• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

reklama
Kornasiu.....Twoja Dianusia jest przesliczna dziewczynka.....taka slodycz bije z tych oczetek.....naprawde slodka..:-):-)

Mamamatysia.....Fifi tak dorosle w tym kombinezonku wyglafa...:tak:..kombinezonek rzeczywiscie mogl by miec choc jakas mala aplikacje ale funkcjonalnosc....no coz zawsze wygrywa...:tak:
A tak na marginesie....czy w Polsce jest juz tak zimno ze tak dzieciaczki grubo trzeba ubierac....?????:confused::confused::confused:

Slonko....zarowno cora jak i mama uroczo wygladaly....no i dumny tatus tez...:tak:...fajny kapelutek Jula miala....:tak:

kurde popisałam komenty, coś wcisnęłam i mi się komp zawiesił, a potem wszystko zniknęło :wściekła/y: ech ja specjalistka jedna :-p

kornasia, powtórzę się ale co tam - córeczka śliczne ma oczęta i te rzęsiczki mmmm extra

mamamatysia, na pewno kombinezon będzie dla was trafionym zakupem, kolorek w sumie nie jest zły, mógłby być trochę bardziej żywszy :tak: zazdroszczę że jeździcie sobie w góry. kocham góry zimą :tak: boję się jechać autem np do Zakopca ale jak już tam jestem to mogłabym nie wyjeżdżać :-D

słonko, Juleczka chyba była bardzo grzeczna w kościółku - przynajmniej na taką wygląda ;-) śliczny strój miała.. a ty kurde włoski zmieniłaś :cool2: no nie mogę się przestawić, bo wciąż cię pamiętam z blon łepetynką :-D

A tak na marginesie....czy w Polsce jest juz tak zimno ze tak dzieciaczki grubo trzeba ubierac....?????:confused::confused::confused:
a ty wiesz że to samo sobie pomyślałam :confused::confused: rety to ja mojemu nawet czapki nie zakładam :szok::szok: tylko kaptur na łebek narzucę jak go z domu do wózka przenoszę - dacie wiarę?? :cool::cool:

no to teraz kurka się zastanawiam co ja mam mojemu kupić jak do Pl polecimy:cool2: przecież jak wszystkie babcie zobaczą jak ja go "ubieram" to zawalca dostaną jak nic :cool2: i kto mi na chrzciny przyjdzie?:cool2:

Mamamatysia.....Fifi tak dorosle w tym kombinezonku wyglafa...:tak:..kombinezonek rzeczywiscie mogl by miec choc jakas mala aplikacje ale funkcjonalnosc....no coz zawsze wygrywa...:tak:

Jolu-U nas dziś było tylko 3 stopnie i takie wygwizdowie, ze głowę chciało urwać.
Poza tym Fifi pod spodem miał bodziaka z długim rękawem,cieniutką bluzkę i rajtki.

Mamamatysia......no normalnie jestem w szoku....3 stopnie....u nas bylo dzis 16 a wczoraj 19.....

Barmanko....u nas tak samo...tylko jakis kaptur...choc powiem Ci ze nawet jak go zaloze i wyjdziemy na jakis spacer i widze jak sa np. maciupkie noworodki ubrane to szybko zciagam z glowek...

Aż wstyd sie przyznac, ale zajrzalam tu dzis pierwszy raz:zawstydzona/y:.
Do tej pory zagladalam , jak zawsze w pospiechu na watek glowny, na rozszerzanie diety i obawy..., a tu tak słodko:tak::-D:blink:.
Nauczyłam sie wczoraj wstawiac zdjecia;-), to prosze, oto moj Szymonek:
1. tu miał 4 miesiace
2. 5 mieisęcy
3. wczoraj;-)
4. tez wczoraj, dostaliśmy przesyłkę od cioci z niemiec;-)

Załączniki

• m 114małe.jpg
    m 114małe.jpg
    29,3 KB · Wyświetleń: 107
  • m 194małe.jpg
    m 194małe.jpg
    22,9 KB · Wyświetleń: 98
  • m 196małe.jpg
    m 196małe.jpg
    28,7 KB · Wyświetleń: 101
reklama

Nowe wątki