Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
..kombinezonek rzeczywiscie mogl by miec choc jakas mala aplikacje ale funkcjonalnosc....no coz zawsze wygrywa...

...fajny kapelutek Jula miala....
ech ja specjalistka jedna 
zazdroszczę że jeździcie sobie w góry. kocham góry zimą
boję się jechać autem np do Zakopca ale jak już tam jestem to mogłabym nie wyjeżdżać 
no nie mogę się przestawić, bo wciąż cię pamiętam z blon łepetynką 
a ty wiesz że to samo sobie pomyślałamA tak na marginesie....czy w Polsce jest juz tak zimno ze tak dzieciaczki grubo trzeba ubierac....?????![]()

rety to ja mojemu nawet czapki nie zakładam 
tylko kaptur na łebek narzucę jak go z domu do wózka przenoszę - dacie wiarę?? 

przecież jak wszystkie babcie zobaczą jak ja go "ubieram" to zawalca dostaną jak nic
i kto mi na chrzciny przyjdzie?
Mamamatysia.....Fifi tak dorosle w tym kombinezonku wyglafa.....kombinezonek rzeczywiscie mogl by miec choc jakas mala aplikacje ale funkcjonalnosc....no coz zawsze wygrywa...
A tak na marginesie....czy w Polsce jest juz tak zimno ze tak dzieciaczki grubo trzeba ubierac....?????
Jolu-U nas dziś było tylko 3 stopnie i takie wygwizdowie, ze głowę chciało urwać.
Poza tym Fifi pod spodem miał bodziaka z długim rękawem,cieniutką bluzkę i rajtki.
.

.