też niestety:-(zostaje jedynie kupować przez alegro,ale tam niestety zbyt dużo sobie wołają:no:raz udało mi się zakupić z nexta na aukcji użuwane,ale byłam b.zadowolona bo i fajne i udało się niedrogo dostąć:tak:ale Niki już wyrasta.Zgadałam się z koleżąnką z UK,żeby mi u siebie cos kupiła a jak sie wybieże do Pl,to mi przywiezie albo pocztą wyśle,tylko posłała mi stronke a tam za wiele niema,najlepiej też trafić na obniżki!!!niewiem czy w tych sklepach są jednakowo ustalane obniżki????:zawstydzona/y:ale ciuszki megaśne i zupełnie inne,lubie bluzeczki Nexta i sukienusie:tak:A co do kartonu ,to już wymyśłam,bo Niki taki mały tajfun :-Dwszystko szybko jej się nudzi to wymuślam czym ją tu zaciekawić a wyczaiłam,że lubi kartony:-)

Mama Niki ,pomysłowa jesteś. Zwykły karton a tyle radości dla małej.Pocieszna ta Twoja malutka.

AgA, Confi jakoś te wasze szkraby nie zwracają na siebie uwagi.Zosia wygląda na bardzo grzeczną dziewczynkę a Damiś na łobuziaka.Confi jakie on ma długie włosy.

reklama
Damiankowi faktycznie włoski urosły:tak:AgA specjalnie zamieściła takie zdjęcia ,że niby się sobą nie interesują,co by się Jaga nie wściekała;-).Słodko razem wyglądają:tak:.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry