reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

Kobitki skomentuję Was później bo chciałam tylko zrobić szybki wtręt ...to Damiś dziś rano :szok::-D

Załączniki

• raczkowanie 001.jpg
    raczkowanie 001.jpg
    20,8 KB · Wyświetleń: 148
  • raczkowanie 002.jpg
    raczkowanie 002.jpg
    20,3 KB · Wyświetleń: 93
  • raczkowanie 003.jpg
    raczkowanie 003.jpg
    15,5 KB · Wyświetleń: 119
reklama
M@dziu-Kamilek jest śliczniutki.Pytam tylko dlaczego tak mało zdjęć:confused::confused::confused:
Malgoss-Szymonek fajniusi. Zdjęcie w niebieskim kombinezonie z uszkami po prostu słodziutkie.A ty superowo wygladasz.
Mamstud-No nie...Gaba jest po prostu obłędna:-D:-D:-D.Uśmialiśmy się z M z tego zdjęcia w wanience.Niezła uciekinierka:-). I oczywiście zdjęcia z Andrzejkiem-najlepsze;-).
Confi-Brawa dla Damisia:-):-):-)

Confi ale Twój Damiś zdolny, prawie jak moja Gaba :-) A tak serio, nie dawno te nasze kluski takie bierne, leżące, a teraz!? Super, nie? :-)

anetka Zuzia śliczna i jaka duuża! a na główce to naczyniaczek czy znamię? Gaba ma podobne, też na główce tylko z tyłu, tak blisko szyjki. Ładna dziewczynka :-)

mamstud dziękuję :-) na główce to naczyniak, niestety pojawił się w tak widocznym miejscu, mam nadzieję, że jak najszybciej zniknie! :tak: a widzę, że Gaba to silna dziewczynka :-) śliczna jest
ps. widzę, że mieszkamy niedaleko siebie:tak:

Confi zdolny Damianek! :shocked2: gratulacje

confi - nosz nie moge wyjść z podziwu :szok::tak:- aż swojego M zawołałam i pokazałam wyczyny Zięciunia!!! Brawo dla Damianka i GRATULACJE DLA WAS:tak::-):-):-)!!! Buziole dla Damiego od Jagi i Teściów!!!

anetka - Twoje Zuzieńka to piękna Dziewczyneczka!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry