reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

Moniko-Tomuś kochany, ale "bardzo" poważny na tych zdjęciach.Świetne fotki z Mikołajem uwielbiam te "braterskie" fotosy:-)
Anetko551-Kochana pysiunia z Zuzi:-D.Tez bym chciała mieć taka całuśną kruszynkę

reklama
Mój łobuziak:

Załączniki

• PA280878.jpg
    PA280878.jpg
    24,1 KB · Wyświetleń: 75
  • PA290899.jpg
    PA290899.jpg
    30 KB · Wyświetleń: 100
  • PA290904.jpg
    PA290904.jpg
    38,6 KB · Wyświetleń: 107
  • PA300907.jpg
    PA300907.jpg
    18,7 KB · Wyświetleń: 81
  • PA300911.jpg
    PA300911.jpg
    15,6 KB · Wyświetleń: 97
  • PA300915.jpg
    PA300915.jpg
    15,7 KB · Wyświetleń: 74
moniko - no nareszcie widze Twoich Chłopców!!! Aleee przystojniaki - a Tomuś... jego oczy...wielkie ślepia i przepiękny błekit!!! Nie no - łamacz dziewczęcych serc jak sie patrzy!!!

anetko - juz pisałam, ze Zuzieńka jest sliczniutką dziewczynką...ale te jej pultynki - normalnie do schrupania!!!

aneteczka - alez z Miłoszka Skycior na maxa - jest po prostu bosski w tych ciuszkach - śliczniutkie fotki!!!

mamamud- widać że z gady silna dziewczynka, juz próbuje raczkować. W wanience zabujcze zdjęcie, jakby próbowała uciec.

confi- no nie wierze, Twój malutki jest tylko kilka dni starszy od mojego, a juz do raczkowania się garnie:szok:WOW

Monika- twój Tomus ma zabójcze oczy, będzie rwał na nie panienki;-)

Anetka551-Zuzia jest urocza,fajne ma pysiaki:-)

haha dziekujemy za słowa uznania , ja sama w szoku byłam ja to zobaczyłam :-D

teraz nadrobię, bo nie miałam czasu...

Slonko zdjęcia z chrzcin świetne,tak jak aga_k_m pisała super wyglądasz i duzo Cię ubyło . Julcia słodka :tak:

mamamatysia świetny śpiworek , Fifi na pewno w tym nie zmarznie. ja sama się zastanawiałam nad kupnem takiego ale w końcu stanęło na kombinezonie;-)

m@dz1@ ale Kamilek się zmienił, na drugim zdjęciu słodko wyszedł. Pokazuj nam go częściej :tak:

Malgoss hahaha jakiego śmieszka masz w domu, super. A zdjęcie w kombinezonie wymiata :-D

Mamstud, Gaba jest niesamowita :szok::-D zobaczysz , będzie szybciutko chodzić. Nam też to przepowiadają.Zdjęcia z braciszkiem są mistrzostwem świata. Z rozczuleniem patrze jak oni się kochają. A co do naszych dzieci, ostatnio oglądałam stare filmiki i w szoku byłam jak wiele się zmieniło przez te 5 miesięcy. Jako noworodek Dami tylko leżał i od czasu do czasu coś jęknął a teraz??? :sorry:

anetka551 Zuzia jest śliczna dziewuszką, ma fajowe policzki :-)a naczyniak na pewno szybciutko zejdzie ;-)

aga_k_m hahaha dzięki, a ja poprosze moja synową jakoś ładnie wystylizować i pokazać a nie....obijasz się matka :-D

monika1977 świetnych masz chłopaczków, Tomusia zdjęcie nr 4 jest absolutnie boskie. Ma na nim taaakie mądre spojrzenie ;-)

aneteczka Miłoszek jest zarabisty, no zdjęcie w kapturze powaliło mnie na kolana :-D:-D:-D
poczekaj chwilke a on tez będzie próbował różnych sztuczek. U nas zaczęło się praktycznie bez żadnych prób wczesniej...nagle :tak:

Nie bede pisala kazdej mamusi z osobna,ale napisze zbiorowo Nasze dzieciaczki rosna bardzo szybko.Kazde jest cudowne, ze napatrzec sie na nie nie mozna, kazde na swoj sposob jest wyjatkowe.A to Filipek(mistrz pierwszego planu) i wczorajsza kapiel z tatusiem:happy2:

Załączniki

• DSC01966.JPG
    DSC01966.JPG
    35,3 KB · Wyświetleń: 90
  • DSC01965.JPG
    DSC01965.JPG
    38 KB · Wyświetleń: 95
  • DSC01976.JPG
    DSC01976.JPG
    43,6 KB · Wyświetleń: 56
  • DSC01971.JPG
    DSC01971.JPG