monika1977
Fanka BB :)
Kurczę,zastrzeliłyście mne. Nie pomyślałam .Stosuję się do rady.Dzięki za podpowiedz.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
w wolnej chwili.
Nie macie dość

Specjalnie dla cioci Confi (leży sobie teraz u taty na kolankach) :-) (uśmiecha się non stop, tylko jakoś się wtedy zdjęć nie cpyka)
Dobra, trzeba się szykować.
Mi łej soboty dziewczynki
jak chce fotkę z uśmieszkiem to trzeba go rozśmieszać 

kiedy masz tylko ochote to pakujesz manatki i wybywasz w świat
z chęcią bym się wprosiła gdybym była w Polsce 

normalnie nie wiem gdzie ta jego waga poszła, chyba w pięty ;-)
(załączam fotki zrobione przed chilką, specjalnie tylko w pampersie byście same zobaczyły):-):-):-) dziękuję , prześlicznie sie śmiejeSpecjalnie dla cioci Confi (leży sobie teraz u taty na kolankach) :-) (uśmiecha się non stop, tylko jakoś się wtedy zdjęć nie cpyka)
i
ja cykam zdjęcia zawsze i wszędzie...takie fotki się już nie powtórzą a ja byc może nie będę miała więcej dzieci. Przynajmniej nie będę żałować ze mi coś umknęło
Monika Tomus śliczny , jednak jeśłi mogę zasugerować coś...to jest forum otwarte i radziłabym Ci zdjąć to zdjęcie gdzie Twój syneczek jest goluśki bo źle by się stało gdyby to zdjęcie przysłużyło jakiemuś dewiantowi prawda?
Ja sama się zastanawiałam czy dać zdjęcie Damiana w pieluszce ...oczywiście bez popadania w paranoje ale lepiej dmuchac na zimne![]()
podobno na forum wkroczyla Justa19 ktora prosila o zdjecia maluszkow,a pozniej wklejala na swoj avatar
MASAKRA
)Nie nudzi się a poprawia humorek :-)Ciociu Confi, nie smuć się i głowa do góry bo my dziś z myślą o Tobie robiłyśmy zdjęcia uśmieszków (skoro wam się nie nudzi)