reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

reklama
M&MS Fajna ta GROMADA :-) lubie te stroje dzieciaczkow do szkoly :-) i dziewczynki w tych podkolanowkach hihih

BARMANKO tak bardzo Wam zazdroszcze tych widokow :-) bardzo ladnie sie prezentujecie na motocyklu hehe a kierowcy to Ci bzazdroszcze :-D:-D

M &MS-muszę to napisać-LASKA Z CIEBIE!!!Tak wyglądac 3 miesiące po porodzie to cud.Jakie to niesprawiedliwe bo moja figura szkoda gadać:crazy:
Barmanko ,Twój Marcel to kawał chłopa.Zdjecie na motorze zajefajne.

Dziękuje dziewczyny :-D:-D

malinka, ta kanapa ma kolor bardzo ciemny brąz, ale tylko w prawdziwym świetle można zobaczyć ten kolor ;-) bo na zdjęciach zawsze czarny wychodzi ;-)

m&m, fakt Marcelek robi się podobny do mnie, i dobrze bo do tej pory to ona nie był podobny do nikogo :sorry: śmiałam się że chyba do listonosza :-p
twój synek ma super strój, bardzo mi się podoba to że dzieci mają takie same stroje do szkoły - przynajmniej nie ma żadnych rewii mody :rofl2: a po drugie wiadomo że nie każdego rodzica stać na jakiś markowy, modny ciuch dla dziecka:tak:

kornasia, rzeczywiście na widoczki nie mam co narzekać, nie mam ich na co dzień (bo trzeba dojechać autobusem), ale za to jest się gdzie wybrać w niedziele :-)

monika, to na motorze było zrobione w zeszłą niedzielę na Festiwalu Kultur Świata (pisałam o tym na głównym wątku), Garda miała swoje stoisko, dzieci mogły porobić sobie fotki na motorze, albo pogadać przez megafon w radiowozie :happy:

m&m's ale z was bombowa rodzinka ! Ty śliczna i taka laska, mąż przystojniaczek, dzieci urocze. Śliczny obrazek. A Ty wyglądasz naprawdę ekstra :happy:

barmanko ja chudzina ?:confused2: spójrz lepiej na m&m's, do niej to mi jeszcze z 10 kg brakuje :sorry:
Marcelek jest takim dużym brzdącem, że ktoś mógłby mu dać z 5 miesięcy. A w spacerówce prezentuje się wyjątkowo "dorośle". Fajny chłopak i jaką ma śliczną cerę (ja to Ci mówię, sprawdź czy ta skaza to prawda) :tak:

Barmanko-Parcelek jest świetny i faktycznie "chłop" z niego;-).
M&m's-Piękna mamusia z Ciebie .Figurki można pozazdrościć.Rodzinkę też masz śliczna.Powodzenia dla Mikołajka w "0"

kornasia, Monika1977, tikanis, barmanka, moniqsan, mamamatysia, ogromnie dziękuję za miłe słowa!!!! Kochane jesteście :tak::-). gorące uściski dla Was, bo dzięki Wam aż mi się ciepło w środku zrobiło :tak::-).

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry