reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

Oto nasz chrzest! Wybralam kilka, zeby wszystkie poszly na raz. Moze nie zbyt efektowne, ale my nie chcielismy zadnych pozowanych, w studiu. Napewno kapniecie sie kto jest na zdjeciach :-)

Załączniki

• ch1.jpg
    ch1.jpg
    21,2 KB · Wyświetleń: 110
  • ch2.jpg
    ch2.jpg
    21,5 KB · Wyświetleń: 109
  • ch3.jpg
    ch3.jpg
    14,7 KB · Wyświetleń: 105
  • ch4.jpg
    ch4.jpg
    21,9 KB · Wyświetleń: 111
  • ch5.jpg
    ch5.jpg
    19,2 KB · Wyświetleń: 106
  • ch6.jpg
    ch6.jpg
    14,1 KB · Wyświetleń: 127
  • ch8.jpg
    ch8.jpg
    15,3 KB · Wyświetleń: 100
  • ch7.jpg
    ch7.jpg
    19,6 KB · Wyświetleń: 109
  • ch9.jpg
    ch9.jpg
    24,9 KB · Wyświetleń: 100
  • ch10.jpg
    ch10.jpg
    21,9 KB · Wyświetleń: 104
reklama
Slonko-śliczne zdjęcia i malutka też fajniusia:-)Ty chyba kolor włosów zmieniłaś? bo jakoś po wcześniejszych zdjęciach wydawało mi się ze jesteś jasną blondynką:-)
Bardzo dziekuje!
Tak, troche wyszly ciemniejsze. Pisalam Wam kiedys, ze zawsze robilam 2:1 (jasne:ciemne), a tym razem zrobilam 1:1. I wyszly troche ciemne, bo ja swoj kolor mam taki troche slomkowy, ale ciemny, wiec do tego ta mieszanka 1:1 i wyszlo ciemno. Jak juz mi troche wlosy odpoczna i nie beda tak leciec to zrobie po "staremu".:tak:

Słonko-Nareszcie rodzinka w całym składzie.Świetnie wygladasz a Julcia przesliczna na zdjeciu istny aniołek;-).
Tutaj foty z dzisiejszego spaceru.Filip debiutuje w kombinezonie:

Załączniki

• IMG_4360 [MiniFoto].jpg
    IMG_4360 [MiniFoto].jpg
    24 KB · Wyświetleń: 97
  • IMG_4362 [MiniFoto].jpg
    IMG_4362 [MiniFoto].jpg
    32,1 KB · Wyświetleń: 96
  • IMG_4368 [MiniFoto].jpg
    IMG_4368 [MiniFoto].jpg
    48,2 KB · Wyświetleń: 99
  • IMG_4370 [MiniFoto].jpg
    IMG_4370 [MiniFoto].jpg
    36,7 KB · Wyświetleń: 90
Słonko-Nareszcie rodzinka w całym składzie.Świetnie wygladasz a Julcia przesliczna na zdjeciu istny aniołek;-).
Tutaj foty z dzisiejszego spaceru.Filip debiutuje w kombinezonie:
Dziekuje bardzo! Ten aniolek to tylko pozory ;-)

Co do Waszego kombinezonu. To jest z 5-10-15? Ja w pewnym momencie tez bylam jego posiadaczka :sorry2: Bylam, ale oddalam. Po zakupie, w domu okazalo sie, ze jest za duzy. Myslelismy, ze bedzie troche wiekszy. No i wiecej rozmiarow nie bylo do wyboru, po czym zauroczylam sie juz tym naszym zielonym i zostal Wojcik :tak:
Ale ten Wasz ma super rozwiazane rekawiczki! To jest naprawde EXTRA rozwiazanie!:-)

slonko - cudownie wyglądałyście i Ty i Jula!!!
Ty moja Droga schudłaś mocarnie!!!No i kolorek jest świetny (ja chce podobny!!!), i lakier na pazurkach tez mi sie bardzo podoba (kolorek) - pięknie po prostu!!!
Julcia miała sliczniutki komplecik - i ten kapelusik - super!!!

Tak Słonko kombinezon z 5-10-15.Niezbyt byłam z niego zadowolona(bo taki mdły ) ale zależny mi na funkcji śpiwora bo często jesteśmy w górach(Mati jeździ na nartach) i Filip mi nie zmarznie.

reklama
Tak Słonko kombinezon z 5-10-15.Niezbyt byłam z niego zadowolona(bo taki mdły ) ale zależny mi na funkcji śpiwora bo często jesteśmy w górach(Mati jeździ na nartach) i Filip mi nie zmarznie.
Pod wzgledem funkcjonalnosci, zaden inny go nie pobije. Moze byc spiworkiem i kombinezonem z nogawkami, rekawiczki nie odpadaja. SUPER! Kolor faktycznie kiepski, ale co tam kolor! Ten nasz rozowy tez strasznie mdly. Jakby chociaz mial jakis wzorek, albo motyw.

aga_k_m ostatnio zwazylam sie na kontroli u gin'a i nawet nie przyznam sie ile waze!:wściekła/y::no: Katastrofa! No i tak nie cukrzyj, bo w piorka obrosne!
Co do paznokci, to do konca sie zastanawialam czy isc z takimi. Mam teraz krotkie i nie wiedzialam, czy bedzie ok, ale ostatecznie stwiedzilam, ze raz mozna :tak::-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry