aga_k_m
maj '09 - Jagódkowa mama
barmanko - krzesełko jest świetne
!!! Na ekranie chyba dojrzalam posta tsariny;-), 5 fotka Marcelka jest bosska, zreszta ta ze stópkami w buzi - też jest the best!!!
ale, ale...uwaga!!! barmanko - Kaczki!!!...kaczki!!!.. nawet w Irl kaczory atakują!!!
Nad ostatnimi dwoma fotkami rozmarzyłam się... odpłynęłam.... Kojarzą mi się nie z latem..nie z jesienią... ale z WIOSNĄ!!! Ja chce ciepełka, zielonej trawki, i dużo kwiaciochów!!!
co do mojej Jaguśki i jej "widzenia na żywo" - serdecznie zapraszam
:-):-):-)!!! I ja sie zastanawiam jak bedzie wyglądała na roczek - dostałam sliczne sukieniusie w rozmiarze 80 i 86, ale boję się, że nie doczekają wiosny, a co dopiero lata - jak Ona juz nosi ubranka na 80!!! No może niektóre sukieneczki posłużą za tuniczki -ale i tak żal mi tyleczek sciska, bo naprawde cuda nam sie trafiły, a tu masz ci - kolos mi sie przytrafil ;-):-)
!!! Na ekranie chyba dojrzalam posta tsariny;-), 5 fotka Marcelka jest bosska, zreszta ta ze stópkami w buzi - też jest the best!!! ale, ale...uwaga!!! barmanko - Kaczki!!!...kaczki!!!.. nawet w Irl kaczory atakują!!!
Nad ostatnimi dwoma fotkami rozmarzyłam się... odpłynęłam.... Kojarzą mi się nie z latem..nie z jesienią... ale z WIOSNĄ!!! Ja chce ciepełka, zielonej trawki, i dużo kwiaciochów!!!
co do mojej Jaguśki i jej "widzenia na żywo" - serdecznie zapraszam
:-):-):-)!!! I ja sie zastanawiam jak bedzie wyglądała na roczek - dostałam sliczne sukieniusie w rozmiarze 80 i 86, ale boję się, że nie doczekają wiosny, a co dopiero lata - jak Ona juz nosi ubranka na 80!!! No może niektóre sukieneczki posłużą za tuniczki -ale i tak żal mi tyleczek sciska, bo naprawde cuda nam sie trafiły, a tu masz ci - kolos mi sie przytrafil ;-):-)
), i po jednej stronie szczęki o góry wykruszyła sie plomba a na dole coś sie dzieje z ósemką 
ale pamiętaj - zawsze możesz zostawić dla drugiej córeczki;-)
- drugi w kolejności mógłby być "Michałek" ... no ale jak nam się trafi "Malina" (propozycja mojego M - od razu wiadomo kto wybral imię dla Jagi), to też nie będzie tragedii, hehe.