reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

Tikanis ślicznie wyglądasz, a gdzie zdjęcia Kubusia?
Monika 1977 mój Kuba urodził się z naczyniakiem lewego łokcia 0,7 cm na 0,5 cm. W szpitalu powiedzieli, ze się wchłonie do roku ale na razie nie widzę żadnej różnicy. Obserwuję i czekam na poprawę.

U nas naczyniak wyszedł w tym samym czasie co ranka po gruzlicy.Myślałam nawet,że to ona tak się rozdrapała.Ranka się zagoiła a naczyniak podrósł.Dzięki Bobu,że teraz stoi w miejscu.

reklama
Śliczne te Wasze pociechy. A to mój przystojniak o czarnych oczkach w przeciwieństwie do mnie czyli cały tatuś:tak:

Załączniki

• 6.09.2009 (7) [640x480].JPG
    6.09.2009 (7) [640x480].JPG
    26,3 KB · Wyświetleń: 85
Marychna-Tomuś ma piękne czarne oczka :-)i cudowna czuprynkę:-D.
Monika-Trzecie zdjęcie Mikołajaka obłędne uwielbiam jak starszaki tak się"rozwalają" w łóżku to takie słodziutkie.Tomek kapitalnie wygląda w czapeczce na bakier.
Wrzucam zdjęcia Filipka sprzed kilku dni bo obecnie jest tak pogryziony, że nie nadaje się na modela:-(.

Załączniki

• IMG_4103 [MiniFoto].jpg
    IMG_4103 [MiniFoto].jpg
    21,1 KB · Wyświetleń: 86
  • IMG_4112 [MiniFoto].jpg
    IMG_4112 [MiniFoto].jpg
    32,7 KB · Wyświetleń: 80
  • IMG_4119 [MiniFoto].jpg
    IMG_4119 [MiniFoto].jpg
    21,9 KB · Wyświetleń: 82
  • IMG_4158 [MiniFoto].jpg
    IMG_4158 [MiniFoto].jpg
    28,5 KB · Wyświetleń: 82
jeju -ależ te Nasze pociechy są piękne!!! a jak ładnie poprzybierały na wadze -szok!!!
marychna - normalnie zazdroszczę!!! dlaczego moja Jaga wyglada jak "kozak" (włoski jej się tak urokliwie powycierały), a Twój Tomuś olśniewa wszystkei ciotki swoją boską fryzurką??;-):tak::-D

mamamatysia - zapewne nawet pokąsany Filipek i tak by ślicznie wyglądał (mały przystojniacha - a jak czaruje wzrokiem - mmhhmm:tak::-))

a to kolejne komplementa:
alla, monika1977 - ależ macie ślicznych Synków!!!
m&m's - przepiękną tworzycie Rodzinkę!!! ale jak może być inaczej, skoro i mama taka ładniutka a tatuś przystojny:tak::-)
mamstud - rozbraja mnie Twoja Gabrysia -takie kochane uhahane dzieciątko:-D ciekawa jestem jak u nas bedą wyglądały "obiadki"..
barmanko - Marcelek rośnie jak na drożdżach - dosłownie...
poza tym nie mogę oderwać oczu od jego ślepi -są tak przecudnie wielkie (zresztą ta sama sytuacja tyczy się syneczka Sary - po prostu cudowny,wielki błękit)
tikanis - Kochana wyglądasz pieknie!!! Figurka do pozazdroszczenia (i nie wykręcaj mi sie tu zaraz jakimiś zaległymi kg-mami, bo - żadnych nie widać!!! wyglądasz jak sprzed ciąży- tylko buźkę masz bardziej promienną (to już zaleta macierzyństwa:tak::-))
confi - tęsknie za fotkami Damianka!!! Apeluję o nową dostawę Damiego!!! :tak::-D:-D:-D

Dziękujemy wszystkim za komplementy.

mamatysia- Filipek boski i ślicznie wygląda w białych bodziakach. Mam takie samo termo opakowanie na butelkę

Confi- Gdzie Damianek. Tęsknimy. Pewnie już urósł o 10 cm. Wrzucaj fotki szybciutko

reklama
Tikanis ...jak cudnie :-) az się ciepło w serduszku robi jak się na Was patrzy...tak z wyglądu wnioskuje ,ze musicie być strasznie fajnymi , pozytywnymi ludźmi ;-)

mamamatysia jak Fifi głowę trzyma..wooow. Fajniutki jest a jaki ciekawy świata :tak:

Marychna
Tomcio tak mi przypomina Damianka ,że to aż dziwne ...czasem jak patrze na niektóre jego zdjęcia to jakbym swojego syna widziała. Czuprynę ma boską i taaaka czarną. Damianowi włoski jasnieją :-)

confi - tęsknie za fotkami Damianka!!! Apeluję o nową dostawę Damiego!!! :tak::-D:-D:-D

Confi- Gdzie Damianek. Tęsknimy. Pewnie już urósł o 10 cm. Wrzucaj fotki szybciutko

hehe ściemniary :-D:-D:-D i tak was kocham ...spełniam życzenie z największą przyjemnością :-p

Załączniki

• Damianek 025_resize.jpg
    Damianek 025_resize.jpg
    22,7 KB · Wyświetleń: 70
  • Damianek 013_resize.jpg
    Damianek 013_resize.jpg
    18,8 KB · Wyświetleń: 91
  • Damianek 033_resize.jpg
    Damianek 033_resize.jpg
    22,2 KB · Wyświetleń: 95
  • Damianek 053_resize.jpg
    Damianek 053_resize.jpg