reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

reklama
confi - no nareszcie!!! dziekuję, za tak szybki odzew fotkowy. Ależ mam slicznego zięcia :-D:-D:-D Uśmiałam się patrząc na to jego wielkie zainteresowanie stopkami. Jaga - fakt - non stop je podnosi, i nie raz jadąc z nią na spacerek, w wózku tylko "ściecę" widać, hehe, ale póki co ich nie łapie:happy: Za to bardzo lubi pokazywać co ma pod sukienką, hehe - wszelkie bluzeczki i sukienki zadziera pod samą szyję (zaczynam się bać o ten jej ekshibicjonizm:-D;-))

kokoszko-Mania jest po prostu prześliczna. Każda z nas Ci to już nie raz pisała - więc podtrzymuję apel malinki - zgłoś ją czym prędzej do jakiejś agencji!!! Oczywiście Ty również wyglądasz olśniewająco :tak::-D

Tikanis - już poprzednio miałam Ci napisać, że Kubuś coraz bardziej jest do Ciebie podobny - te same oczka i czasami podobne minki :tak::-) Widzę też, że podobnie przybiera na wadze jak Jaga - klopsiki nam się trafiły jak nic - Jaga pewnie niedługo przekroczy 8 kg! a może juz je przekroczyła, hmmm - rączki czasem już mi więdną,hehe ;-):-D:tak: Najważniejsze, że rosną zdrowo, no i w porównaniu ze wzrostem nie są zatuczone:-D

aaa - Kokoszko - ja również pokupowałam Jadze spineczki. Nie mogę się czasem powstrzymać, aby przechodząc obok jakiegoś cudzieńka - nie kupić jej. To jest silniejsze ode mnie, hehe. Mamy już 4 piękne motylki, 2 rózyczki i 2 takie zwykle małe spineczki. Tyle tylko, że Jadźka powycierała swoje włoski i ma jedynie troszke wlosków na czubeczku, więc od czasu do czasu robie jej takie małe "kuku-ryku":-D:-D:-D
O opaskach nie będę pisała;-):tak: - bo tych też już się kilka uzbierało..

to i ja wrzucę mix wrześniowy;-):-D
są tu fotki domowe, 1 ze spacerku (kuzyneczki spotkały się na Ryneczku), no i z poprawin :happy:

Załączniki

• DSC01678.jpg
    DSC01678.jpg
    35,5 KB · Wyświetleń: 86
  • DSC01696.jpg
    DSC01696.jpg
    38,2 KB · Wyświetleń: 87
  • DSC01697.jpg
    DSC01697.jpg
    39,4 KB · Wyświetleń: 89
  • DSC01705.jpg
    DSC01705.jpg
    49,4 KB · Wyświetleń: 97
  • DSC01713.jpg
    DSC01713.jpg
    20,2 KB · Wyświetleń: 96
  • DSC02000.jpg
    DSC02000.jpg
    25,5 KB · Wyświetleń: 104
  • DSC02034.jpg
    DSC02034.jpg
    31,8 KB · Wyświetleń: 100
  • DSC02041.jpg
    DSC02041.jpg
    24 KB · Wyświetleń: 104
  • DSC02062.jpg
    DSC02062.jpg
    34,9 KB · Wyświetleń: 105
aga_k_m- ślicznie wyglądaliście na weselichu. A malutka prześliczne ma rysy. Taka delikatna uroda.
tikanis - Kubusiek na 6 zdjęciu wyglada jak by nieźle sobie pojadł:-)

marychna- no akurta nie byl najedzony:-D to jak wychodzi czy grubasek czy normalnie zalezy od ulozenia.. jak widac na innych zdjeciach wyszedl calkiem normlanej wagi.. hehe;-)

krystyna30- dziekuje:-D

aga-k-m- widze ze wozki tako jumper ponad wszytsko swietne sa.. no ilezcaek z fishera tez go mam tylko w 2 wersji kolorystycznej a jak twoja pociecha reaguje na wibracje moj narazie sie krzywi i niezbyt dlugo w nich ulezy...sliczna ta twoja jagodka

marychna - dziekujemy:happy: Poki co wszystkie nasze dzieciaczki mają delikatne rysy, Jaga wyróznia się przymglonymi oczkami (czasami wydaje się nam, że jest wiecznie śpiąca, hehe) no i uszka... mam nadzieję, że nie będzie typem "uszatka":szok::-D

tikanis - tak, tak - TAKO ponad wszystko - jesteśmy z niebo baaardzo zadowoleni:-D co do leżaczka.. sama Cię na niego namawiałam:tak::-D
jeżeli chodzi o wibracje - jakoś nie specjalnie uspokajają mi Jagulę, za to nie musimy długo czekać na kupkę po ich włączeniu.. Zawsze gdy w ciągu dnia bądź dwóch dni nie miałyśmy kupki - po włożeniu Jagi do leżaczka i wlączeniu wibracji - pilnujemy aby za chwilę nie powypływało z niej "musztardowe coś" ;-):tak:

a co do weselicha - ja jakoś na swoim aparacie nie mam fotek z moją osobą. Zresztą tak jak pisałam na wątku głownym - może ze 2 godziny byłyśmy z Jagą na sali. Poprawiny były fajne, ale pogoda kiepściutka (ci widać po bałaganie na głowie), więc moja cieniutka i jasna sukieniusia została nie tknięta, a ja musiałam się wpasować w jakąś zastępczą zawartość szafy...

Ostatnia edycja:
wszystkie dzieci przesliczne nie idzie sie napatrzec
to i ja dam nowe fotki!

Załączniki

• CIMG0760.jpg
    CIMG0760.jpg
    22,1 KB · Wyświetleń: 93
  • CIMG0713.jpg
    CIMG0713.jpg
    26,3 KB · Wyświetleń: 65
  • CIMG0831.jpg
    CIMG0831.jpg
    31,3 KB · Wyświetleń: 62
Martalis malutki ma miejscami takie długie włoski i super " pucie". Śliczny bąbelek.
Kokoszka malutka naprawdę śliczna, ale inaczej nie mogło być - wnioskuje po urodzie mamusi:)
Aga Jagoda rzeczywiście ma delikatne rysy i widać, że w poprawiny była spokojniejsza bo zdjęcia tańca z tatusiem sa.
A wózek mamy taki sam, tylko mój jest zielony. No i mamy identyczny leżaczek. Mojego Julka wibracje uspokajają.
Tikanis ładna z Was para:) A Kubuś troszeczkę mi mojego Juleczka przypomina.
Confi Damianek ma bardzo "konkretną" i wyraźną urodę. No i piękne oczka. Mojejmu synkowi dopiero zmienia się kolor bo miał ciemno niebieskie takie "stalowe".
Wszystkie maluszki są śliczne. Ja chętnie podzielła bym się z Wami zdjęciami mojego Jula, ale nie wiem jak wstawić zdjęcia :(
Czy mogę liczyć na Waszą pomoc i podpowiedź?

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny nie udzielałam się jeszcze w tym wątku zdjęciowym, ale jak oglądam zdjęcia tych waszych maluszków to poprostu napatrzeć się nie mogę każdy bobasek wyjątkowy i cudowny i każdy inny ale piekny, no a mamusie wszystkie takie promienne i radosne widać, że macierzyństwo wam słuzy, to i ja się pochwalę moją Majeczką

Załączniki

• PICT0769.jpg
    PICT0769.jpg
    51,5 KB · Wyświetleń: 84
  • PICT0786.jpg
    PICT0786.jpg
    52,1 KB · Wyświetleń: 80
  • PICT0821.jpg
    PICT0821.jpg
    33,7 KB · Wyświetleń: 75
  • PICT0899.jpg
    PICT0899.jpg