Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Z reszta nie ma się co martwić na zapas. Moze jeszcze na jakiś wychowawczy pójdeA tak swoja drogą do kiedy można wziąć wychowawczy?
tak, marzec/kwiecień składa się podania, a w maju wywieszaja listy na wrzesieńkilolku i ile wiem do ukończenia przez dziecko 4 lat.
Ja zobaczę jak bedzie z przedszkolem, ale raczej Ala będzie chodzi do żłobka do którego chodzi aż skończy 3 lata i dopiero w następnej turze zapiszę ją do przedszkola. Nabór do przedszkoli państwowych jest raz w roku ?
kilolku i ile wiem do ukończenia przez dziecko 4 lat.
Ja zobaczę jak bedzie z przedszkolem, ale raczej Ala będzie chodzi do żłobka do którego chodzi aż skończy 3 lata i dopiero w następnej turze zapiszę ją do przedszkola. Nabór do przedszkoli państwowych jest raz w roku ?
Agrafka a nie lepiej do przedszkola szybciej? co Ala w tym wieku bedzie robic z dzieciakami które piją butle, gaworzą, ucza sie chodzic i leją w pampki. Wiesz moim zdaniem lepiej przedszkole bo jej rozwój bedzie szedł do przodu. Oczywiscie nie mówie ze w żłobku "bedzie zacofana" bo nie wiem jak tam pracują ze starszymi dziecmi ale tak mi sie skojarzyło.