reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

no w końcu ankzoc!!! Majeczka jest taka slodziuchna i drobniutka:-):-):-) Prosimy o wiecej foteczek!!!

nina2003 - już Ci pomagam :-)
chcąc wstawić jakikolwiek załącznik - w tym przypadku fotki, klikasz na odpowiedź, następnie na zaawansowaną edycję, w dodatkowych opcjach klikasz na zarządzaj załącznikami tam znajdziesz opcje: przeslij plik ze swojego komputera bądź prześlij plik z URL, więc w przypadku fotek na komputerze wchodzisz w swoją lokalizację, klikasz wyślij, zatwierdzasz odpowiedź i GOTOWE :tak::-)

reklama
Aga KM-Urocza panienka z tej Twojej Jagody.Córunia tatusia jak widać, a ostatnie zdjecie słodziutkie:-D.
Martalis-Xavrek strasznie"papuśny" .
Ankzoc-Majka śliczna.Zadziwiona światem;-).Jak widzę niedługo czeka Was przeprowadzka do spacerówki.

Dziękuje Aga za pomoc:-)

Ankzoc córcia taka słodziutka, ale jak już pisałam kiedyś z mamy piękna kobieta więc i córcia urocza.

To i ja się ujawnie :-) Choć nie udzielam się często, to jestem już z Wami od początku roku. Mam zamiar być bardziej aktywna w pisaniu bo czytam co dzień:tak:
Poniżej zdjęcia Juleczka jak miał nie cały miesiąc i aktualne z domku i z chrztu (30.08.2009r.)

Załączniki

• małe.jpg
    małe.jpg
    22,4 KB · Wyświetleń: 92
  • Małe2.jpg
    Małe2.jpg
    29,7 KB · Wyświetleń: 90
  • 100_2089.jpg
    100_2089.jpg
    35 KB · Wyświetleń: 132
  • 100_2008.jpg
    100_2008.jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 92
  • 100_1686.jpg
    100_1686.jpg
    29,1 KB · Wyświetleń: 92
  • 100_1601.jpg
    100_1601.jpg
    27,2 KB · Wyświetleń: 82
A my dziś w nocy wróciliśmy do domu ... niestety :sorry:
Załączam zdjątka z pożegnania z morzem

Załączniki

• IMG_2805.jpg
    IMG_2805.jpg
    17,4 KB · Wyświetleń: 84
  • IMG_2811.jpg
    IMG_2811.jpg
    18,4 KB · Wyświetleń: 90
  • IMG_2814.jpg
    IMG_2814.jpg
    15,9 KB · Wyświetleń: 84
  • IMG_2817-1.jpg
    IMG_2817-1.jpg
    19,1 KB · Wyświetleń: 88
  • IMG_2831.jpg
    IMG_2831.jpg
    22,1 KB · Wyświetleń: 87
  • IMG_2816.jpg
    IMG_2816.jpg
    18,1 KB · Wyświetleń: 84
  • IMG_2818.jpg
    IMG_2818.jpg
    18,4 KB · Wyświetleń: 82
  • IMG_2837.jpg
    IMG_2837.jpg
    36,1 KB · Wyświetleń: 95
nina2003 - miło mi, że mogłam pomóc - i to jeszcze jak miło!!! Śliczna z Was rodzinka,a Juleczek jaki fajniusi!!!
Koniecznie dodaj jeszcze jakieś foteczki - masz niezłe zaległości;-):tak::-D

moniqsan - jakie cudowne macie te foteczki. Lilijka będzie miała piękną pamiatkę - mama "powsinoga"w ciągłym ruchu, więc i foteczki co rusz to z innego miejsca - super!!!
Ja też miałam w planach pojechac we wrześniu nad morze (ze względu na jod), ale mąż stwierdził, że zawieje nam Jagę, i jedziemy w góry (jodować się w grocie solnej):-(

monika - no wiesz... dlaczego dopiero teraz chwalisz się swoim przystojniakiem?? Śliczny z niego Misiu (1 fotka jest bosska). A jak ładniutko mu z Mamusią:-):tak::-)

monika- na 1 zdj jest przesliczny a na 2 przypomina mi mojego kubusia :-D

moniqsan- wow jakie fajne zdjatka widac ze mamusia promienieje :-D

nina- fajne ubranko mial maluszek na chrzcie no i mamusia ladnie wygladala:)

reklama
dziękuję dziewczynki za wszystkie miłe słowa :-)

teraz ja popodziwiam Wasze skarby :cool2:

Kokoszka AAAAAAAA!!!!! alez ona jest cudna :sorry:pewnie zaczepiają was ciągle na ulicy co?

Tikanis Kubusiek jest coraz ładniejszy ..no i chyba podobny jednak do Ciebie ;-)

aga_k_m ...a ja już Tobie miałam pisać i upominac się o Jagodę ..toż to wstyd bym tak rzadko synową oglądała :-D:-D:-D
Jak ona wysubtelniała :tak: ślicznie się prezentuje , a mamusia...fiu , fiu...wiedziałam ze Ty prędzej ode mnie wrócisz do formy :sorry:
a ekshibicjonizmem się nie przejmuj , Dami najlepiej czuje się z "jajcochami " na wierzchu :-D:-D:-D

martalis Xaverek ma fajne "pultynki" :-)

ankzoc
. majeczka słodka jak cukierek :-) a jak się ładnie prezentuje w huśtawce

nina2003 Julek ma świetny napis na koszulce :-D (uwielbiam ciuszki z napisami )...a teraz prezentuje się świetnie, fajnie się zmienił przez ten czas :tak:

moniqsan...jakie piekne , nastrojowe zdjęcia....świetne
Damianek już tez tak umie fruwać a ile radochy z tego mamy ...

Monika M
,alez Fifi jest przystojniakiem ..normalnie konkurencja dla mojego Damianka :-D:-D:-D sliczny dzidzius

kasia
hahaha ale radocha uwielbiam kiedy maluchy tak się szeroko śmieją :laugh2:

a to mój mały akrobata :-D

Załączniki

• d1.jpg
    d1.jpg
    25,6 KB · Wyświetleń: 95
  • d2.jpg
    d2.jpg
    27,2 KB · Wyświetleń: 99
  • d3.jpg
    d3.jpg