reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

Roxy łysolki też są kochane mój też jest małym łysolkiem
Marychna śliczne a włoski szok takie długie wow nasze bąble chyba za rok takie będą miały

reklama
Kurde :angry: Naskrobalam posta i cos sie jakis blad pokazal i zgaslo wszytsko! :no:

Za namowa m&m'sa wrzucam swieze fotki Julci, zeby nie bylo ze tylko autem sie chwale ;-)

imagination z twojego Tomaszka kawal slodkiego chlopa jest!
mamstud turban wymiata, ale posiadaczce chyba nie przypasowal (jak mojej Juli czapeczki)
pomnik normalnie lalunia z porcelany (ktos chyba juz to pisal)
kokoszka brak slow na te kudelki Mani. Julce chyba przez moja zazdrosc o te wasze wloski, wyszlo wszystko na "przedzie" :tak::-D
tikanis chlopaczek sliczniutki Ci rosnie
barmanka fotki z lotu Marcelka sa EXTRA, a ty faktycznie "znikasz"
Confi Damianek slodziakowy! Jak slicznie spi sobie spioszek.

kogo ominelam, bardzo przepraszam. Przeciez i tak wiece, ze dzieciaczki sa najpiekniejsze :-D

Ja zaprezentuje duzo zdjec z minami panny Julki. W lezeczku malo jej sie nogi i rece nie urwa, tak sie cieszy gdy sie sama w nim buja. A dajcie jeszcze grzechotke, o to juz jest ODLOT :tak: W foteliku tez bardzo lubi siedziec, co widac na zalaczonych zdjeciach. Wracajac z parkingu byla przeszczesliwa, gadala z tatem i nawet nie kwekala jak "nie spacerowalismy" czekajac na chinskie papu!
Wogole ostatnio zauwazylam, ze nie lubi lezec.:dry: Wlasnie testowalam spacerowke, ale za duze dla niej wszytsko, zeby siedziala. W gondoli jest BE, bo sie lezy! :no:
No to i moja Panna CZ.I

Załączniki

• jula1.jpg
    jula1.jpg
    20,7 KB · Wyświetleń: 83
  • jula2.jpg
    jula2.jpg
    15,9 KB · Wyświetleń: 71
  • jula3.jpg
    jula3.jpg
    12,6 KB · Wyświetleń: 74
  • jul4.jpg
    jul4.jpg
    32,7 KB · Wyświetleń: 75
  • jula5.jpg
    jula5.jpg
    11,9 KB · Wyświetleń: 72
  • jula6.jpg
    jula6.jpg
    13,9 KB · Wyświetleń: 67
  • jula8.jpg
    jula8.jpg
    16 KB · Wyświetleń: 75
  • jula7.jpg
    jula7.jpg
    19,8 KB · Wyświetleń: 69
  • jula9.jpg
    jula9.jpg
    17 KB · Wyświetleń: 66
  • jul10.jpg
    jul10.jpg
    24 KB · Wyświetleń: 66
CZ II
Przez pomylke zalaczylam wczesniej fotke Julci jak jeszcze miala wloski, czyli dawno, dawno temu ;-)

Załączniki

• jula10.jpg
    jula10.jpg
    23,3 KB · Wyświetleń: 75
  • jula11.jpg
    jula11.jpg
    36,4 KB · Wyświetleń: 80
  • jula12.jpg
    jula12.jpg
    22 KB · Wyświetleń: 77
Podobne nazwy dalam do plikow i jeszcze jedna pomylke wychwycilam. Mialo byc to, jak Julci w foteliku skacza raczki i nozki. Nawet jezyk tu wyszedl "potancowac" ;-)

Załączniki

• jula4.jpg
    jula4.jpg
    23,7 KB · Wyświetleń: 63
Marychna jaki Tomcio jest słooodki a jakie włosy ma woooow :-D
świetny chłopak

Slonkoonline Julcia jest cudna ,a jakie "pultynki" ma :-D moja mama powiedziałaby ,ze Julka jest "kapitulna i papuśna" :-D:-D:-D taki nasz kociewski sposob zachwycania się dzieckiem ;-)

a to mój golasek gadający do karuzeli :-D

Załączniki

• Damianek 315.jpg
    Damianek 315.jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 74
  • Damianek 319.jpg
    Damianek 319.jpg
    18,6 KB · Wyświetleń: 77
  • Damianek 322.jpg
    Damianek 322.jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 77
Confi normalnie jakbym Julke widziala! Ona tez tak lezy i gada, czasami to taaaaak glosno! Rece i nogi to tak jej pracuja, ze heja! Smieje sie do zabawek Czasem to mam wrazenie, ze chcialaby sie glosno smiac.
Nie wiem co ta karuzela ma w sobie... Nawet jak ja czasem placzaca wkladam pod nia, to jest na troche cisza (dopoki nie przypomnie sobie o plakaniu).

slonko moja mala tez miala byc Juleczka ale tatuś chcial Nadie:-)piekna ta Twoja Julka:tak::-) confi a Damianek po prostu przeuroczy chlopak:-):tak:,zreszta wszystkie dzieciaczki sa cudne:tak::tak::tak: A to bardziej aktualne foteczki mojego szkraba:-)

Załączniki

• Naduśka 065.jpg
    Naduśka 065.jpg
    23,7 KB · Wyświetleń: 81
  • Naduśka 130.jpg
    Naduśka 130.jpg
    42,8 KB · Wyświetleń: 80
  • Naduśka 204.jpg
    Naduśka 204.jpg
    29 KB · Wyświetleń: 86
  • Naduśka 311.jpg
    Naduśka 311.jpg
    25,5 KB · Wyświetleń: 75
marychna21Tomcio jest prześliczny, super włoski!
SlonkoonlineJulcia jest niesamowita, a jaka pulpaśna! Moja to taka kruszyneczka.... Uśmiech cudny :-)
Confi widać, że Damiankowi podoba się karuzelka,, nie mogę się napatrzeć jaki z niego przystojniaczek :-)
Roxi Nadia pięknie wygląda jak śpi, a jaki ma piękny różowy dresik i widać, że kocha mamusię :-)

A to moje maluchy z dziś :-)

Załączniki

• DSC00310.jpg
    DSC00310.jpg
    18,9 KB · Wyświetleń: 65
  • DSC00314.jpg
    DSC00314.jpg
    16,8 KB · Wyświetleń: 60
  • DSC00265.jpg
    DSC00265.jpg
    15,6 KB · Wyświetleń: 69
  • DSC00241.jpg
    DSC00241.jpg
    20,8 KB · Wyświetleń: 58
reklama
marychna ale twój Tomuś na włoski :-) nie jedna dziewczynka mu pozazdrości ;-)
słonko, twoje fotki już chwaliłam na n-k :tak: mała ma fajne pyzki :-) i jaka ona tłuściutka jest :-D:-D suuuuperrr, ja lubie takie tłuścioszki :sorry2: a ile ona waży?
mój synek waży 6800 ale ja nie wiem gdzie mu te kg wchodzą :baffled: po nim wcale nie widać :-( a chciałabym mieć co podotykać ;-) (wiem... straszna jestem :zawstydzona/y::zawstydzona/y:)
zainspirowałaś mnie by porobić synkowi fotki na golaska :-D:-D
confi, ty możesz Damianka zgłosić do "You can dance" :-) hihihi
(a mam pytanko, jakich ty używasz pampersów? bo zaciekawiły mnie te obrazki na pampersie....)
roxy, twoja Nadia jest naprawdę śliczną dziewczynką :tak: Marcelek będzie miał w czym wybierać :-D:-D
mamstud, to pierwsze zdjęcie to powinnaś zgłosić do jakiegos konkursu!! :tak: cudo - braciszek z siostrzyczką tak zapatrzeni w siebie... pięknie....a po wnikliwej analizie fotki doszłam do wniosku że rodzeństwo w tłumie zawsze by się znalazło - mają identyczne uszy :szok::-):-) normalnie jak kopia na ksero zrobiona, identiko :cool2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry