reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

aga_k_m- jejku alez mi sie milo zrobilo, jejciu dziekuje bardzo za ten komentarz.. od razu poczulam sie piekna:P hehe:P figurce jeszcze brakuje do tej sprzed ciazy.. bo az 6 kg ale moze kiedys uda sieje zrzucic.. narazie moze byc jak jest;-) jestes kochana;-)

confi- co do pozytywnych ludzi hmm mozna powiedziec ze nimi jestesmy i smiejemy sie z siebie znaczy z swoich wad i tez czasami zartujemy w sposob ktory malo kto rozumie ale jest wtdy zabawnie.. dziekuje confi za komentarz takc ieply podobny do aga_k_m rowniez cieplutko mi sie zrobilo ze ktos nas w taki sposob odbiera:)

fajna ma diamanek koszuleczke na zdj. 1 i jak ladnie wysoko podnosi glowke i trzyma za nozki..:) sliczny chlopczyk..

reklama
tikanis, piękne foteczki, ta ostatnia mego romantyczna :happy:
monika, naczyniak mówisz? kurcze... dobrze że to wam nie rośnie!! kiedyś się naoglądałam takich zdjęć tych naczyniaków :-(:-( ale już takich dużo dużych, gotowych do operacji (czasem dostaje mejle z prośbą od rodzin by kilknąć w jakiegoś tam linka bo zbierają pieniążki na operacje dla dziecka, więc wchodzę sobie na stronki tych dzieci, czytam histarie, oglądam fotki. och nie jeden raz się poryczałam :-(:-()
marychna, Tomuś ma ślipka czarne jak węgielki :-)
mamamatysia, a dlaczego pogryzłaś swoje dziecko? hihih :rofl2: jak on super trzyma niekapka :tak: (a jaki macie - jeśli mogę zapytać?). ja cię kręce - jak wysoko trzyma głowę:shocked2: a ile miesięcy/tyg ma twój synek? szkoda że nie masz suwaczka żadnego :-(
confi, :rofl2::rofl2::rofl2: to na cześć ostatniej fotki :rofl2::rofl2::rofl2: myślałam że spadne ze stołka, tak rechotałam ze śmiechu hihhi, super!! z innych komplemetnów - koszulka w pierwszej fotki wymiata ;-) i bardzo, ale to bardzo podobają mi sie fotki jak dzieciątka bawią się własnymi stópkami :tak::-)
mój to leży jak kłoda :-(:-(:-( nóżkami tylko zrzuca kocyk :sorry: kiedyś wsadziłam mu dużego palucha od stopy do buzi, mina jego była bezcenna :cool2:- mówiła "co to jest do cholery??", ale niestety nie załapał by samu tak zrobić :-(

Wow dziewczynki jak nasze maluszki szybko rosna:tak::-D:-D:-Dcofnelam sie troche kilka stron i obejrzalam wasze pociechy ale slodkie a jakie minki widze ze kazdy maluszek strzela niezle minki hehehe:cool2:

Tikanis ale sliczn rodzinka a jaka ladna mama i szwagierka:tak:czy to w Polsce jest tak zimno ze juz kurtki sie nosi:eek::eek:???super kochana.

Marychna twoj synus ma taka sama czuprynke wloskow jak Moja Marysia...ale fajnie i jaki odwalony przystojniak:rofl2:

Barmanko twoj synus juz taki duzy i jaki slodkie minki robi...

Confi widze ze twoj synus tez z sttopkami w buzi moja nawet przez sen jej je:szok:a jakie ma ladne koszulki:tak:i minka z ostatniego zdjecia wymiata:-D

M&M ale super rodzinka....

mam nadzieje ze zadnej nie pominelam wszystkie dzieciaczki sa slodkie. A teraz ja wrzucam moja slodycz. Marysie:-D:-D:-D

Załączniki

• IMG_3417.jpg
    IMG_3417.jpg
    25,4 KB · Wyświetleń: 105
  • IMG_3447.jpg
    IMG_3447.jpg
    33,1 KB · Wyświetleń: 111
  • IMG_3466.jpg
    IMG_3466.jpg
    32,7 KB · Wyświetleń: 122
  • IMG_3453.jpg
    IMG_3453.jpg
    31,8 KB · Wyświetleń: 120
  • IMG_3451.jpg
    IMG_3451.jpg
    33,3 KB · Wyświetleń: 106
  • IMG_3415.jpg
    IMG_3415.jpg
    31,1 KB · Wyświetleń: 114
  • Maniula2.jpg
    Maniula2.jpg
    23,1 KB · Wyświetleń: 112
  • Maniula.jpg
    Maniula.jpg
    23,5 KB · Wyświetleń: 144
jejku Kokoszka, twoja Mania jest taka piękna że normalnie na tapecie bym ją sobie ustawiła :-D. Wzroku nie mogę oderwać!!:tak::tak::-) ty też ślicznie wyglądasz. :tak::-)

