Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Gondola i wózek Delti Pumamamamatysia Twoi chłopcy są rewelacyjni, prawdziwa braterska miłość, a czy Ty przypadkiem nie masz gondoli firmy JEDO? Bo ja mam i te kolorki Twojego wózka zaraz przykuły mój wzrok...

.Bedzie z niego niezły komediant:-)
...no fotka z futerkiem rozbroiła mnie na lopatki

!!! Nawet Damianka i Matysia nie przebily Twego Synka!!!

:-)
Confi-z Damianka była by sliczna dziewusia.
[/COLOR][/COLOR]
Nawet Damianka i Matysia nie przebily Twego Synka!!![/COLOR]
confi, mamamatysia - śliczne macie "córeczki" - modelki jak te lale!!!
[/COLOR][/FONT]

Ja na to, że to córeczka, a ona:

Nosz kurna, jedna pisze, druga pisze, a ja nie wiem o co chodzi
Cofnęłam się do poprzedniej strony i teraz już wiem (przeoczyłam posta)
Ha ha ha ha, niezłe laski z tych Waszych "córeczek"
To tak jak ja któregoś razu wyskoczyłam na nasz bazarek (mamy pod domem) odziawszy Lili tylko w spodenki na body (oczywiście jak było jeszcze cieplutko). Body było takie raczej mało dziewczęce (jakieś paski zielono-żółto-pomarańczowe) no i spodenki też nie różowe (pomarańczowe dokładnie), pani (ta z tych starszych wścibskich spod byka patrzących na dzieci bez czapki) kupująca przede mną warzywa zawisła nad wózkiem i mówi - ale śliczny synekJa na to, że to córeczka, a ona:
-co ta mama mówi, pewnie bardzo chciała mieć córeczkę, a Ty jesteś dzielny bystry chłopczyk
i poszła nie dając mi żadnych szans na sprostowanie![]()
.Jaostatnio pojechałam na bazarek i spotkałam mamę znajomej .Złapała Filipa(wyrwała zszokowanemu M) wycałowała go (fuuuj),wyściskała(aż mu oczy wyszły) a na koniec rzuciła na cały głos:"musicie sobie jeszcze córcię zrobić bo ładne wam dzieci wychodzą

.Myśałam, że ją czymś zdzielę-niestety miałam zajęte ręce:-(

)

..
.. no ale póki co - może sobie z dwoma pofiglować;-)