reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

moniqsan-tak założyłam mu szalik, bo pomimo tego, ze bylo słonecznie to do tego mrozno i wial wiaterek.Dzieki za komplement o kurtce.Długo zastanawiałam sie czy ja kupic, bo szkoda było mi kaski( 329zł ), ale jest ciepla i wygodna.

reklama
Nie zagladalam kilka dni ....a tu tyle nowych foteczek .....:-):-):-)

Ewka82......Adrainek to sliczny chlopaczek...ma tak delikatna urode....:tak:

Florencja....no dzieciaczki Wam sie udaly.....sliczne dziewczynki no a Krzysiu to taki maly slodziaczek.....a jacy do siebie podobni...:happy::-)
a wiesz co....poczytalam pare stron i az wrocilam do fotek ..bo po komentarzach dziewczyn zorientowalam sie ze przeoczylam Twoja focie.... oczy przecieralam chyba ze dwa razy....kurcze kochana Ty to naprawde jak starsza siostra wygladasz.....:tak::tak::tak::tak:

Tikanis....no nie moge jaki Kubus jest do Ciebie podobny....maly przystojniaczek Ci rosnie....:-):tak:

Moniqsan...juz pisalam na NK ze Lili jest cudnie slicznym dzidziusiem....zreszta urode odziedziczyla bez dwoch zdan po mamusi.....
nawet moj mezus to potwierdzil....;-);-):-D:-D:-D
a spineczka suuuuper......oj kiedy ja moim lysolkom bede spinusie wpinac...:sorry:

Isabela...od Mii to takie ciepelko i slodycz plynie....sliczna dziewczynka....:tak::tak:
i jakie ma slodziutkie pultunki.....:tak::tak:

Confi...no niezly spryciarz z Twojego Damianka...teraz to oczy do okola glowy....no i jak zwykle Damis taki rozesmiany....:-):-)
a kostiumik diabelka no poprostu suuuper......
A i wydaje mi sie ze robi sie coraz bardziej do Ciebie podobny...:tak:

Ankzoc....Majusia to malutka slicznotka...:-):-).ale czemu tak malo foteczek....:confused2::confused2::sorry::sorry:

AgA.....nie no Zosik wymiata.....no ze ona na taki pomysl wpadla zeby szczebeli podgryzac....:-D:-D:-D:-D

K.M....Filipek to slicznusi chlopczyk...no i oczka ma po Tobie....a fotka "po obiadku"..oj takie sa najfajniejsze...super....:tak::tak:

Kasia 1208....Fifi to maly spryciarz.....sliczna dzidzia i jakie oczeta rozesmiane....a jak sztywno siedzi....:happy::tak::-)

No a teraz kilka fotek moich blizniaczek....
a foteczka gdzie jest kawaler to synus naszej Iwee.... Jacob.....szkoda tylko ze Maja spala....no ale nic straconego....nastepnym razem.....:-)

Załączniki

• DSC02060.jpg
    DSC02060.jpg
    27,8 KB · Wyświetleń: 92
  • DSC02086.jpg
    DSC02086.jpg
    21 KB · Wyświetleń: 102
  • DSC02087.jpg
    DSC02087.jpg
    24 KB · Wyświetleń: 95
  • DSC02097.jpg
    DSC02097.jpg
    24 KB · Wyświetleń: 102
  • DSC02117.jpg
    DSC02117.jpg
    20,8 KB · Wyświetleń: 101
  • DSC02124.jpg
    DSC02124.jpg
    28 KB · Wyświetleń: 92
  • DSC02129.jpg
    DSC02129.jpg
    25,5 KB · Wyświetleń: 95
  • DSC02133.jpg
    DSC02133.jpg
    23,6 KB · Wyświetleń: 100
  • DSC02139.jpg
    DSC02139.jpg
    26,7 KB · Wyświetleń: 98
  • DSC02135.jpg
    DSC02135.jpg
    22,1 KB · Wyświetleń: 102
Ostatnia edycja:
c.d......niestety musze zajac podwojna ramowke......;-);-);-);-)....wybaczcie.....:sorry::sorry:

Załączniki

• DSC02145.jpg
    DSC02145.jpg
    29,8 KB · Wyświetleń: 110
  • DSC02147.jpg
    DSC02147.jpg
    19,1 KB · Wyświetleń: 110
  • DSC02152.jpg
    DSC02152.jpg
    25 KB · Wyświetleń: 107
  • DSC02155.jpg
    DSC02155.jpg
    22,4 KB · Wyświetleń: 108
  • DSC02160.jpg
    DSC02160.jpg
    21,2 KB · Wyświetleń: 108
  • DSC02166.jpg
    DSC02166.jpg
    31,5 KB · Wyświetleń: 107
  • DSC02184.jpg
    DSC02184.jpg
    36,3 KB · Wyświetleń: 109
jola- twoje male sa przeurocze i zawsze slicznie ubrane a te lozeczko super ,, ochraniacze i ta zabaweczka i karuzelka wszytsko dobrane tak ze maluchy maja swiat lesny..:))

Jolu, uwielbiam oglądać Twoje zdjęcia. No dokładniej to Ali i Amelki. :-p są takie cudne, że normlanie niemogę się nieuśmiechać jak je oglądam :-):-):-). Och zazdroszczę ci podwójnego szczęścia.:rolleyes:

K.M. co Filip ma na głowie? :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Tikanis.....Kasia1208....K.M.....m&m's.....dziekuuuje Wam slicznie w imieniu moich dziewczyn.....

Tikanis....fajnie ze Ci sie podoba wystroj naszego lozeczka....to zasluga mojego meza...to on nie chcial na rozowo.....

m&m's.....wiesz z ta dwojeczka to ciezka praca...no ale rzeczywiscie podwojne szczescie........jak to mowia to w Angili....double trouble...double love....:-):-):-)

K.M...a w cos Ty Fifiego wystroila...az sie usmialam ...wyglada jakby sie conajmniej na Syberie szykowal.....:laugh2::laugh2::laugh2:

Kasiu....no pisalam wczesnie wlasnie ze to Jacob naszej Iwee....szkoda tylko ze Majeczka spala.....no ale juz planujemy nastepne spotkanie wiec nic straconego....

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry