reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

A to nasze dzisiejsze fotki:-)

Załączniki

• dachy3m.jpg
    dachy3m.jpg
    27,7 KB · Wyświetleń: 136
  • dachy2m.jpg
    dachy2m.jpg
    22,4 KB · Wyświetleń: 104
reklama
Saro - kobitko jaka Ty szczuplutka jesteś - no ZAZDROSZCZĘ..i jeszcze na diecie... Masakra znikniesz nam tu!!!:szok::-):-D
A Synuś śliczniutki - ale to już nie raz pisałam:tak::-)

confi- świetne macie te rodzinne foteczki:tak::-):-):-) Twój M super wygląda z Synkiem, więc mam nadzieję, że dla powiększenia swojego uroku będzie cześciej zabierał Ci go z rąk ;-):-D (pokaż mu to;-):-D, albo lepiej powiedz).
A Ty - kwitniesz :-):-):-) i napiszę Ci to samo co pisałam Tikanis - wygladasz identyko jak sprzed ciąży, i na samym jej początku!!! Po prostu bossska Mamcia z Ciebie:tak::-):-):-)

nina2003 - i Ty sliczniutko wyglądasz, a Julianek taki kochaniutki. Nadrabiaj moja droga z fotkami - nadrabiaj, bo już czekam na nową dostawę:-D

sara1983 -Mateuszek śliczny i ślicznie mu w błękicie

Confi - ale się ubawiłam filmikiem. Już nie moge się doczekać aż Tomuś w końcu zauważy te swoje słodkie kopytka:-)

Sara, ty chudzino :-D

a to nasze dzisiejsze fotki upamiętniające rozpoczęcie 4 miesiąc
:tak::-)

Załączniki

• IMG_2805.jpg
    IMG_2805.jpg
    31,4 KB · Wyświetleń: 71
  • IMG_2823.jpg
    IMG_2823.jpg
    24,2 KB · Wyświetleń: 70
  • IMG_2807.jpg
    IMG_2807.jpg
    22 KB · Wyświetleń: 77
Sara bardzo ładny chłopiec z Mateuszka. No a o Tobie mogę tylko napisać, że świetnie wyglądasz, ale powtarzam się:)
Barmanko ja również życzę wszystkiego naj Marcelkowi. A jak duży i śliczny chłopak z niego. A do tego na zdjęciu, gdzie leży na brzuszku taki poważny facecik:)
(Jak pisałam tego posta to mi: Batmanko wyszło:P dobrze, że w porę poprawiłam:)

reklama
Wstawiam fotki Tomcia po obcięciu włosków. Sama ciełam a mąż trzymał. Dzwoniłam do salonu fryzjerskiego ale odmówili mi bo podobno nikt nie chciał się podjąć strzyżenia niemowlaczka bo łatwo zrobić mu krzywde więc się kurzyłam i sama ciachnęłam. Zdjęcie w niebieskim jest przed strzyżeniem dla porównania

Załączniki

• 6.09.2009 (9) [640x480].JPG
    6.09.2009 (9) [640x480].JPG
    33,2 KB · Wyświetleń: 64
  • 15.09.2009r. (5) [640x480].JPG
    15.09.2009r. (5) [640x480].JPG
    35,7 KB · Wyświetleń: 68

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry