reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Zdrowie naszych maleństw- wizyty u lekarzy,szczepienia i wszystko z tym związane:)

moja też cyckowa a przechodzi (jeżeli to trzydniówka) bardzo ciężko przez nią... więc jak zwykle nie ma reguły....

reklama
magda :-) to najlepiej okulista niech zobaczy....
ja kiedyś podałam Jasiowi krople od kolezanki (jej synkowi tez ropiały) i się skończyło uczuleniem :-(

a z innej beczki...moj Jasiek z kibelka nie wychodzi....

tyle że u nas już okulisty nie uświadczysz... A jemu chyba od wiaterku zaropiały bo wczoraj dość mocno wiało u nas no i dziś też wieje i chciałam mu jakoś doraźnie pomóc...

doraznie to słyszałam o rumianku, czernej herbacie i soli fizjologicznej...

Jasiek i Monia mieli zapalenie spojówek zimą ale nie pamiętam co im podawałam...sprawdze w lodówce - moze mi sie pod czachą rozjaśni i sobie przypomne jak zobacze...

mam..ATECORTIN ale to polaczenie sterydu i 2 antybiotyków...

ja mam Chibroxin na ropiejące oczka,ale to tylko na recepte jest bo to antybiotyk
ale sól tez pomoże i przemywanie herbata

rubi a mały ma biegunkę?jak tak to polecam Taninal super działa i jest ziołowy

Piwonia :-) ma biegunke...

a ja mialam sie zabrac za apteczke i co...? nie mialam czasu a dzis...nifuroksazyd - przeterminowany :-(
orsalit - przeterminowany :-(

ale znalazłam jeszcze kilka saszetek smecty ;-)

zrobiłam mu płatki ryżowe z jagodami i czekamy.... mam nadzieje ze zadziala bo ajk nie to na rachunek za wode i papier toaletowy nie nastarczymy :-) :-D

Oj, biedne Jaśki..
Ja z oczkami tez bym się bała eksperymentować. A pediatra?
Jak sól nie pomoże to do pediatry bym się choć przeszła..

reklama
A ja bym jeszcze jednak rumianek poleciła Miłoszowi sól nie pomagała za to raz przemyłam rumiankiem i odrazu było dobrze. U nas z okulista to samo jak masz kase to prywatnie, bez kasy jakies 3 miesiace kolejka

Do góry