reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

madzia co do zdjecia nr 2. Ja polecialam na meza z uwagi na zajebiaszcze rzesy... Czy ja moge zamowic sobie zieciunia? :-D Kamilek ma piekne rzesy!!!!! Mniam!

Malgoss ze zdjec wnioskuje, ze twoje dziecko wcale, a wcale nie smuci sie! Slodkie smieszki! popieram kornasie, w kombinezonie jest powalajacy! ;-D

reklama
madzia - no w końcu!!! ależ Twoj Kamilek sie zmienił w porównaniu z fotka w sygnaturze - pięknie Ci rosnie!!! A jaki jest przy tym sliczniutki:-):-):-)!!!

malgoss - no własnie!!! juz mialam kiedys Ci napisać, że na wątku brzuszkowym też nam jakos tak boczkiem przeszlaś;-):-D, hehe..
No ale ogladając teraźniejsze fotki- ładnie mnie w kompleksy zapędziłaś :sorry2::cool2:- Ty taka chudzinka!!! A Szymonek przesłodki i powtórze po slonku - zupelnie nie wygląda na takiego diablika:tak::-D

Kurcze, ale dawno mnie nie tu nie było! Zaczynam oglądać od stronki, na której ostatnio byłam, tj 68 :-)
Jestem ciekawa jak się majowe Maluszki zmieniły, już śpieszę podziwiać :-)

Jolu Twoje dziewczynki są cudowne, zdjęcie, na którym Ala zjada nóżkę jest suuper, zresztą Gabie też takie fotki cykam bo uważam, że to cudowny okres w życiu niemowlaczka. Na leżaczkach dziewczynki wyglądają jak klony :-) W drugiej porcji zdjęć, tam gdzie Amelia ma fioletową sukienusię wygląda jakby coś tłumaczyła Ali. No a bluzeczki białe są po prostu boskie, też taką chcę dla Gaby!
Fotki w różowych ogrodniczkach powalające no i fajne jak na leżaczkach siedzą, a nr 9 to Amelka? :-)

Patik Hanusia jest śliczna, a jakie ma zawadiackie spojrzenie! Zdjęcie z zabawką boskie, taki radosny uśmiech może powalić każdego.

moniqsan nie no Lilijka to taka Calineczka jak Gabunia... Zdjęcia w wannie bardzo ładne. Mała zasnęła w trakcie kąpieli?! Widzisz jaka się z Tobą bezpieczna czuje.... Zdjęcie z cytrynką powaliło mnie na łopatki!

tikanis Kubuś rośnie w oszałamiającym tempie, oczka ma śliczne, zresztą Ty też niczego sobie :-)

Confi Damianek ma piękny uśmiech i jak zwykle podobają mi się jego ubranka. Zdjęcie, na którym śi w leżaczku najbardziej mi się podoba :-)

isabela Mia jest śliczną dziewczynką i ma super imię :-) Na jednym ze zdjęć wygląda jaby z zainteresowaniem książkę czytała

owca Wiktorek ma super włosy, bardzo się zmienił w swoim króciutkim życiu :-)

Aga_k_m nie no, Jagoda jest chyba większa niż jej 10 miesięczny kumpel! Fotka z golaskiem śliczna, ciągle nie mogę się nadziwić jaka ona "maleńka"... :-)

aneteczka Miłoszek robi świetne minki, zdjęcie w kapturku "wymiata" Ślicznych chłopczyk, wygląda na grzecznego i ułożonego młodego człowieka :-)

K.M. Filipek super, najładniej wygląda z Tobą

kasia1208 Twój Filipek też słodki, ładnie siedzi, a jakie ma buty!!

Filipek kolejny mamomatysiowy cudowny, w krzesełku widać, że zadowolony. Podoba mi się też fotka z kotkiem, a wywalony język już chwaliłam na nk :-) Zdjęcie z bratem wymiata, ja też lubię fotografować dzieci razem. Filip w tym kombinezonie wygląda na duużego chłopczyka, a mnie się taki kolorek podoba.

Barmanka Marcelitko śliczny, a krzesełko bardzo fajne. Widzę co robisz całymi dniami! :-) Na BB siedzisz :-) Podoba mi się zdjęcie gdzie kaczuszki karmicie i to, na którym mały nóżki zjada, w ogóle masz cudnego syneczka...

martalis Xaver jest ładniutki i ma śliczną ufaflaną buźkę :-)

kornasia Diana jest śliczniutka, a jakie ma ładne oczka, lubię taki "gapciowaty" wyraz twarzy u dzieci, Gaba też tak czasem patrzy na mnie

slonko Julka ładnie wyglądała na chrzcie, zresztą Ty też. Musisz nam ją częściej pokazywać :-) Też zauważyłam, że fryzurkę zmieniłaś, ładnie Ci.

M@dzia takie cudo trzymasz w domku i tak rzadko nam go pokazujesz!? Wstydź się, wtydź! :-) Kamilek jest śliczny i baardzo urósł!

Malgoss Szymonek ma rozbrajający uśmiech, a w tym kombinezonie z pewnością się utopi! :-)

Nr 1. Gaba wyłazi z wanienki :-)
Nr 2. Próby raczkowania.... Czasem jej się uda przemieścić do tyłu....
Nr 3. Z bratem w jego pokoju, Andrzej właśnie jej śpiewał :-)
Nr 4. Z trzyletnią kuzynką

Załączniki

• DSC00861.jpg
    DSC00861.jpg
    14,4 KB · Wyświetleń: 103
  • DSC00890.jpg
    DSC00890.jpg
    30,1 KB · Wyświetleń: 92
  • DSC00857.jpg
    DSC00857.jpg
    31,6 KB · Wyświetleń: 94
  • DSC00868.jpg
    DSC00868.jpg
    19,6 KB · Wyświetleń: 90
mamstud - alez z Twojej córy to zdolniacha!!! kurcze tym raczkowaniem przebila wszystkie majowe dzieciaczki (no może poza Mają m&m's). Fotka z braciszkiem jest taka sympatyczna i rozczulająca (to piękne jak Andrzejek sie opiekuję mlodszą siostrzyczką). A Kuzyneczka - slicznotka!!!

malgoss - no własnie!!! juz mialam kiedys Ci napisać, że na wątku brzuszkowym też nam jakos tak boczkiem przeszlaś;-):-D, hehe..
No ale ogladając teraźniejsze fotki- ładnie mnie w kompleksy zapędziłaś :sorry2::cool2:- Ty taka chudzinka!!! A Szymonek przesłodki i powtórze po slonku - zupelnie nie wygląda na takiego diablika:tak::-D

Dzięki dziewczyny:-)
No, ja nie pisałam, że Szymonek się nie smieje:zawstydzona/y: - on tylko nie chce leżeć na tapczanie ani siedzieć w leżaczku:-D:-D. Jego usmiech jest rozbrajający - ale to na pewno jak dla każdej mamy uśmiech dziecka:tak:.
Aga k m, nie jestem chudzinka - a lubie to zdjecie, bo w tej sukience wygladam o kilka kg mniej he he:-D:-D. Przed ciążą byłam szczuplejsza.

reklama
Dziękuje dziewczyny za komentarze to bardzo miłe :-)
Malgoss Szymonek rewaeacja śliczny chłopczyk musisz nam go pokazywać częściej i fajny kombinezonik ten z uszkami
Mamstud Gaba wcale nie wygląda na taką malutką śliczna dziewczynka i taka zdolna raczkowanie jej idzie coraz lepiej Kamilkowi też a jutro 6 miesięcy!!!!!!!:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry