reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

barmanko - krzesełko jest świetne:tak:!!! Na ekranie chyba dojrzalam posta tsariny;-), 5 fotka Marcelka jest bosska, zreszta ta ze stópkami w buzi - też jest the best!!!
ale, ale...uwaga!!! barmanko - Kaczki!!!...kaczki!!!.. nawet w Irl kaczory atakują!!!
Nad ostatnimi dwoma fotkami rozmarzyłam się... odpłynęłam.... Kojarzą mi się nie z latem..nie z jesienią... ale z WIOSNĄ!!! Ja chce ciepełka, zielonej trawki, i dużo kwiaciochów!!!

co do mojej Jaguśki i jej "widzenia na żywo" - serdecznie zapraszam:tak::-):-):-)!!! I ja sie zastanawiam jak bedzie wyglądała na roczek - dostałam sliczne sukieniusie w rozmiarze 80 i 86, ale boję się, że nie doczekają wiosny, a co dopiero lata - jak Ona juz nosi ubranka na 80!!! No może niektóre sukieneczki posłużą za tuniczki -ale i tak żal mi tyleczek sciska, bo naprawde cuda nam sie trafiły, a tu masz ci - kolos mi sie przytrafil ;-):-)

reklama
ojj aga z tymi kaczorami to sie uśmiałam :-D:-D a mnie kurcze szczęka boli bo zęby mi się chyba posypały (jak bym mało miała kurna problemów:wściekła/y:), i po jednej stronie szczęki o góry wykruszyła sie plomba a na dole coś sie dzieje z ósemką :szok:
no z sukienusiami nie dziwie się że się złościsz :sorry2: ale pamiętaj - zawsze możesz zostawić dla drugiej córeczki;-)

no z sukienusiami nie dziwie się że się złościsz :sorry2: ale pamiętaj - zawsze możesz zostawić dla drugiej córeczki;-)

tiaaa :-p- drugi w kolejności mógłby być "Michałek" ... no ale jak nam się trafi "Malina" (propozycja mojego M - od razu wiadomo kto wybral imię dla Jagi), to też nie będzie tragedii, hehe.
Ciuszków nie mam zamiaru przytrzymywać (aż tylu) - moja przyjaciółka urodziła w środę córcię, więc pewnie ją "uraczę" (ale nie powiem - cieżko będzie mi się z niektórymi rozstać);-):-D No albo jest jeszcze jedno wyjście... Jak mój Tato przyhajcuje w piecu, to przez całą jesień zimę będziemy robić sesje hawajskie w domku z Jagą w roli głównej, hehe;-):-D

No i znowu kupa nadrabiania...eh Wy ...:-p

no to jedziem

aneteczka ...Twój Miłoszek świetny jest, pokazuj nam go częściej :tak:

aga_k_m chyba będę musiała go pilnować ...heh. Teściowa jędza się wam szykuje :-D

Moniqsan...teraz chyba byś tych włosków nie chciała. Mój synuś z lubością wyrywa mi zatrważające ilości, nie wiem co z tym robić. Chyba mu kupię flokati do wyżywania się :-p

Tikanis ja mam takie samo odczucie jak widzę Kubusia, ma się czasem ochote wziąć i przytulić . Ech cholera szkoda ze wszystkie nie mieszkamy w tym samym mieście no nie?

Isabela no Mia to laska będzie ...cudna jest :tak:

Jolu...Ty wiesz prawda? :-) Jestem Fanką Twoich córek a zdjęcie w tym butkach rozwaliło mnie po prostu :-D

owca Wiktorek jest super...słodziak z niego :tak: teraz jeszcze Ty musisz nam pokazać swoje oblicze ;-)

Barmanko
ja nie wiem od czego on ten nochalek ma taki...może marchewka może bilirubinki za dużo nie wiem. Pediatra nic nie podejrzewa, wyniki krwi dobre więc chyba taka uroda :-p

aga_k_m Jagódka jest taka urocza...echh żałuję ze chyba nigdy na żywo jej nie zobaczę :-(
ale dzięki Twoim zdjęciom widzę ze lubicie "Hello Kitty" to dobrze , to dobrze :cool2:

aneteczka Miłosz w kapturze wygląda bosko, ale gościu wow :-)

K.M zdjęcie szefa piaskownicy jest obłędne a to gdzie jesteście razem jest piękne. Lubię zdjęcia całych rodzinek :-)
Jednak ostatnie zdjęcie z dopiskiem sexy bym zdjęła...szkoda by jakiś dewiant miał ucieche. Mam nadzieje ze nie zrozumiesz mnie źle :sorry2:

Kasia no ale masz facecika...konkurencja mojemu Damisiowi rośnie, co za elegant . Jestem pod wrażeniem :-)

mamamatysia
aaaaaaaa jęzorek jest ( wybaczcie) zajebisty :-D
nie mogę ,ale fajna fotka :-D a chłopaki we dwóch to mistrzostwo świata...super masz synków

Barmanko
świetne foteczki, krzesełko superowe, a zdjęcie z kaczkami podoba mi się najbardziej :sorry2:

ufff udało się :-D

teraz my...Dami pięciomiesięczniak

Załączniki

• Damianek 196_zmień nazwę.jpg
    Damianek 196_zmień nazwę.jpg
    22,9 KB · Wyświetleń: 104
  • Damianek 199_zmień nazwę.jpg
    Damianek 199_zmień nazwę.jpg
    19,6 KB · Wyświetleń: 75
  • Damianek 203_zmień nazwę.jpg
    Damianek 203_zmień nazwę.jpg
    31,3 KB · Wyświetleń: 97
  • Damianek 211_zmień nazwę.jpg
    Damianek 211_zmień nazwę.jpg
    21,3 KB · Wyświetleń: 113
  • Damianek 216_zmień nazwę.jpg
    Damianek 216_zmień nazwę.jpg
    23,4 KB · Wyświetleń: 80
  • Damianek 217_zmień nazwę.jpg
    Damianek 217_zmień nazwę.jpg
    27 KB · Wyświetleń: 89
  • Damianek 4.jpg
    Damianek 4.jpg
    21,7 KB · Wyświetleń: 84
Droga Confi usunełam to zdjecie.Dobrze wiem o co ci chodzilo i nie mam ci tego za złe, a wrecz dziekuje za dobra rade.Pozdrawiamy:-)

Ostatnia edycja:
barmanka-Marcelek chyba do tatusia podobny, takie ślicze, duże oczka ma. A wózek to jaki masz????bo bardzo podobny do mojego.

confi- z Damiego to już gościu:-)na zdjęciu w leżaczku tak jakoś doroślej wygląda:laugh2::rofl2::laugh2:przystojniaczek jeden!

co ja moge napisac ?zawsze to samo ,ze wszystkie dzieciaczki super!!

oto moj najmlodszy mezczyzna:-)

Załączniki

• CIMG0921 [800x600].jpg
    CIMG0921 [800x600].jpg
    33 KB · Wyświetleń: 72
  • CIMG0922 [800x600].jpg
    CIMG0922 [800x600].jpg
    29,1 KB · Wyświetleń: 70
  • CIMG0908 [800x600] [800x600].jpg
    CIMG0908 [800x600] [800x600].jpg
    20 KB · Wyświetleń: 66
  • CIMG0928 [800x600].jpg
    CIMG0928 [800x600].jpg
    28,9 KB · Wyświetleń: 71
  • CIMG0933 [800x600].jpg
    CIMG0933 [800x600].jpg
    32,3 KB · Wyświetleń: 68
Martalis, wow!, to pierwsze zdjęcie jest przesuperaśne. Nasycone kolorkami, Młody ma bosssską fryzurkę, minkę no i pozę oczywiście :-) Świetne. Reszta też świetna, ale to pierwsze ekstra :happy:

reklama
Confi
Damiś na fotkach wygląda tak ... dorośle. Zupełnie nie na 5-cio miesięczne niemowlę. Taki ma mądrutki wyraz twarzy :tak: A ostatnie zdjęcie waszej trójki takie słodkie - do albumu :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry