Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

A Damiś jak zwykle słodziak. No i widzę że zawitałaś do Sopotu dzień po nas. Byliśmy ostatni raz w niedzielę
Czy Wy też jesteście entuzjastami Tawerny Rybaki przy deptaku? A w ogóle to w niedzielę mieliśmy połazić po Gdańsku, i w końcu deptakiem doleźliśmy do Sopotu (no i nie powsinogi?), a prosiłam męża żeby obiecał że tym razem zakończymy na Jelitkowie 

Będzie za to ładnym chłopcem skoro jako maleństwo ma taką delikatną urodę. Za to mój mąż popukał się w głowę i powiedział że jestem ciołek, bo od razu widać że to chłopiec i ktoś założył bransoletkę dla zmyłki
Z braciszkiem wyglądają super. Fajnie dzieciaczki 
Bardzo fajna z Was rodzinka :-)
Gdyby nie to że jesteś odpowiedzialną mamusią pomyślałabym że strzeliłaś jakiegoś macha ;-) Dobrze confi mówi - chowaj różowe zdjęcie pod siennik;-) dziecko Cię kiedyś prześwięci 

Ale jeszcze lepiej wygląda w tej czapeczce z antenką
My też mamy takie i zawsze się śmiejemy jak Liliankę w nią ubierzemy. PS Fajny kocyk. Przydałby mi się taki na niedzielę. Nie mam nic kocykowatego białego do chrztu
No ale ma być 30 st
Oby zawsze byli w sobie tacy zakochani :-)
)
tyle ciałka do całowania. Moja Lilianka przy Twojej niuni to by była dopiero kruszynka. Skończyła 3 m-ce i waży 5 kg 
Nie no, taki gąszcz??? Dziewczyno, jak to zrobiłaś ??? 

Dziewczyny miały rację - Marcelek wydaje się na tych zdjęciach bardzo dużym chłopcem. A w ogóle jest bardzo ładniusi (i taki dorosły jak na niemowlaka). No a Ty, kochana, tylko zazdrościć, figurka super. Też bym chciała pozbyć się kilku kg (no ale nie za taką cenę jaką Ty musisz płacić). No ale coś za coś (z cukrzycy ciążowej zadowolona nie byłam, ale z jej skutków w ciąży - bardzo 
)
.Ile lat ma starszak?Witaj :-)Dziewczyny dzieciaczki cudne. I jak ładnie trzymają zabawki. Mój Fifi urodził się 1 maja i nie wie jeszcze do czego łapki służą. Narazie uważa że są one tylko do obgryzania. Zaczynam sie już tym martwić. Może coś jest nie tak?