Agatkas
Mamusia Zuzolka
Ja też tak mam i też na razie nic nie stosuję...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to nieźle. Przynajmniej znasz przyczynę. Z tym karmieniem to trochę zmokaNo mamuśki, już teraz wiem, dlaczego nie chudnę, ponieważ mam bardzo wysoki poziom prolaktyny,norma prolaktyny w ciąży to 500, a ja mam 2500, do ciąży miałam problem z hormonami, zawsze miałam wysoka prolaktynę, nawet moja Pani doktor mówiła ze nie będę mogla zajść w ciąże, ale jakby się zdarzył cud i zajdę w ciąże to pocieszała, ze po urodzeniu dziecka wszystko się unormuje, a tu się tak unormowało ze mam aż 2500, wiec przez to chyba będę musiała przerwać karmienie i dalej brać leki, te które brałam przed ciążaale w poniedzialek mma wizyte jeszzce u profesora endokrynologii, wiec zobacze co on mi doradzi
I moja doktorka powiedziala ze dopiero jak przestane karmic to sa szanse na schudniecie, ale zobaczymy jak to bedziena razie pedaluje po 35 min dziennie:-)
no właśnie szczególniej ze mam dużo mleka, ale co zrobisz, jak dziś karmiłam małą to aż się rozpłakałamNo to nieźle. Przynajmniej znasz przyczynę. Z tym karmieniem to trochę zmoka![]()
mam nadzieję, że nie będziesz musiała jej odstawiać. Trzymam kciukino właśnie szczególniej ze mam dużo mleka, ale co zrobisz, jak dziś karmiłam małą to aż się rozpłakałam