Confi, aga_k_m, dziękuję za przemiłe komplementy.:-)

Confi , cudnie się Dami nóżkami bawi!!! :-):-) a po za tym zaczynam podejżewać że Ty to aparatu wogóle z rąk nie wypuszczasz, co? hi hi hi;-):-)

Dziękuję dziewczynki w imieniu Filipa;-).Głowę faktycznie dźwiga tak,że czasem aż go na bok odrzuci:eek: albo się kipnie i przewróci na plecy.
Confi-Damianek ma ekstra koszulę na pierwszym zdjęciu.SUPER BAWI SIĘ NÓŻKAMI!Filip jeszcze nie zajarzył,ze je ma:-(.Poza tym widzę,że u Was też ślinotok.
Barmanko-Nie ja pogryzłam Fifiego chociaż po kilkunastu dniach jego wrzasku miałam ochotę:zawstydzona/y: Zadomowiła sie u nas komarzyca i kilka nocy pod rząd urządzała sobie uczę:crazy: i w żaden sposób nie dało jej się złapać i efekty były takie, że cała czwórka pogryziona a komarzyca padła z przejedzenia:baffled:.
Niekapek to:Tommee Tippee: Butelka treningowa niekapek.
Filip ma 4 miesiące i 6 dni suwaczka nie mam bo walczę żeby go wrzucić i się nie udaje:zawstydzona/y:.
Kokoszko-Marysia jest prześliczna:-).Też nie umiem się na nią napatrzeć.

M&M, Marychna, Mamamatysia dziekuje za komplementy:-D:-D:-Dtez sie nie moge czasami napatrzec na moja slicznotke,hehe.Ale fakt faktem nie sadzilam ze taka modelke bede miec:tak::tak::tak:ale kazde nasze dzieciatko jest modelem....bo jest wyjatkowe:tak:

Dziewczyny dzisiaj kupilam spineczki dla malej bo jej juz wloski wchodza do oczek....wysylam zdjecia ze spacerku i z domku...ale sie nas ochlodzilo i tak fajnie popadalo:))))

Załączniki

• IMG_0235.jpg
    IMG_0235.jpg
    29,1 KB · Wyświetleń: 95
  • IMG_0234.jpg
    IMG_0234.jpg
    29,7 KB · Wyświetleń: 104
  • IMG_0244.jpg
    IMG_0244.jpg
    20,3 KB · Wyświetleń: 96
  • IMG_0238.jpg
    IMG_0238.jpg
    29,5 KB · Wyświetleń: 102
  • IMG_0247.jpg
    IMG_0247.jpg
    21,6 KB · Wyświetleń: 95
  • IMG_0243.jpg
    IMG_0243.jpg
    23,9 KB · Wyświetleń: 93
Kokoszka ja juz na samym poczatku jak zobaczyal mTwoja córeczeke to pisalam ze nadaje sie do reklamy i w dalszym ciagu podtrzymuje to co wtedy napisalam. Jest sliczna i jak jej nie zglosic do jakies agencji reklamowej to normalnie zmarnujesz talent swojej slicznocztki ;-) :-D:-D:-D;-);-);-)

Kokoszka, normalnie CUUUUUUUUUUUUUDNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale Ty to masz fajnie, nikt zaglądając do wózka nie mówi: "o jaki śliczny chłopiec. ":-D:tak:

reklama
barmanka- dzieki wielkie:-D

kokoszka- wow no ty i mania wygladacie pop porstu rewelacyjnie.. mania jak laleczka a ty juz chyba wrocilas do swojej wagi co?? super:-D

Załączniki

• DSCF6853.jpg
    DSCF6853.jpg
    19,2 KB · Wyświetleń: 60
  • DSCF6854.jpg
    DSCF6854.jpg
    22,6 KB · Wyświetleń: 63
  • DSCF6856.jpg
    DSCF6856.jpg
    21,4 KB · Wyświetleń: 65
  • DSCF6855.jpg
    DSCF6855.jpg