reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

aneteczka, synuś oczka ma po tatusia, ale z buziaka to raczej do mnie podobny, tak myślę :sorry: a wózio to Silver Cross :tak:

martalis, synek fajniutki, boska fryzurka :-) ale najbardziej urzekło mnie oczojebny strój z ostatniego zdjęcia :-D:-D:rofl2: re-we-la-cja:-D

reklama
barmanko
o! dopiero się zorientowałam że są wasze zdjęcia :sorry:
Co Ty kłamczuszku nagadałaś na męża że karmić nie umie? Ja tu majstersztyk dostrzegam :-p
Synuś faktycznie jest podobny do taty. I do tego mają w oprawie oczu takie charakterystyczne zaróżowenie - obydwaj :tak:
On chyba smuklejszy się zrobił, wyciągnęło go albo co?
Kochany jest, i śmieje się tak ślicznie.
No a te ostatnie zdjęcia - coś wspaniałego ... te pelargonie ... bajka

Ostatnia edycja:
moniqsan, bo te fotki z karmienia to zaraz na początku zostały zrobione, widzisz przeca że stolik jeszcze czysty jest :rofl2: serio młody do tatuśka podobny? :eek::eek: ejjj no żesz kurna to w przypływie złości nie wmówię mężowi że synek jest po listonoszu :rofl2::rofl2: :-D
a wiesz wydaje mi się że wyciągnęło MArcelitka troszkę :confused2: bo spodniksy zrobiły się za krótkie :eek: za 3tyg idziemy na szczepienie to go zmierzymy

martalis - Xaverek jest cudaśny - ostatnia fotka rewelacja!!! Ale bardzo tez podoba mi się i 1 i 2 (cudny usmieszek) i 3 (czyzby zdziwiony nowym smakiem?) - super!!!

Dziekuje Wszystkim cioteczkom za komplemenciki pod adresem moich kobitek:tak::tak::tak: No to teraz po kolei.......:-D:-D:-D

Aga_k_m.....nie no....Jagodka jest "the best".....super dziewczynka.....
A kumpel Olus to wyglada przy niej jak 5 miesieczny niemowlak....:-D:-D:-D:-D:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:....slicznie..
Bardzo ladnie wyszlas na foteczkach......

Aneteczka.....synus slicznie wyglada...a zdjatka w kapturze.....slodkie...
Trzecia foteczka.....mi sie najbardziej podoba....a jakie wolski ...:-):-)

K.M....Filipek to przystojniaczek.....a jak ma fajniusia grzyweczke.....no i podobny do mamusi...:tak::tak::tak:

Kasia1208.....ale slicznie wyglada Twoj synus.....a pierwsza fotecczka nosi tytul " buziaki dla cioteczek z bb".....slodko.....:-D:-D:-D:-D

Mamamatysia.....nie no Fifi i ten jezyczek......przepieknie....a wogole synus ma bardzo delikatna urode......sliczny chlopaczek:tak::tak::tak::tak:......taki maly spryciarz.....a foteczka z bratem...widac ze za soba przepadaja...

Barmanko....ale Marcelitko "wydoroslal" i jakie ma duze oczka....podobny do Ciebie......i jakis " szczuplejszy" na buzce sie zrobil......
Foteczka ze stopka ...rozczulajaca......a foteczki na trawce z dumnymi rodzicami jeszcze fajniejsze ......:tak::tak::tak::tak:

A co do papek ...to wybacz ale nie potrafie.....:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Confi......Damianek rzeczywiscie nie wyglada na 5 miesiecznego bobasa....taki "dorosly".....foteczka jak wychyla sie z lozeczka.....slodka...
No i widac ze "ladnie " je....:-D:-D no i focia z rodzicami.....to najwspanialsza pamiatka....:tak:
A co do noska to dzis robilam foteczki i tez moje dziewczyny maja zolte nosy.....mysle ze to od marchewki.....bo ogolnie cera im sciemniala.......:tak:

Martalis....Oliverek wyszedl cudnie na tych zdjatkach z nozkami......a jakie on ma slodkie oczki i sliczne rzeski.....no a zawadjacki usmiech......slicznie....:tak:

No to teraz wstawie jeszcze kilka foteczek .......beda podpisane ...:-D:-D:-D:-D
Sesja z wczoraj.....a to z moim M...to ciiiiiiiii,,,bo wczoraj jak robilam to powiedzial " tylko nie wstawaj na bb":laugh2::laugh2::laugh2:

1 po prawo Amelia
2, 3 , 4, 5 po prawo Ala
6. u tatusia Amelia
7, 8 po prawo Alicja
9.........zgadnijcie????????

Załączniki

• DSC01980.jpg
    DSC01980.jpg
    25,3 KB · Wyświetleń: 98
  • DSC01982.jpg
    DSC01982.jpg
    21,4 KB · Wyświetleń: 89
  • DSC01990.jpg
    DSC01990.jpg
    21,9 KB · Wyświetleń: 97
  • DSC01991.jpg
    DSC01991.jpg
    23 KB · Wyświetleń: 92
  • DSC01994.jpg
    DSC01994.jpg
    22,6 KB · Wyświetleń: 97
  • DSC02012.jpg
    DSC02012.jpg
    18,3 KB · Wyświetleń: 97
  • DSC02017.jpg
    DSC02017.jpg
    31,9 KB · Wyświetleń: 92
  • DSC02020.jpg
    DSC02020.jpg
    31,8 KB · Wyświetleń: 93
  • DSC02021.jpg
    DSC02021.jpg
    16,6 KB · Wyświetleń: 85
Ostatnia edycja:
martalis- kochany ten twoj synus:happy:, zdjęcie pierwsze jest super, sliczie trzyam nóżki, no a na trzecim zdjęciu widać ze mu smakowało.

jola- bliźniaki chyba zawsze wszystkich będą rozczulać, bo to dwa skarby:-Dwiesz przygladałam sie tym twoim dziewczynką bardzo uważnie szukając różnic, ale niestety nie znajduje:-Dobie takie same. Sliczne dwie panienki.
No i ok, nic nie powiemy Twojemu M że go tu umieściłaś;-):-p;-)

Witam was majóweczki, rzadko się udzielam,
ale na widok tych ślicznych aniołków nie sposób nie odpisać że są suuuuper
dwa szczęścia naraz:-D
ja też miałam być mamą majową term. na 7 maja ale mój Kostek urodził się 26 kwietnia,
i tak czuję się jak mama majowa, bo podczytuje was od stycznia:zawstydzona/y:

Jola, no wiesz! Nie mogłaś dać zagadki trochę łatwiejszej ? Jak na tym zdjęciu rozpoznać która to? Nie mów że Ty byś poznała :sorry: Kurcze no ... która miała zielonego smoka ... :rofl2:

A pomijając arcytrudną zagadkę. Twoje dziewczyny są urocze.Rozczulam się nad nimi na maksa :tak:
A taty wcale nawet nie widać :-p

reklama
Aneteczko, Moniqsan......oj dziekuje......:-)

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D.....a tak sie usmialam z Waszego "odgadywania".......Moniqsan.....oj zagadka jest prosta.......wlasnie ktora miala zielonego smoka.....:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
A apropo smoka.....ten juz powinnam wymienic bo jest do 6 miesiecy....ale jakos nie moge spotkac takich jakie bym chciala.....:sorry::sorry::sorry:

Zagadki jeszcze nie zdradze......no myyyyyslec kochane......:tak::tak::tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry