reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

kurcze znowu do nadrobienia mam 12 stron ehhhh :rofl2:

patik80- hanusia jest słodka a jak pieknie się usmiecha:-)

jola466- twój księzniczki są cudowne, a zdjecie 2 w czerwonych sukienkach wyglada jak odbicie lustrzane :szok:

moniqsan - sliczne sesja w wannie, córcia wyglada slicznie w tym kombinezoniku ;-), a zdjecie z cytyną rewelka

tikanis- super wygladacie z kubusiem, mały jest podobny do ciebie;-)

confi- damiś jest super, a jak bosko się usmiecha

aneteczka- jej twoj synuś wyglada jak taki malusi slodziaczek, a ten irokez boski

isabela- sliczna ta twoje córcia jakie ma oczka piekne, moja mała tez ma takie pajacyki :-p

owca121- wiktorek jest uroczy a jaka ma piekną czuprynkę

agakm- ta twoja jagódka na zdjeciu golaska ma juz taki wyraz twarzy jak dorosła i te spojrzenie, superaśna

k.m- ale z filpka juz urusł , i podobny do taty, chociaz oczka ma twoje

kasia1208- fifi w tej koszuli i dzinsach wyglada jak maly przystojniak

mamamatysia- zdjecie na lezaczku z jezyczkiem i te doleczki, no szok rozwaliło mnie

barmanka79- marcelek jest superasny , jak slicznie się umsiecha a te wasze zdjecie na trawce sliczniusie

martalis- synus jest sliczny ma taka delikatna urode, na ostanim zdjeciu wyszedl tak slodziutko

reklama
ACHHHH TE MAJOWE DZIECIACZKI CHYBA SA NAJPIEKNIEJSZ NA SWIECIE :-)
i nas dawno nie bylo wiec sie przypominamy szybciutko :-)

Załączniki

• APARAT 007.jpg
    APARAT 007.jpg
    28,1 KB · Wyświetleń: 86
  • APARAT 001.jpg
    APARAT 001.jpg
    27,6 KB · Wyświetleń: 87
dokładnie - kornasiu - Diana jest cudna!!! te jej oczka - piekniutkie!!! pultynki do schrupania!!! no i przyznam, że fotka nr 1 - najbardziej mi sie podoba (z racji tego odbicia w lusterku - zawodowstwo!!!)

Ostatnia edycja:
dziekuje w imieniu xavera za mile komentarzyki,nie pisze do kazdej z osobna o dzieciaczkach ,bo niema cojuz pisac, poprostu przesliczne wszystkie sa i tyle.

kornasia czy twoja coreczka juz siedzi??na tym 2 foto.jaka ona pulchniutka duzo do wycalowania.:-)

dzieki za komplementa :-)
MARTALIS diana jeszcze nie siedzi ale probuje i to nawet dobrze :-) giba sie zwlaszcza do przodu jak widzi jakas zabawke dlatego klade jej ta poduszke czasami :-)

reklama
Dziękuję za komplementy w imieniu moich mężczyzn.
Barmanko-Marcelek"smakosz" obłędny.Fajne macie te zdjątka ze spaceru.A od kaczek się odczepić bo to fajne ptaki(moi rodzice hodują dziką:rofl2:).
Confi-"Morusek" Damianek świetny.Piękne macie to rodzinne zdjęcie
Martalis-Psiaczek superowy.
Kornasiu-Prawdziwa kobitka Ci rośnie widzę, że lusterko przypadło do gustu:-).

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry