eijf
Fanka BB :)
gogana-co do wloskow to pojecia nie mam ale raczej w to nie wierze bo albo sie ma predyspozycje do posiadania grubych wlosow albo nie.Tym ktore mamy obcinaly jakos nie wyszlo to na lepiej w wieku pozniejszym.Ja nie obcinam bo u nas nie ma jeszcze czego.Mysle ze zabiore do fryzjera gdy juz formy zadnej nie bedzie.
jesli chodzi o mycie zabkow to u nas pozytywna zmiana bo od jakiegos czasu moge naprawde jej te zeby umyc i cierpliwie otwiera buzie zapatrzona w lustro w lazience.Pasty to ja uzywam od samego poczatku,odrobine.Z tym ze ja mam taka od 0 mc
jak juz mowilam u nas nie ma zbyt wielu wloskow.Spinek i gumek tez nie.Kuzynka mojej jak sobie przypomni to sciaga i do buzi wklada co mnie sie troche niebezpieczne wydaje.No ale spineczki rzeczywiscie slodziutkie sa.Fanka ogonkow nie jestem
slodkie te twoje bable.rzeczywiscie bardzo roznia sie owlosieniem
jesli chodzi o mycie zabkow to u nas pozytywna zmiana bo od jakiegos czasu moge naprawde jej te zeby umyc i cierpliwie otwiera buzie zapatrzona w lustro w lazience.Pasty to ja uzywam od samego poczatku,odrobine.Z tym ze ja mam taka od 0 mc
jak juz mowilam u nas nie ma zbyt wielu wloskow.Spinek i gumek tez nie.Kuzynka mojej jak sobie przypomni to sciaga i do buzi wklada co mnie sie troche niebezpieczne wydaje.No ale spineczki rzeczywiscie slodziutkie sa.Fanka ogonkow nie jestem
slodkie te twoje bable.rzeczywiscie bardzo roznia sie owlosieniem
jutro rano idę znowu do pediatry, bo już nie wiem co z tym furaginem. Z sikaniem ewidentnie jest coś nie tak...