reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

reklama
confi - no zamurowało mnie!!! cóż za gibkość... szok!!!:szok::-D:szok::-D moja Jagoda w porównaniu z Damiankiem to "królewna z drewna"...jest ruchliwa - ale na jednej płaszczyźnie..żadnych skosów, a o Damianich łukach nawet nie będę wspominać - ZDOLNE DZIECKO!!!
a jakie Dami ma śliczne adidaski:tak::-)

Confi akrobata faktycznie niezły, można by im z moim Matim zawody zrobić w gimnastyce;-) a gdzi kupujesz takie śliczne ciuszki? Bardzo mi się podobają te turkusowe spodenki np

szalejecie z tym fotkami :-D a mi jak na złość źle chodzi internet i wszystko oglądam na raty :wściekła/y::wściekła/y:

kokoszka, piękna jest ta twoja córcia :tak: Miss Polonia się nam szykuje :rofl2: nie mogę uwierzyć że tak małe dziecko ma tak długie kłaczki hihihih :szok:

tikanis, synek do ciebie podobny jak nic :tak: te same oczka

aga, Jaga wydaje się być taka niewinna na tych fotkach, jakby chciała powiedzieć "ale ja nic nie zrobiłam....." :rofl2: wygląda na bardzo grzeczną dziewczynkę :tak: ty też kochana wyglądasz super, ale przyznam szczerze że najbardziej podobasz mi się na tej fotce pod kocykiem ;-):-)

martalis, synek ma superową grzywkę :happy: i jaką on ma okrąglutkiego pycholka, jak słoneczko. chyba duży jest, co? ile waży?.... doczytałam ile waży :rofl2: :rofl2:

ankzoc, córcia ma duże śliczne oczka :tak:

nina, a w którym kościele ty chrzciłaś synka?? czyżby w Bełchatowie na Binkowie?? bo coś mi tu tak wygląda że widzę swojego proboszcza ;-):rofl2::szok: i kościół gdzie ślub miałam :confused: (podobno dziecko do chrztu musi być na całej mszy - to prawda?) śliczna 4 fotka, taki mały smerfik ;-) też ma piękne oczka, takie pełne okrągłe, kolorek jak atramanet - taki zupełnie inny kolor oczu :tak:

moniqsan, fotki przepiękne, jak zawsze zresztą :tak: ja to chyba twojego męża wynajme do jakieś sesji normalnie :sorry2:

monika, śliczny synek :-)

kasia, synek mega uśmiechnięty, super :happy:

confi, łoooo matko jaki cyrkowiec :rofl2: teraz już rozumiem twoje obawy co do pozostawienia go samego na łóżku :sorry2: matko jak on się tak powyginał?? co on kręgosłup z gumy ma czy jak?? :confused: fotki z łóżeczka powinnaś wydrukować, oprawić w ramke i powiesić na ścianie :tak::-D

i fakt - na tym zdjęciu z bucikami (w sumie szkoda że z przodu go nie widać tak w całej okazałości:-() wygląda jak taka laleczka reklamująca ciuszki dla dziecięcego sklepu :tak: ojjj stroisz syneczka, stroisz :-p modelek mały :sorry2:

Dziękuje za miłe słowa o Juleczku.
Confi Damianek niedługo złapie swoje nóżki, ale przez główkę :) rzeczywiście musisz uważać:)
Barmanka oczywiście dobrze poznajesz Bińków, moja nowa parafia( mieszkamy na os. Słonecznym od roku). Tak, dziecko musi być na całej mszy bo chrzest jest w trakcie mszy. Na szczęscie Julian wytrzymał, a jeszcze trzech chłopców było chrzczonych. A tydzień przed nie było żadnego chrztu :) Też lubie go w tym ciemnym niebieskim. Taki właśnie mały smerfik:)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry