Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
aga_k_m- jejku alez mi sie milo zrobilo, jejciu dziekuje bardzo za ten komentarz.. od razu poczulam sie piekna hehe figurce jeszcze brakuje do tej sprzed ciazy.. bo az 6 kg ale moze kiedys uda sieje zrzucic.. narazie moze byc jak jest;-) jestes kochana;-)
confi- co do pozytywnych ludzi hmm mozna powiedziec ze nimi jestesmy i smiejemy sie z siebie znaczy z swoich wad i tez czasami zartujemy w sposob ktory malo kto rozumie ale jest wtdy zabawnie.. dziekuje confi za komentarz takc ieply podobny do aga_k_m rowniez cieplutko mi sie zrobilo ze ktos nas w taki sposob odbiera
fajna ma diamanek koszuleczke na zdj. 1 i jak ladnie wysoko podnosi glowke i trzyma za nozki.. sliczny chlopczyk..
tikanis, piękne foteczki, ta ostatnia mego romantyczna monika, naczyniak mówisz? kurcze... dobrze że to wam nie rośnie!! kiedyś się naoglądałam takich zdjęć tych naczyniaków :--( ale już takich dużo dużych, gotowych do operacji (czasem dostaje mejle z prośbą od rodzin by kilknąć w jakiegoś tam linka bo zbierają pieniążki na operacje dla dziecka, więc wchodzę sobie na stronki tych dzieci, czytam histarie, oglądam fotki. och nie jeden raz się poryczałam :--() marychna, Tomuś ma ślipka czarne jak węgielki :-) mamamatysia, a dlaczego pogryzłaś swoje dziecko? hihih jak on super trzyma niekapka (a jaki macie - jeśli mogę zapytać?). ja cię kręce - jak wysoko trzyma głowę a ile miesięcy/tyg ma twój synek? szkoda że nie masz suwaczka żadnego :-( confi, to na cześć ostatniej fotki myślałam że spadne ze stołka, tak rechotałam ze śmiechu hihhi, super!! z innych komplemetnów - koszulka w pierwszej fotki wymiata ;-) i bardzo, ale to bardzo podobają mi sie fotki jak dzieciątka bawią się własnymi stópkami :-)
mój to leży jak kłoda :---( nóżkami tylko zrzuca kocyk kiedyś wsadziłam mu dużego palucha od stopy do buzi, mina jego była bezcenna - mówiła "co to jest do cholery??", ale niestety nie załapał by samu tak zrobić :-(
Wow dziewczynki jak nasze maluszki szybko rosnacofnelam sie troche kilka stron i obejrzalam wasze pociechy ale slodkie a jakie minki widze ze kazdy maluszek strzela niezle minki hehehe
Tikanis ale sliczn rodzinka a jaka ladna mama i szwagierkaczy to w Polsce jest tak zimno ze juz kurtki sie nosi???super kochana.
Marychna twoj synus ma taka sama czuprynke wloskow jak Moja Marysia...ale fajnie i jaki odwalony przystojniak
Barmanko twoj synus juz taki duzy i jaki slodkie minki robi...
Confi widze ze twoj synus tez z sttopkami w buzi moja nawet przez sen jej jea jakie ma ladne koszulkii minka z ostatniego zdjecia wymiata
M&M ale super rodzinka....
mam nadzieje ze zadnej nie pominelam wszystkie dzieciaczki sa slodkie. A teraz ja wrzucam moja slodycz. Marysie
jejku Kokoszka, twoja Mania jest taka piękna że normalnie na tapecie bym ją sobie ustawiła . Wzroku nie mogę oderwać!!:-) ty też ślicznie wyglądasz. :-)
Confi, aga_k_m, dziękuję za przemiłe komplementy.:-)
Confi , cudnie się Dami nóżkami bawi!!! :-):-) a po za tym zaczynam podejżewać że Ty to aparatu wogóle z rąk nie wypuszczasz, co? hi hi hi;-):-)
Dziękuję dziewczynki w imieniu Filipa;-).Głowę faktycznie dźwiga tak,że czasem aż go na bok odrzuci albo się kipnie i przewróci na plecy. Confi-Damianek ma ekstra koszulę na pierwszym zdjęciu.SUPER BAWI SIĘ NÓŻKAMI!Filip jeszcze nie zajarzył,ze je ma:-(.Poza tym widzę,że u Was też ślinotok. Barmanko-Nie ja pogryzłam Fifiego chociaż po kilkunastu dniach jego wrzasku miałam ochotę Zadomowiła sie u nas komarzyca i kilka nocy pod rząd urządzała sobie uczę i w żaden sposób nie dało jej się złapać i efekty były takie, że cała czwórka pogryziona a komarzyca padła z przejedzenia.
Niekapek to:Tommee Tippee: Butelka treningowa niekapek.
Filip ma 4 miesiące i 6 dni suwaczka nie mam bo walczę żeby go wrzucić i się nie udaje. Kokoszko-Marysia jest prześliczna:-).Też nie umiem się na nią napatrzeć.
M&M, Marychna, Mamamatysia dziekuje za komplementytez sie nie moge czasami napatrzec na moja slicznotke,hehe.Ale fakt faktem nie sadzilam ze taka modelke bede miecale kazde nasze dzieciatko jest modelem....bo jest wyjatkowe
Dziewczyny dzisiaj kupilam spineczki dla malej bo jej juz wloski wchodza do oczek....wysylam zdjecia ze spacerku i z domku...ale sie nas ochlodzilo i tak fajnie popadalo)))
Kokoszka ja juz na samym poczatku jak zobaczyal mTwoja córeczeke to pisalam ze nadaje sie do reklamy i w dalszym ciagu podtrzymuje to co wtedy napisalam. Jest sliczna i jak jej nie zglosic do jakies agencji reklamowej to normalnie zmarnujesz talent swojej slicznocztki ;-) ;-);-);-)