• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Żłobki i przedszkola:)

reklama
Dziewczyny ile sie placi niani?? U nas za nianie trzeba placic od 400zł wzwyż.

Kilolek jaki masz fotelik do roweru?? Ja sie juz przymierzam z kupnem bo na wiosne zaczynamy sezon rowerowy. Wiem tylko tyle ze chce mocowany do ramy z tyłu roweru, musza byc 5-cio punktowe pasy, regulowany dlugosc na nóżki, zapiecia na nozki. Mozesz cos polecic??
niestety jesczez nie mam, na razie mam rower i plan na fotelik :D

Edit: gdzie się kupuuje akie wielkie worki na pościel do przedszkola?
i jesczez jedno jaką wielkosć powinien mieć ręcznik do przedszkola?

oj trochę tego mam do kupienia :D nie szkodzi, lubię takie szykowanie :D

Ostatnia edycja:
wczoraj zaczęłam szperanie w sieci na temat przedszkoli.
nie wszystkie sa takie drogie ze trzeba tysiaka wywalac minimum...w weekend mamy sie rozejrzec z D gdzie są.
do jednego juz napisałam o info na zapisanie na zajecia adaptacyjne.wtedy pewnosc ze dziecko sie dostanie dalej jako 3 latek.kurde jak to zleciało.doiero takie bajbusy małe a ja juz w temacie przedszkolnym....

No zleciało...

U mnie podbramkowa sytuacja, nie mogę za bardzo wtajemniczac ale nie mam opieki dla Asi a do pracy chodzic muszę. No więc chciałam dziś iśc do żłobka, ale złapała mnie ulewa i nie dotarłam:baffled:

No zleciało...

U mnie podbramkowa sytuacja, nie mogę za bardzo wtajemniczac ale nie mam opieki dla Asi a do pracy chodzic muszę. No więc chciałam dziś iśc do żłobka, ale złapała mnie ulewa i nie dotarłam:baffled:

Dziunka ale zapisac do żłobka teraz??czy zapisałać już i Asię zaprowadzić??

reklama
Mnie temat przedszkola zainterseuje w marcu gdy zacznie sie rekrutacja . Nie ma u nas czegos takiego jak wczesniejsze zapisy. Mówie o pamstwowych przedszkolach , a prywatne pewnie rzadza sie swoimi sprawami

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry