reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

reklama
tikanis kochana ja też prostuję włosy prostownicą, ostatnio ze względu na częstotliwośc zabiegu kupiłam sobie remingtona z jonizacją, szczerze polecam ...teraz moge prostować bez skrupułów :tak:
btw. Kubusiek przesłodki

Moniqsan
cudnie wyglądasz , kurczę piękna mamusia z Ciebie , Lilijka jak zwykle śliczna, ale z gondolki lada moment wyrośnie co? Mój Dami tez już główką prawie ścianki dotyka :-)

Kasia , jak fajnie Filipek się śmieje , no cudo :-D

Sara , Mateuszek wyrośnie na przystojniaka jakich mało, śliczny jest , a jakie ładne oczy ma fiu, fiu :sorry:

mamstud , Gabi w wersji obiadkowej tez fajowo wygląda . Prześmiesznie wygląda z tymi wytartymi włoskami...:-D

Barmanka , ależ Marcel ma piękne oczyska , wow. jak podrasowane photoshopem wyglądają. Podobny do Ciebie :tak:

m&m's...cóż za zjawiskowa rodzinka...nic dodac nic ująć:-)

Monika fajnych masz chłopaków , Tomcio na tym drugim zdjęciu jaką fajną minę zrobił :-D

allaa ale słodziak , jak ma na imie?:happy:

a ja dziś tylko was skomplementuję, bez zdjęc ..o!
poczekam aż się stęsknicie za Damiankiem :-p

Moniqsan[/B] cudnie wyglądasz , kurczę piękna mamusia z Ciebie , Lilijka jak zwykle śliczna, ale z gondolki lada moment wyrośnie co? Mój Dami tez już główką prawie ścianki dotyka :-)

:-) Dziękuję, bardzo mi miło.
A z tą gondolką, no tak, na wyproście zostało jeszcze kilka centymetrów. No ale Lilianka zwykle leży w gondolce ze zgiętymi w żabkę nóżkami, także w takiej opcji jeszcze trochę pociągnie :tak:
A i tak wybierając wózek, jednym z głównych kryteriów (poza najważniejszym - bardzo proste składanie do jak najmniejszych rozmiarów, bo mamy niewielki bagażnik a bardzo dużo, praktycznie codziennie jeździmy) była właśnie długość gondoli. Nasza ma 76 cm, a były i po 74, 72 a nawet 68 :huh:

krystyna, wypluj te słowa :crazy: nie chciałabym by kolor ocząt Marcelka się zmienił :no: przez te oczka jest mega rozpoznawalny, nie mam mowy by się gdzieś zgubił w tłumie :-)

monika, synek fajnie wygląda w tej czapce z daszkiem, chciało by sie rzec - "elo ziomale" :confused2: na drugiej fotce widać tą ranke po szczepieniu o której ostatnio była dyskusja... u nas też zostało znamie, ale to nie wygląda jak u ciebie... u ciebie jest tak jakby ją ktoś dopiero co rozdrapał, u mnie wygląda tak jak byś się drapła paznokciem i zaschło to.. pewnie u każdego inaczej :tak:

allaa, super że synek interesuje się książkami :tak: ładnie sztywno główkę trzyma :-)

a to zdjatka z dzisiejszekj wizyty u szfagierki..:)

Załączniki

• P8300286.jpg
    P8300286.jpg
    36,4 KB · Wyświetleń: 131
  • basia.jpg
    basia.jpg
    36,9 KB · Wyświetleń: 115
  • basia1.jpg
    basia1.jpg
    52,4 KB · Wyświetleń: 96
och tikanis, to 3 zdjęcie mnie tak jakoś roztkliwiło, prześlicznie wyglądacie.

Monika, fajnych masz chłopaków, i widzę że niebieskie oczka zaczynają być w przewadze u majowych "małych mężczyzn".

Barmanko to o widzisz to nie ranka po szczepieniu grużlicy.Ranka nam się już zagoiła.Tomusiowi na ramieniu wyszedł naczyniak jamisty.Dzięki Bogu nic się z nim nie dzieję ,no i nie rośnie.

reklama
Tikanis ślicznie wyglądasz, a gdzie zdjęcia Kubusia?
Monika 1977 mój Kuba urodził się z naczyniakiem lewego łokcia 0,7 cm na 0,5 cm. W szpitalu powiedzieli, ze się wchłonie do roku ale na razie nie widzę żadnej różnicy. Obserwuję i czekam na poprawę.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry