reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

Jola - twoje Coreczki są po prostu cudowniaste. Juz myslałam, ze potrafie je odroznic, ale NIE...
Obie mają takie "zabójcze" uśmiechy, ze najpierw myślałam, że to rozbójnik Ala:-D, a za chwilę patrze na opis - Amelka:laugh2:, a później ta sama minka - i juz usmieszek należał do Ali.:eek::-D Co do fotki nr 9 - musze znaleźć posta w ktorym pisałas o smokach ;-):-D(do której jaki kolorek należy - bo wiem, ze smoki są zielone i niebieskie), hehe

reklama
iiii tam, w forumowej wyszukiwarce też nic nie znalazłam ... Za to jola nadużywa stwierdzenia - "nie mam zielonego pojęcia" :-D:-D:-D Pojadę brzydulą ... "dacie wiarę?" :rofl2::rofl2::rofl2: jola nie ma pojęcia ... phI :-D

hahaha to ja siedzę i nadrabiam wątek o rozszerzaniu dietki u dzieci a tu takie fajne rzeczy się dzieją, i mnie tu nie ma :crazy::-D:-D

jola dziewczynko bossskieeee. tatuś wygląda extra, wcale mu nie powiemy że widziałyśmy go ;-)

moniqsan, do filmu z tobą - spokojnie możesz Violette zastąpić :rofl2: przez V i dwa T:-D:-D

Ochchhhhhhhhhh....." marne " z Was cioteczk.....:-D:-D:-D:-D:-D:-D.no zeby nie rozpoznac ALICJI.....tak ..tak ..zielony smok nalezy do Ali......:tak::tak::tak::tak:

Dziewczyny ..ale tak na serio....czy na prawde nie mozna rozroznic tych moich kobitek.....bo dla mnie to one sa kompletnie inne.....:tak:

kurcze...a mialam napisać Ala ... A Ty spróbuj im teraz smoki zamienić - ciocia Aga ma juz zakodowane - zielony ciamciak = Ala, niebieski = Amelcia.

mam kumpli bliźniaków (w sumie to są kumple mojego M - ja ich tylko dostalam w posagu) -jednojajowych i potrafie ich odróżnić. No ale - widze ich na zywo;-):-D

no jak inne :eek::eek: toż to kalki dwie identyczne :szok::szok:
dobra jolcia dawaj tu szybciutko - po czym ty je rozpoznajesz????

Nie no....naprawde???????

No toc przeciez one maja inne glowki, inne policzki, inne nosy, inne wlosy( to znaczy meszek ktory im rosnie:-D:-D)......uszy maja takie same....uwierzycie......jedno wieksze a drugie mniejsze.:-)...po mamie..tylko ze ja dopiero to zauwazylam jak zauwazylismy u dziewczyn i zaczelismy w glowe zachodzic po kim one to maja.....:sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::laugh2:.......fakt....oczka maja takie same..ale jak sie smniej to ukladaja sie inaczej.......no wogole to sa blizniaki dwujajowe......dacie wiare....bo nikt mi nie chce wierzyc:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

reklama
kurcze...a mialam napisać Ala ... A Ty spróbuj im teraz smoki zamienić - ciocia Aga ma juz zakodowane - zielony ciamciak = Ala, niebieski = Amelcia.

mam kumpli bliźniaków (w sumie to są kumple mojego M - ja ich tylko dostalam w posagu) -jednojajowych i potrafie ich odróżnić. No ale - widze ich na zywo;-):-D

Agus.....smoki ida do wymiany bo te co maja sa do 6 miesiecy....:-)

No a zeczywiscie moze jak byscie je widzialy na zywo.....choc powiem ze jak bylismy w Polsce to pomimo ze wszyscy w koncu wszyscy je zobaczyli to i tak du..a nikt nie mog ich rozpoznac....:sorry::sorry::sorry::sorry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry