Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ale widzę że Zosia w ogóle nie jest zainteresowana Damisiem
ma swój świat
:-)

fotka "Spaceruję" wymiata
i nie daj się prosić - wstaw fotki z rozgwiazdą 

Dziewczyny tak patrzę na wasze zdjęcie i się zastanawiam czy małym nie zimno w takich buciczkach. Wy na nogach kozaki a one w takich papuciach.

...założyć jej buty I sprawić żeby ich w ciągu sekundy nie zdjęła - prawie nie możliwe.

!!! i nie mów, że zdjęcia są nudne! i ja jestem kolejną czekającą na rozgwiazdę

! na pewno nie jest nudne!!!

!!! To zdjęcie w wózku jak na Ciebie patrzą mnie rozwaliło

!!! a zdjęcie nr 1 - to marzenie mojej Nataszy

!
...Powiem Ci ze ja to sie czasami glupio czuje nawet bo np wlasnie tego dnia bylo u nas 16 stopni i naprawde goraco a moje dziewczyny w czapkach.....uwierz mi ...jak szlam ulica to moze policzylabym na palcach u jednej reki ile dzieci widzialam w czpach....tutaj zalecaja nie przegrzewac dzieci...i ja sie dotego stosuje..dzieki temu dziewczyny od urodzenia nie mialay nawet katarku (dopadla nas tylko trzydniowka Amelki- no ale to wirusowe)...A no i ty pytasz czy w tych adidaskach dziewczynom nie bylo zimno...kochana u nas juz widzialam maluszki na gole nozki...

..w lato mozna spotkac dziewczyny w letniej sukience a do tego kozaki i to nagminnie...